mario Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Kwietnia 2019 Wszystkie wątki dot. wędkowania w Finlandii połączyłem w jeden. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Koleżanki i Koledzy, mam prośbę.Planuję w połowie czerwca wyjazd "na dziko", noclegi na campingach, własne pływadło. Celem ma być sandacz.Wiem, że region Tampere jest najpopularniejszy, ale może ktoś podpowie więcej szczegółów? Które jeziora, z której strony, może konkretny camping? Jak łowić, gdzie szukać ryb?Trochę przejrzałem, poczytałem, jakieś pojęcie mam, ale każda wskazówka osoby, która tam łowiła będzie cenna. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wedkarski365.pl Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) http://jerkbait.pl/topic/124630-ksi%C4%85%C5%BCka-o-finlandii/ choć jeśli chodzi o jeziora to głównie skupił się na lipieniu, ale skoro taki opis to może autor coś wie więcej Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez wedkarski365 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 20 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2019 ...za 10 dni o tej porze będę już na wodzie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Byniek Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Nie bądż taki pewny.Od25.04.2019 strajkują wszystkie promy, oraz służby graniczne Estonii.Tak mówił wagowy z ge-esu.pozdrawiam byniek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Lecę samolotem 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartolo Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Uważaj Robert bo i ja zastrajkuję ... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 To się teleportuje. Nic go nie powstrzyma. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 ...za 48 godzin ... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 ".... na 48 godzin można każdego..." 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Pakowanie zakończone. Kije, przynęty i duperelki w bagażu sportowym do luku samolotu ... 19,5kg. Luzik 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Ja jeszcze miesiąc muszę poczekać na swoją szansę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 A gdzie będziesz? Moja meta to szkiery Turku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Jak wrócisz daj namiary na domki. Złamania kija !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Nie dam ...będę mieszkał u jednego z forumowiczów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szczepek2 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Ja będę w Dragsfjärd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarCinFin Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) ...za 48 godzin ... Łódeczka już zatankowana, na szkierach rybki już wytarte, po upalnym tygodniu nieznaczne ochłodzenie więc mam cichą nadzieję, że będą pięknie walić w przynęty Robert co do okresu potarłowego to wstrzeliłeś się idealnie. Ale to wiesz, że to dzięki mnie Pogadałem gdzie trzeba i załatwione Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez MarCinFin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
platynowłosy Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Robert, zabaepiecz inaczej te kije, naklejkę masz jedną na wszystko. A nie na na kazdą pddzielnie..Jak udowodnisz w razie "zniknięcia " jedenz paczek, że były dwie?Szare taśmy nie są zabezpieczeniemPozdrawiamAlek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 (edytowane) Nie mam innego pomysłu, tak woziłem do Hiszpanii i w zeszłym roku do Turku i było OK. Równie dobrze mogą otworzyć zamki w torbie i wyjąć pudła z przynętami. I co zrobisz? Można jeszcze zrobić zdjęcie bagażu podczas odprawy Edytowane 27 Kwietnia 2019 przez BOB 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Nocna jazda do Gdańska nadspodziewanie spokojna. A teraz już siedzę mu w samolocie. Impreza się zaczyna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pe-te-ro Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Nocna jazda do Gdańska nadspodziewanie spokojna. A teraz już siedzę mu w samolocie. Impreza się zaczyna Robert. Czekamy na relację . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 (edytowane) Wędki i przynęty przleciały w całości a to postawa????Tym, których wkurzają moje wpisy polecam ustawienie "ignoruj tego forumowicza" ???????? Edytowane 29 Kwietnia 2019 przez BOB 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sero1975 Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Połamania chłopaki . Naprawdę Wam zazdroszczę i życzę samych metr +. A ja znowu od jutra swoje bajoro na południu Polski jadę katować :D 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej W. Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2019 Robert, wyściskaj od nas całe "tureckie" przedstawicielstwo j.pl. Połamania! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2019 Fiński szczupak...z dedykacją dla Sławka (szukajcie a znajdziecie ) 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi