Grzesiek Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Pooglądajcie Film powinni obejrzeć wszyscy miejscy i wiejscy notable zezwalający na "prace przeciwpowodziowe".Może wtedy by coś zrozumieli.Polecam obejrzenie całości cyklu. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bułka Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Na "mojej" rzeczne tydzień temu zaczęło się ścinanie wikliny, równanie brzegów itd... szkoda słów 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Przy okazji mi się przypomniało. W Firleju 2 albo 3 tygodnie temu też masakra była jakaś. Setki jak nie tysiące padnietych ryb i zielonkawa woda według słów mojego kolegi ....jak fotkę znajdę to wrzucę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 Brzegi były uslane martwymi wegorzami...było ich całkiem sporo.innych ryb specjalnie nie widzialem..przykra sprawa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
szczupak1 Opublikowano 24 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Września 2018 A potem bedą kurrrrrrrrrrr płakać że susza !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi