KleoMateo Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Witam,Woblery robie dość bardzo krótko. Jak dobrze pamiętam od tamtej zimy coś próbowałem strugać. Zaczynałem w balsie ale przeszedłem na lipę, bardziej mi się podoba ???? Próbuje swoich sił w woblerach boleniowych, szczupakowych i coś pod kluske. Jakieś tam efekty są ale z braku czasu na robienie i wy jazdy nie mogę go poprawić. Na pierwszy ogień pokaże Wam mój pierwszy wobler który zrobiłemBoleniowka:Długość 6cmWaga 12gPraca delikatne lusterko w opadzie i przy zwijaniu. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerek48 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Witaj na forum .Brawo ty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) Witaj na forum .Brawo ty. Dzięki ???? Edytowane 24 Września 2018 przez KleoMateo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 A tu kilka następnych boleniówek tzw pocisków tonących, waga 20-25g. Kiedyś zrobiłem dla kolegi na zbiornik zaporowy ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Pomimo krótkiego stażu, woblerki z pod Twojej ręki mają swój styl. Brawo. Witaj we własnym wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) Pomimo krótkiego stażu, woblerki z pod Twojej ręki mają swój styl. Brawo. Witaj we własnym wątku Dziękuję ???? Edytowane 24 Września 2018 przez KleoMateo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 WitamPrzyznam, że boleniówki obiecujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 (edytowane) Woblerek z pierwszej fotki bardzo ciekawy ☺ zapewne będą i inne ☺ Edytowane 24 Września 2018 przez SlawekNikt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 I następne ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 24 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 A teraz coś dla odmiany???? ala yerki pod szczupaka ????Długość 6cmWaga 30-40g tonące Praca małej "s" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Witam kolegę bardzo piękne wobki boleniowe wygladaja super jak i malowanie bardzo fajne pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Dzięki za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 25 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Jakiś czas temu zrobiłem kilka besterowych boleniówek ????Waga 15-25gTonące Szczupakom też pasują ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 27 Września 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Września 2018 Pierwsze moje szczupaki ????Pływające i tonące Waga 30-40g Dają radę ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 1 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Października 2018 (edytowane) Boleniowe bezsterowe w nowym malowaniu ????Tonące 15g ???? Edytowane 1 Października 2018 przez KleoMateo 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 2 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Ostatnia moja praca. Kończę małe bezsterowe Boleniówki. Na próbę zrobiłem 2szt w dwóch wersjach:7g i 13g Pływający i tonący Długość 7,5cm Został lakier i wodowanie ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Damian83 Opublikowano 2 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2018 Świetnie wygladają pamiętaj o mnie kolego pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 3 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Października 2018 Dzięki Pamiętam pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 4 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2018 Dzisiaj małe Boleniówki wyszły na szybkie Wiślane testy. Jest zadowolony z pracy. Lusterko w opadzie jak i przy zwijaniu. Tylko pływający nadaje się do delikatnego ściągania, pływa dosłownie pod tafla wody ????Pierwszy rzut i uderzenie, duży nie był ale ważne że pasuje boleniom ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Ostatnio zrobiłem bezsterowe Boleniówki w nowym kolorze, z żółtym boczkiem. Dwa dni testów nad Wisłą przyniosły parę bolków ????Jestem mega zadowolony ????A dzisiaj zrobiłem w trzeciej wersji kolorystycznej ala blue ???? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ciavez Opublikowano 21 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 Fluo ukleja czasem lepiej robi robotę od naturala, ale tylko czasem...Najważniejsze że wobki łowne I swoje. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 21 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2018 (edytowane) Woda pokaże ???? Ale z czasem wejdzie jeszcze pare kolorów. Narazie zielony i żółty robi robotę ???? Edytowane 21 Października 2018 przez KleoMateo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 27 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2018 Pare fotek bezsterowych boleniówek. Kolega zadowolony bo na mojego wobka złapał pierwszą rape ???? 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 6 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2018 Wczoraj wyskoczyłem w pogoni za bolesławem ???? Ładnie współpracowały ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 13 Listopada 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2018 (edytowane) Ostatnio miałem troszkę czasu na ryby. Coś tam wydłubałem z Wisły Super, że są łowne. Mam nadzieję, że kolejnym razem zechcesz nam zaprezentować nieco bardziej wyrośnięte ryby, a te dzieci, no cóż, niech rosną http://jerkbait.pl/topic/3700-zasady-umieszczania-zdj%C4%99%C4%87film%C3%B3w-na-forum-jerkbaitpl/ Edytowane 13 Listopada 2018 przez woblery z Bielska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi