Skocz do zawartości

Finlandia

zander3

Rekomendowane odpowiedzi

Wyobraź sobie, że jerkbait ogłasza zawody, łowisz gdzie chcesz przez 3 dni a ryby meldujesz telefonicznie. Nagrody zacne, najnowsza elektronika od Raymarine i topowy sprzęt daiwy.

Jprdl. Mogę się założyć że nawet wśród społeczności jerka, pajki pływałyby na smyczy, łowione 2 dni wcześniej. 

• Like 2

W sumie to może spróbujmy ;-) 3 najdłuższe sandacze otwarcia sezonu 2018 w PL, powiedzmy 1-5.06 2018. - tylko spining, tylko uwolnione (film z mierzenia i uwalniania), podział na rzeki i wody stojące. Żadnego wpisowego i żadnych nagród (no chyba że upominki od sponsorów, ale na wyniki ;-)). Co ma być na filmie: mierzenie ryby na czytelnej miarce, wypuszczenie ryby na wolność a nie do wody (bo też słyszałem że to różnica ;-))). Koniec. Zabawa dla normalnych. 

Ja zawsze wychodzę z założenia, że trzeba ufać ludziom. I taka impreza miałaby szansę powodzenia.

W przypadku HK open (maniacy szczupaków) mamy swoją grupę na FB i wszystko jest załatwiane elektronicznie. Organizator zapewnia identyfikator na tydzień przed imprezą, jest małe, symboliczne wpisowe + kasa od sponsorów i nagrody. 

• Like 1

..."jasne że tak, możemy ustalić że sztuczna przynęta ściągana w stronę wędkarza ;-) wszystko zależy ja się umówimy."...

No to korekta: a jak branie z opadu? reszta spoko :D

jasne, że też ale musisz mnie nauczyć szarpać żeby kogut spadał w przeciwnym kierunku ;-))) I nie wolno strzelać z gumy Panowie,

Edytowane przez mercoss
  • Like 2

@waldi pamiętam jak rozmawialiśmy podczas świątecznego spotkania JB w Stolycy ;) o krótkich wypadach do FIN na telefon - BIORĄ, przyjeżdżaj.

Tak było pod koniec kwietnia kwietniu na 2-3 tygodnie przed tarłem i zaczyna się teraz. Muszę pomyśleć o jakimś domku  na archipelagu dla gości :)

• Like 2

[emoji106][emoji106][emoji106]

@waldi pamiętam jak rozmawialiśmy podczas świątecznego spotkania JB w Stolycy ;) o krótkich wypadach do FIN na telefon - BIORĄ, przyjeżdżaj.

Tak było pod koniec kwietnia kwietniu na 2-3 tygodnie przed tarłem i zaczyna się teraz. Muszę pomyśleć o jakimś domku na archipelagu dla gości :)