makamba Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Pierwsze gumy z domowej produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 wstawiłbyś trochę większe zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Gumisie dość mocno ukryte . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 No właśnie nie mogę ich powiększyć bo zmniejszałem fotki według wymogów innego forum a nie mam już oryginałów.Szkoda bo kolorki ciekawe powychodziły.Może któryś z modeatorów da radę - jakby miał ochotę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 No to przedobrzyłeś z tym zmniejszaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Żabka zrobiona dzisiaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 mam je w swoim arsenale xD ogólnie bardzo ciekawie Ci to wychodzi, ale żabka wygląda jak potwór z bagien Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
judo 1988 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 to jakiś najnowszy gatunek całkiem zmyślne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 mam je w swoim arsenale xD ogólnie bardzo ciekawie Ci to wychodzi, ale żabka wygląda jak potwór z bagien A przetestowałeś już? Żabka ma być właśnie na lokalne bagna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mlgi Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 na razie za zimno, czekam do maja, żeby przetestować te brzydale na szczupaczkach ;-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Znalazłem jeszcze jakiegoś staruszka z pleśniawką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGr1 Opublikowano 1 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Te Twoje rybcie już chyba widziałem ale tego płazostwora to chyba nie do łowienia, tylko do straszenia uszykowałeś może na teściową? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 1 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Lutego 2012 Żaba będzie hicior na parkowe sadzawki <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 dobrze ze napisales ze to cos to zaba ob ja mysalem ze to kupa Twojego psa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Fajne te gumy, zawsze mnie ciekawił temat wyrobu takich gum, mógłbyś napisać w skrócie jak je robisz? ( chyba że to tajemnica to priv ) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 2 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 dobrze ze napisales ze to cos to zaba ob ja mysalem ze to kupa Twojego psa Kupkę mojego psa to bym musiał wstawić na fotce w trybie panoramicznym. Jeziorm1 - na razie wszystkie gumy robiłem według własnych przemyśleń i drogą eksperymentów unikając jakichkolwiek internetowych wskazówek.Nie używam też gotowego LSR.Jak już dojdę do opanowania linii produkcyjnej to walnę jakiś temacik instrukcyjny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sito Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 łowiłem ostatnio na te twoje gumki,kilka rybek się na nie skusiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Sitek , trzeba było foty jakieś strzelić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Dzisiejszy wytop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
-jakubnob- Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 jedyny temat o gumkach i taka cisza O.o wiec.., fajny pomysl z kijanka tylko nie jestem pewny co do pracy tego ogonka jakis taki skromny 3 i 4 bardzo fajne 1 nie oceniam bo sie boje ^^ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 27 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2012 Niektóre są przerażające! Czy Twoja huta coś fajnego w tym sezonie wytopiła? Wygląd to mnijesza, grunt że atrakcyjnie pracują. Szkoda, że wczesniej nie trafiłem na ten temat, to od razu podarłbym łacha z ropuchy spod Czarnobyla PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 28 Grudnia 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Grudnia 2012 Na razie fabryka stoi bo po przeprowadzce wpakowałem gdzieś urządzenia produkcyjne. Ropucha z Czarnobyla poszła na przetop. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 25 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2014 No!I odnalazłem Twój wątek Sto lat, sto lat... Niech Ci się wiedzie Bartku, z miłością bliskich, w zdrowiu i dostatku, coby Ci nowych gum do testów nie brakło. I ryb skorych do współpracy Najlepszego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Najlepszego BART!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 26 Lutego 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2014 Wszystkiego najlepszego blądyna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi