Salmo_Salar Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Nadejszła wiekopomna chwila... Dobra, jak w temacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Mój to prosto odgadnąć Remek = remek PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 6 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2005 Mój to tylko zdrobnienie od mifmaff - nicka ktory sie wzial na poczekaniu pewnego razu przed wejsciem na czat... pozniej ludzie zaczeli mnie kojarzyc. samo sie zrobilo zdrobnienie i tak juz zostalo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Gadda - czytaj jedda (szczupak po szwedzku).Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek123 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Tomek123 Od imienia a 123 bo nie serwer nie przyjmował samego Tomek pozatym 123 łatwe do zapamiętania i pisania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Marek od imienia..., literka od nazwiska, numerek od... Interii, gdy pierwszy raz zakladałem sobie skrzynkę Tomku-raz-dwa-trzy - coś dużo tomków na UWM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Nie skromnie powiem, że Komańcze to jedno z najokrutniejszych plemion Indiańskich Ameryki Północnej po za Szoszonami - Ci to byli bezwzględni w boju. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Wielki Bracie-pozwolisz, że na temat Twojego nicka będę miał własna wersję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michumm Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 Michumm- mówią do mie michu, m od nazwiska, a drugie m dodałem bo jak pierwszy raz zakładałem skrzynke na poczta.fm, to juz był nick michum i tak powstał Michumm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN--Spin Opublikowano 7 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2005 MARCIN--Spin MARCIN, takie mam kozackie imie --, ładnie sie komponujeSpin, pasuje do kategorii forum bo oryginal byl Ibiza(MARCIN--Ibiza) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 8 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2005 Thymallus to nazwa nadana przez Lineusza takiej rybce otwartej wody. Łowienie tych rybek w górskich rzekach jest bardzo przyjemne i trudne przy pomocy zestawu wyposażonego w kołowrotek z poprzeczną szpują.Każda rybka złowiona tą metodą sprawia mi ogromną radość. Może dlatego. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 marcinesz to fonetycznie moje imię + inicjał mojego nazwiska.Poza tym można powiedzieć, że jest spolszczeniem jednej z moich ksywek, czyli martinez, jako że mam trochę iberofilskie ciągoty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 @Marcinesz Ale -ibero czy -latino tez? Nie wiem czemu Dżej-Lo przyszła mi na myśl jak to napisałeś pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shogun Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Skąd wziął się mój nick. Proste a zarazem skomplikowane.Ale zacznę od początku. ksywek miałem kilka i nie będę tu ich wymieniać wyjaśnię skąd się wziął nick. Więc jak chyba wiadomo to shoguni żyli sobie w Japoni i toczyli pomiędzy sobą walki o wpływy i rządy państwem Japońskim. Akuratnie walki o żadne wpływy nie prowadzę, niemniej jednak od jakiegoś czasu uczęszczam na treningi sztuk walki Japońskiej. Styl stosunkowo młody, zasady trochę dziwne gdyż ideą nie jest walka, a nazywa się to aikido. A poza tym kilka lat wcześniej interesowałaem się sztuką (nie tylko wojenną) kulturą i filozofią oraz mentalnością ludów azjatyckich - głównie Japonia, Chiny, Tybet. no i weszło skojarzenie na nicka i tak zostało.Pozdrawiam lub jak ktoś woli arigato Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 hihihi to z moim Klonem (8 lat niecałe) możesz pogadać. Juz trzeci rok trenuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shogun Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Hihihi marku. Widzisz w weekend byłem w Austri we Wiedniu. Tam jakoś nikt krzywo nie patrzy że ludziska sobie biegają po centrum Wiednia. Nie ma takiej dziwnej mentalności że o urwał się z choinki bo biega czy też jakiś inny sportek sobie uprawia. Nawet nasze chobbi czyli wędkarstwo w naszym kraju też jest postrzegane z pewnym podśmieszkiem. Mogę tu zarzucić co niektórym że w pomysłach na nicka to się mocno wysilili, ale po co- toż to nasz wybór. A co do interpretacji czy wyjaśnienia - ktoś podał pytanie, ktoś dał odpowiedź. Ponoć jesteśmy koleżkami po chobbi, a to forum powstało w celu zawierania znajomości a nie naśmiewania się z tego kogoś po drugiej stronie kabelka. Więc jeszcze raz pozdrawiam i do spotkania kiedyś nad wodą przy piwku czy jak tam sobie ustalimy. Po prostu jeden biega, drugi jeżdzi na rowerze jeszcze inny zbiera znaczki. I niech tak zostanie bo trochę głubio by było i smutno gdyby wszyscy robili to samo np: łowili rybki na spining. Hejka. Do zobaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shogun Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 hihihi to z moim Koonem (8 lat niecałe) możesz pogadać. Juz trzeci rok trenuje No i może bym tylko pogadał bo na rzucanie to by chyba nie było możliwości - tylko 75 kg wagi i tylko 120 kg w wyciskaniu na ławecce. Ale rozmowa zawsze coś nowego do naszego życia wnosi. Arigato. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Aikido jest super (kazdy trening oglądam). Każde hobby jest super o ile nie staje się obsesją....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shogun Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Cieszę się że są tacy którzy tak uważają. Myślę że nie będzie tutaj na forum niepotrzebnych zgrzytów. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marek_k84 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 tylko 75 kg wagi i tylko 120 kg w wyciskaniu na ławecce. Klon ma 125 cm i 25 kilo wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Mój nick?? Phalacrocorax carbo to taki fajny ptaszek często spotykany nad naszymi wodami: kormoran czarny. Podobnie jak ja, lubi polować na rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Phala, mam nadzieje, że na polowaniu na rybki kończą się Wasze podobieństwa... Bo wiesz.. kormorany troche duzo wydalają szczegolnie na drzewa przy wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
phalacrocorax Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Września 2005 Zapewniam Cię, że podobieństwa na tym sie kończą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 Troche mi ulżyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zzzimny Opublikowano 13 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2005 ZZZIMNY...ponieważ temp.mojego ciała nigdy nie osiągnęłą 36,6(oprócz gorączki rzecz jasna).I nikt nie potrafi tego wytłumaczyć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi