popper Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Skrzynia manualna. Reszta jak w samochodzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jbk Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Tu jest rozbebeszony : http://www.stripersonline.com/t/690609/world-fishing-tackle- w-f-t-two-speed-spinning-reel-the-review Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 No za wolny jestem,przegonił mnie kolega.Tu tłumaczone http://translate.google.com/translate?hl=pl&sl=en&u= http://www.stripersonline.com/t/690609/world-fishing-tackle- w-f-t-two-speed-spinning-reel-the-review&ei=8wAtT5O1GITR 4QT7_PW6Dg&sa=X&oi=translate&ct=result&resnu m=5&ved=0CD0Q7gEwBA&prev=/search%3Fq%3Dpenn%2Bwft%2B 2%2Bspeed%26hl%3Dpl%26rlz%3D1R2TSEH_plPL389%26biw%3D1311%26b ih%3D543%26site%3Dwebhp%26prmd%3Dimvns Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Mistrzowie Kiedys opisywalem kolowortek co na papierze mial duzo lozysk a w srodku...ciut mniej. Tu kolowrotek ma STALOWA przekladnie ...tylko ze pinion jest mosiezny BomBA! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 A tam od razu mistrzowie ,wstawiłem jako ciekawostke,bo rozwiązanie niezłe i ciekawe,a materiały u?źyte to ju?ź inna bajka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chrzanek Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 dzięki Panowie za link ju?ź wiem jak to działa ... raczej wiem w ka?źdym razie mi ta maszynka się nie nada,sum?łw w okolicy nie mam ,a te co są czasem na przyłowie ,to maluchy,?źe i radzę sobie 3500 jakby Tym łowić nasze ryby ,to i ze trzy pokolenia połowiąw sumie nie jestem chuchro,sto kilo ?źywej wagi,ale te 33 uncje,czyli jakieś 956 gram,to jednak za wiele po całym dniu to na kutrze bym się zasrał po pachy chyba,plus kij ,to takim zestawikiem pod 2 kilo po pilkować musi być extra A tekst z linku czytałem trzy razy,jednak wolę swoje tłumaczenie,mo?źe niedoskonałe i niepełne,ni?ź ten goglowski tłumacz,no ?źesz ,jak on tłumaczy to połowa niezrozumiała,a druga połowa śmieszna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Tu kolowrotek ma STALOWA przekladnie ...tylko ze pinion jest mosiezny Guzu The main gear is a crappy cast aluminium alloy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Tu kolowrotek ma STALOWA przekladnie ...tylko ze pinion jest mosiezny Guzu The main gear is a crappy cast aluminium alloy Na szybko pisalem Sens pozostal : jest super stalowy ... nawet z koloru nie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz91 Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Wziąłem ten młynek taka okazja mo?źe się nie zdarzyć , na pewno nie ma aluminiowych bebech?łw ?źeby ten gość przyło?źył by magnez to tej niby aluminiowej przekładni to by się zdziwił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi