ANTONY Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Witam, niedawno kupiłem używanego Lowrence HOOK-a 5.Podczas pierwszych testów okazało się że nie pokazuje temperatury, a ostatnio zaczął gubić zapis głębokości.Kumpel udostępnił mi przetwornik od L Elite 5 i pojawiły się prawidłowe odczyty.Mój przetwornik podłączony do L Elite 5 również nie działał prawidłowo.Wygląda na awarię przetwornika.Czy ktoś naprawia przetworniki? A może ktoś ma na sprzedaż taki Czujnik przetwornik Lowrance HST-WSBL 83/200 kHz ? Pozdrawiam ANTONY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 MarMilo Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Na Alle widziałem nowy za niecałe 400PLN. Niestety ja wymieniłem już dwie sztuki - ich felerem jest wejście kabla do czujnika - łamie się tam wiązka Jeśli będziesz nosił się z zamiarem wyrzucenia niedziałającego - wyślij do mnie - może uda się go naprawić. Mariusz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 bierjoza Opublikowano 19 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Witam, niedawno kupiłem używanego Lowrence HOOK-a 5.Podczas pierwszych testów okazało się że nie pokazuje temperatury, a ostatnio zaczął gubić zapis głębokości.Kumpel udostępnił mi przetwornik od L Elite 5 i pojawiły się prawidłowe odczyty.Mój przetwornik podłączony do L Elite 5 również nie działał prawidłowo.Wygląda na awarię przetwornika.Czy ktoś naprawia przetworniki?A może ktoś ma na sprzedaż taki Czujnik przetwornik Lowrance HST-WSBL 83/200 kHz ? Pozdrawiam ANTONY @AntonyHST-WSBL nie obsługuje DownScan Imagine- nie bedziesz mógł korzystać z tej opcji pomimo, ze masz ją w echosondzie.kosztuje wg cennika 376 złBy w pełni wykorzystać mozliwości tego Hook5 potrzebujesz przetwornika HDI Mid/High 455/800 cena sklepowa 715 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ANTONY Opublikowano 19 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Września 2018 Dzięki panowie z odpowiedzi Pozdrawiam A Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
ANTONY
Witam, niedawno kupiłem używanego Lowrence HOOK-a 5.
Podczas pierwszych testów okazało się że nie pokazuje temperatury, a ostatnio zaczął gubić zapis głębokości.
Kumpel udostępnił mi przetwornik od L Elite 5 i pojawiły się prawidłowe odczyty.
Mój przetwornik podłączony do L Elite 5 również nie działał prawidłowo.
Wygląda na awarię przetwornika.
Czy ktoś naprawia przetworniki?
A może ktoś ma na sprzedaż taki Czujnik przetwornik Lowrance HST-WSBL 83/200 kHz ? Pozdrawiam ANTONYOdnośnik do komentarza
3 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi