Skocz do zawartości

Skąd się wzięły nasze nicki?....

Salmo_Salar

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 146
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

@Guzu a TY na co czekasz-dawaj info o nicku :lol:.Bujo pochwalił się że kibicował Wielkiemu Realowi, ale jak był młody.Teraz już dojrzał :lol:

Realowi oczywiście kibicuje nadal <_< Wątku w tym dziale o Barcelonie nie czytam :D

Wiadomo, czym skorupka za mlodu

Znam to z autopsji :D

U mnie będzie wyjątkowo mało oryginalnie... Embarassed

Trochę poprzekręcany człon nazwiska + 13 się pechowo przyczepiła, a to z tej racji, że mnie denerwowało, że często sam nick był zajęty.

Jakoś to funkcjonuje na różnych forach chociaż znajomi mówią na mnie inaczej: od różnych wariacji na temat imienia po 'Gruzina' od mocno ciemnego i często trzydniowego zarostu :mellow:

Na tą okoliczność najlepszy przyjaciel, kiedy się do niego wybieram zapowiada znajomym, że przyjeżdża 'The Georgian One' :lol:

a tak przy okazji - czy istnieje możliwość zmiany nicka? Bodaj Kuba Standera coś takiego wywinął ostatnio...hmmm...

Temat kiedyś był, ale teraz powraca i dobrze, bo ciekawy.

Mój nick jest oczywisty i nie ma czego tłumaczyć. Może tylko ciekawostką jest pochodzenie skrótu mojego imienia. Otóż w czasie pierwszej wycieczki do Mongolii miejscowi skrócili moje imię, bo nijak nie radzili sobie z pełnym Bartek. :o

Marcel, w 2005r to się dopiero węgiel drzewny kształtował. Mnie tu jeszcze nie było więc nie wiedziałem o istnieniu tego tematu. Chętnie poczytam.

Edit:

Temat skoczył się na drugiej stronie i umarł. Od 2005 przybyło kilku użytkowników. Miło by było jakby się wypowiedzieli.

Kiedyś na studiach zrobiłem browaro-manekinkę z kranikami w miejscu sutków,okazało się że coś takiego ileś tam lat temu wykombinował sobie też Władek Hasior artysta :D na wyjeździe ze znajomkami do Zakopca odkryliśmy w muzeum HASIORA mój/nie mój patent :mellow: zostałem ochrzczony -hasiorem ot i tak się ciągnie to za mną

<_<

post-83-1348916404,9555_thumb.jpg