Skocz do zawartości
  • 0

Jakie echo??

Kuba Standera

Pytanie

Witam, ponieważ jestem całkiem zielony w temacie chciałem Was poprosić o pomoc w zakupie echa - bez niego łowienie na tutejszych jeziorach, jak również rzece wydaje sie być pozbawione sensu. Poszukuję czegoś przydatnego do trollingu, w cenie do ok 250$. Znalazłem to:

-Garmin Fishfinder 160 Blue Offshore Series

Myslicie że mogło by być ok??

• Odpowiedzi 128
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

==> Standerus

Ja tez slyszlaem, ze tak trzeba zrobic :mellow: Problem z tym, ze ponoc zmniejsza sie rozdzielczosc. Ja bym chcial znac wszystkie za i przeciw zanim na stale przylaminuje czujnik do dna, zwlaszcza, ze wiaze sie to z mala przerobka dna.

Ty sobie nie wlaminujesz w aluminiowa lodz, nie bedzie dzialac wogole :(

==> Witek

Ja tam luske nie musze liczyc. Wystarczy, ze pokaze metrowe szczupaki <_<

• 0

==> Witek

Ja ci powiem, bez pokazywania, co zjadl. Pewnie jakiegos sledzika, moze nawet popil go wodeczka :lol:

A powaznie, naprawde Lowarance jest taki dobry ?? Ja go postaram sie zamontowac na lajbie we wtorek/srode i zobaczyc co tam slychac pod powierzchnia, jesli praca pozwoli.

Gdzie smigasz na fishe do norwegii i na co sie zasadzasz ??

• 0

@harvi,

w lipcu jadę na 3 tygodnie na wyspę Gurskoya /Alesund. Nastawiam się na połowy na przynęty naturalne więc głównie molwy, brosmy, morszczuki i może się wreszcie z halibutem poszczęści. Oczywiście będzie też poszukiwanie dużych czarniaków w toni.

Początek września to Sotra k/Bergen. Makrele, rdzawce i molwy.

• 0

Mój orzełek też był dzielny bo przeleciał tyle kilometrów i to w dodatku na gapę.Ale radość była krótka bo nie odpalił i musiał wracać do gniazdka coby mu skrzydełka poprawili.Miał jednak to niewszczęście że w drodze powrotnej celnicy go przydybali.Tyle pociechy że jest już legalnie.Sprawuje się różnie raz mu się ekran zapoci to znów zaczyna wariować i trzeba go włączyć i wyłączyć ale ogólnie jakoś działa.Chyba go jednak zmienię.

Jans