arhuku Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Zastanawiam się nad zakupem tonącej linki z serii Sixth Sense i właściwie jestem już zdecydowany, tylko że jest jedno ale - te linki są dwuklasowe! Posiadam kij Vision Intro w klasie #6 i nie bardzo wiem, czy powinienem wziąć linkę oznaczoną jako 5/6 czy 6/7. Jakieś pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Wypada chyba porównać do jakieś linki jaką używasz.Zobaczyć na stronie producenta jej ciężar i jak dobrze ładuje kij to porównać wagowo linki tzn. 5/6 i 6/7.Kupić tą bardziej zbliżną wagowo do porównywanej linki.Nic mi w tym przypadku innego do głowy nie przychodzi.Poczekaj może na rady doświadczonych muszkarzy, może coś wrzucą w kewstii tego tematu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 6/7 - ten kij lubi lekko przeciażoną linkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Dzięki za podpowiedzi Panowie! @Kuba - pytanie czy Clearwater będzie lubił takie lekkie przeciążenie? . W sumie to kluczowa kwestia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Juz pędzę zajrzeć w kryształową kulę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
arhuku Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 To ja też chcę taką kulę . A tak na serio - ryzyk fizyk, najwyżej sprzedam jako była tylko jeden raz nad wodą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi