marek_k84 Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 mój syn przciętnie ma między 34.5, a 35.5 i też nikt nie wie dlaczego.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 No to ja też jestem zimny Moja średnia to 35 - 35.5. Jak mam temp to mam 36.6 PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 W takim razie ja jestem przegięty w drugą stronę... U mnie normalna temperetura to 36,8-37 I niech mi tu ktoś powie co znaczy byc normalnym :d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 kupcie sobie jakies przyzwoite termometry chlopaki lepiej, hy hy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 14 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Września 2005 @MarcineszAle -ibero czy -latino tez? Nie wiem czemu Dżej-Lo przyszła mi na myśl jak to napisałeś Ale co masz na myśli przez -latino? Jestem zapatrzony w Hiszpanię, ale kultura latynoamerykańska również jest bardzo ciekawa - w tym m.in. nastawienie pci pięknej do korzystania z życia - samba de żanej B) . A Dżej-Lo raczej nie słucham - wolę Dżej-and-Bi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 @Marcin Dżej-Lo jest do ogladania raczej, to mialem na mysli pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Friko! A może byś tak wyznał (jak na spowiedzi ) skąd wziął sie Twój nick?Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 @Gadda ale to juz bylo, na zielonej stronie, a dwodem jest moj obecny avatar.... taka jest oficjalna wersja przynajmniej pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadda Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Na zielonej nie wszyscy czytali... A poza tym obaj wiemy, że byłeś Friko zanim powstała wersja oficjalna... Więc skąd wziął się tak naprawdę Twój nick??Gadda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 @Gadda to że wersja oficjalna została upubliczniona długo po załozeniu konta nie oznacza przecież koniecznie że jest nieprawdziwa pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 FRIKO RObalu migasz sie od odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 Być może odpowiedz na pytanie moglaby narazic mnie lub moich bliskich na hańbę lub odpowiedzialnośc karną - pamiętacie jeszcze te kwestie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 i musiałbys sie wycofać z kampanii wymierzonej w esoxy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 15 Września 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Września 2005 łe che che, tak - tylko zamiast do puszczy pojechałbym nad rzeke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Wszyscy znajomi mówią do mnie Benek - od nazwiska. Po imieniu mówili do mnie tylko rodzice i dziadkowie. Jak poszedłem do pracy to sam musiałem się swojego imienia uczyć od nowa bo na nie nie reagowałem i nie wiedziałem, że to mnie wołają albo o mnie mówią .Na początku istnienia internetu w Polsce odkryłem dobrodziejstwo czata . Trzeba było wybrać sobie jakąś ksywkę. Benek wyglądał jakoś tak mało atrakcyjnie i zbyt pospolicie ... W czasach studenckich, podczas wakacji załapałem się do roboty w hiszpańskiej dyskotece w której to zapałałem wielką miłością do rudej wódy na myszach pędzonej wyjątkowo podszedł mi smak Jack'a Daniels'a... i tak już zostało .A jak to jest u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 http://pl.wikipedia.org/wiki/Francisco_Buyo Jako dziecko bylem bardzo dobrym bramkarzem, kibicowaliśmy oczywiście Realowi Madryt. Po którymś turnieju, gdzie wielokrotnie uratowałem drużynę, przylgnęło do mnie Buyo, spolszczone Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Michał zaskoczyłeś mnie- może zmarnowany talent bramkarski .Ja normalnie od imienia-Józef Jozi(wymawiać Dzozi).Taką ksywkę dostałem od kumpli w pracy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 milupa - to taka kaszka dla dzieci a ja tak nazywałem mój ulubiony najbrzydszy i zarazem najfajniejszy samochód ( multipla ).Kolega to podchwycił i tak kiedyś do mnie powiedział ,to zacząłem się tak podpisywać choć znajomi mówią do mnie Rybka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Piotruś-kaszka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WhiteWillow Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja mam dwa. forumowo - internetowy: i ten codzienny funkcjonujący odkąd pamiętam, podobnie jak Jack Daniels musiałem się orientować, że chodzi o mnie po tym jak w pracy ludzie zaczęli do mnie mówić po imieniu, na szczęście wszystko już wróciło do normy i mówią do mnie tak jak trzeba, czyli Pumba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Revizor Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Mój przywędrował z Niemiec. Kiedyś długo pracowałem dla niemieckiej firmy a tam audyt nazywano rewizją. W Polsce w pracy zaczęto nazywać mnie rewizorem. Kumple kiedyś usłyszeli, podchwycili i tak zostało. A żeby nie kojarzyło z Gogolowskim bohaterem w zamieniłem na v. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 hahah..dobry wątek:) mój się wziął od tego, że na pierwszym roku studiów miałem coś takiego: http://allegro.pl/okulary-przeciwsloneczne-z-mp3-2gb-i204954 8501.html a to było 5 lat temu, a reszty można się domyślić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Niezłe te bryle . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 http://pl.wikipedia.org/wiki/Francisco_Buyo Jako dziecko bylem bardzo dobrym bramkarzem, kibicowaliśmy oczywiście Realowi Madryt. Po którymś turnieju, gdzie wielokrotnie uratowałem drużynę, przylgnęło do mnie Buyo, spolszczone Bujo To wiele wyjasnia <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Fatso - no cóż, chudzinką nie jestem i nigdy nie byłem , a fatso w języku łengłidż oznacza właśnie takiego brzuchacza, jak ja Dodać muszę, że sam to wymyśliłem już dawno (to mój nick internetowy już od lat).Poza tym w wieku późnoszkolnopodstawowym będąc, czytałem szereg książek z serii o grupie nieletnich detektywów. Ich szefem był własnie Fatso, bo szczuplaczkiem nie był Pzdr,Fatso Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi