mansik Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 (edytowane) Znaleziono pudełko z kleniowo - jaziowymi przynętami na śląskim odcinku Odry.Właściciel poszukiwany. Edytowane 17 Września 2018 przez MichałAspiusFishing 29 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SID Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Wyjątkowo rzadkie ogłoszenie w obecnych czasach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mansik Opublikowano 17 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Nie chce sobie wyobrażać jaki dramat przeżyłbym gubiac swoje boleniowe pudełko.. Gdzie każdy wobler ma swoją historię. Tak samo w tym przypadku.. Pewnie dla właściciela jest bezcenne. Zawartość prezentuje się bardzo lownie. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZieli10 Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Szkoda, że taka godna pochwały postawa jest tak rzadka. Sam nigdy pudełka nie zgubiłem, za to mnie okradli, samych wobków ponad 1000 w tym unikaty nie do kupienia, do tego kilkaset obrotówek, trochę wahadłówek i grubo ponad 1000 gum. Plus kije i kołowrotki. Wiem co to znaczy stracić ulubione wabie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 17 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Września 2018 Brawo za postawę. Postępowanie niby oczywiste i naturalne, ale z doświadczenia już wiem, że na ludzi niestety często liczyć nie można .Sam kiedyś zgubiłem pstrągowe pudełko, gdzie większość woblerów była własnej produkcji. Żadne sklepowe wobki nie zniwelowałby mi tej straty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi