KleoMateo Opublikowano 11 Lutego 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Lutego 2019 Dawno mnie tu nie było, trzeba trochę odświeżyć temat. Z początkiem roku narodził się nowy pomysł małego woblera pod sandacza.Długość 6cmWaga 5-10g Pływający i tonącyWoblery jeszcze przed lakierem.Zrobiłem pare sztuk na testy, zobaczymy co z tego wyjdzie w tym sezonie ???? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Kwietnia 2019 Sandaczówki skończone i czekają na rozpoczęcie sezonu ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 21 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2022 Kurde od ostatniego postu przeleciało dwa lata ????????♂️ masakra. Zarósł pajęczyna???? trzeba posprzątać. Coś tam się dłubało ale szału nie było z powodu obowiązków służbowych i rodzinnych. Niektóre woblery dostały nowe malowanie ale i też coś nowego się stworzyło. Oprócz lipy czasami korzystam jeszcze z abachi ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 22 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 Dobry rok temu ulepiłem jeszcze takie ???? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 22 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Grudnia 2022 A teraz trochę większego kalibru ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 23 Grudnia 2022 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Grudnia 2022 I jeszcze takie ???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szysz00nia Opublikowano 15 Stycznia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 (edytowane) Kurcze, twoje boleniowki czymś urzekają. Świetna robota, pozdrawiam Edytowane 15 Stycznia 2023 przez Szysz00nia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 15 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2023 (edytowane) Kurcze, twoje boleniowki czymś urzekają. Świetna robota, pozdrawiamA dziekuje Edytowane 15 Stycznia 2023 przez KleoMateo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 22 Stycznia 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2023 6.5cm w nowym kolorze ???? 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 16 Lutego 2023 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lutego 2023 Ostatnio trochę posiedziałem nad drewnem i zrobiłem kilka nowych wobków????Na pierwszy ogień zrobiłem znowu jerka pływającego.Waga 30gDługość 10cm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 1 Listopada 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2024 Odświeżę temat bo już kupe czasu mnie nie było. 40g tonący z lustrem w opadzie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KleoMateo Opublikowano 8 Grudnia 2024 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Grudnia 2024 I jeszcze jedno malowanie. 45-50gTonący z lustrem w opadzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi