Z dostępnych danych wynika, że 1.10 na targach w Holandii bodajże Navico ogłosi nowy model HDSLive, który ma być karmiony czterordzeniowym prockiem i integrować Livescope od Garmina jako LiveSight
- Przetwornik Totalscan ma zostać zastąpiony ma zostać zastąpiony Active Imaging™, ale trochę później.
EliteTI2 ma działać z nowym ducerem- Active Imaging, mapowanie live, powiadomienia z komórki, być może matryca Solarmax też tam trafi.
Także widać, że dogadali się z Garminem, pytanie tylko czy udało im się poprawić zasięg tego przedniego sonaru względem Garminów. Ciekawe, czy to oznacza koniec 3D od Lowrance, bo Garmin ma i nie wiem, czy czasem nie jest lepszy.
Pytanie
Koza11
Z dostępnych danych wynika, że 1.10 na targach w Holandii bodajże Navico ogłosi nowy model HDSLive, który ma być karmiony czterordzeniowym prockiem i integrować Livescope od Garmina jako LiveSight
- Przetwornik Totalscan ma zostać zastąpiony ma zostać zastąpiony Active Imaging™, ale trochę później.
- mapowanie w trybie rzeczywistym
- powiadomienia z komórki na ekranie
Source:
https://lowrance.ru/anons-lowrance-hds-live/
EliteTI2 ma działać z nowym ducerem- Active Imaging, mapowanie live, powiadomienia z komórki, być może matryca Solarmax też tam trafi.
Także widać, że dogadali się z Garminem, pytanie tylko czy udało im się poprawić zasięg tego przedniego sonaru względem Garminów. Ciekawe, czy to oznacza koniec 3D od Lowrance, bo Garmin ma i nie wiem, czy czasem nie jest lepszy.
Edytowane przez Maciej_KOdnośnik do komentarza
Top użytkownicy dla tego pytania
145
67
23
17
Popularne dni
9 Wrz
20
25 Wrz
13
10 Gru
13
16 Mar
12
Top użytkownicy dla tego pytania
Koza11 145 odpowiedzi
siarq 67 odpowiedzi
Sailfish 23 odpowiedzi
goldi1231 17 odpowiedzi
Popularne dni
9 Wrz 2020
20 odpowiedzi
25 Wrz 2019
13 odpowiedzi
10 Gru 2019
13 odpowiedzi
16 Mar 2019
12 odpowiedzi
Popularne posty
IntruZ9
wczoraj troszkę popływane na pobliskim jeziorze,widać zatopiony jacht typu "kormoran" (zresztą,ciekawostka... udało mi się rozwiązać 3letnie śledztwo,bo rzekomo jacht w 2016 został skradziony,nurkowie
Koza11
Nie chcę pirvować, pisz tutaj- skorzystać też mogą inni.
Koza11
Ceny w Australii: https://www.chsmith.com.au/catalogsearch/result/index/?p=3&q=Lowrance+HDS+LIVE+
Opublikowane grafiki
521 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi