silurus Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 To jest coś co wciąż różni PL od FIN, tu się ufa ludziom, ale i ludzie nie mają nawyku kombinować. Jest jeden identyfikator. Zawodnicy łowią na swoim terenie. W Polsce to zupełnie nierealne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 W Polsce to zupełnie nierealne. Wyobraź sobie, że jerkbait ogłasza zawody, łowisz gdzie chcesz przez 3 dni a ryby meldujesz telefonicznie. Nagrody zacne, najnowsza elektronika od Raymarine i topowy sprzęt daiwy. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rower26 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Wyobraź sobie, że jerkbait ogłasza zawody, łowisz gdzie chcesz przez 3 dni a ryby meldujesz telefonicznie. Nagrody zacne, najnowsza elektronika od Raymarine i topowy sprzęt daiwy.Jprdl. Mogę się założyć że nawet wśród społeczności jerka, pajki pływałyby na smyczy, łowione 2 dni wcześniej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 W sumie to może spróbujmy ;-) 3 najdłuższe sandacze otwarcia sezonu 2018 w PL, powiedzmy 1-5.06 2018. - tylko spining, tylko uwolnione (film z mierzenia i uwalniania), podział na rzeki i wody stojące. Żadnego wpisowego i żadnych nagród (no chyba że upominki od sponsorów, ale na wyniki ;-)). Co ma być na filmie: mierzenie ryby na czytelnej miarce, wypuszczenie ryby na wolność a nie do wody (bo też słyszałem że to różnica ;-))). Koniec. Zabawa dla normalnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Tak dla porządku: spining to też casting? reszta spoko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 jasne że tak, możemy ustalić że sztuczna przynęta ściągana w stronę wędkarza ;-) wszystko zależy ja się umówimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Ja zawsze wychodzę z założenia, że trzeba ufać ludziom. I taka impreza miałaby szansę powodzenia.W przypadku HK open (maniacy szczupaków) mamy swoją grupę na FB i wszystko jest załatwiane elektronicznie. Organizator zapewnia identyfikator na tydzień przed imprezą, jest małe, symboliczne wpisowe + kasa od sponsorów i nagrody. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) ..."jasne że tak, możemy ustalić że sztuczna przynęta ściągana w stronę wędkarza ;-) wszystko zależy ja się umówimy."... No to korekta: a jak branie z opadu? reszta spoko Edytowane 21 Maja 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Trzeba się precyzyjnie umówić tj. sztuczna przynenta wyrzucana i ściągana przez wędkarza. W innym przypadku trzeba będzie wywozić gumę [emoji6] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 A jak guma spadnie, znaczy, zsunie się z główki ? To dalej ciągniesz? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) to może ustalmy, że przynęty pochodzenia "nie biologicznego" ... i bez rozwodzenia! chodzi o robaki kasza i inne kupy!!! może być?!A jak guma spadnie to znaczy , że sandacz obciągnął i liczy się podwójnie Edytowane 21 Maja 2018 przez BOB1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Masochista 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Wszystko co bym teraz napisał, było by wykorzystane przeciwko mnie [emoji16]Nie dam się sprowokować [emoji6]A jak guma spadnie, znaczy, zsunie się z główki ? To dalej ciągniesz? [emoji38] [emoji38] [emoji38] 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 ...bo Ty Waldziu nie znasz się na łowieniu sandaczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mercoss Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 (edytowane) ..."jasne że tak, możemy ustalić że sztuczna przynęta ściągana w stronę wędkarza ;-) wszystko zależy ja się umówimy."... No to korekta: a jak branie z opadu? reszta spoko jasne, że też ale musisz mnie nauczyć szarpać żeby kogut spadał w przeciwnym kierunku ;-))) I nie wolno strzelać z gumy Panowie, Edytowane 21 Maja 2018 przez mercoss 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 @waldi pamiętam jak rozmawialiśmy podczas świątecznego spotkania JB w Stolycy o krótkich wypadach do FIN na telefon - BIORĄ, przyjeżdżaj.Tak było pod koniec kwietnia kwietniu na 2-3 tygodnie przed tarłem i zaczyna się teraz. Muszę pomyśleć o jakimś domku na archipelagu dla gości 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 I jest kolejna konstruktywna myśl! Marcin, tego się trzymaj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 ...bo Ty Waldziu nie znasz się na łowieniu sandaczy Zapewne tak. Nie wyłączaj telefonu. Będę dzwonił w sprawie korków [emoji6] 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 rozmowa kontrolowana ...rozmowa kontrolowania...rozmowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Waldi Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 [emoji106][emoji106][emoji106]@waldi pamiętam jak rozmawialiśmy podczas świątecznego spotkania JB w Stolycy o krótkich wypadach do FIN na telefon - BIORĄ, przyjeżdżaj.Tak było pod koniec kwietnia kwietniu na 2-3 tygodnie przed tarłem i zaczyna się teraz. Muszę pomyśleć o jakimś domku na archipelagu dla gości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 W środę wracam do domu i już kombinuję jak tu wyrwać się na cały weekend nad wodę. A żona stęskniona Jakieś patenty koledzy? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2018 Zabierasz żonę na łódkę. Trochę trolujesz, trochę rzucasz a większość czasu ...no wiesz?! tylko nie mam pomysłu co zrobisz w tym czasie z chłopakami? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) Fiński sezon rozpoczęty i dla mnie.Każdy ma swoje priorytety Edytowane 22 Maja 2018 przez Marvin 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 Fiński sezon rozpoczęty i dla mnie.Każdy ma swoje priorytety toutain75v.jpg Srebrne prosie co sie zowie Jeszcze raz gratulacje ! To pelnoletni Lamiglas mu dal rade ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 22 Maja 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2018 (edytowane) Certified Pro XSH 1022M. Prymas spinningów.I Emeraldas Colossal 2508RH - wiadomo, Sułtan kołowrotków.Do tego RH85 na zakąskę.Czyli, wbrew prawidłom, dla prosiąt - sam miód! A za gratulacje - pięknie dziękuję. Edytowane 22 Maja 2018 przez Marvin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi