Jozi Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 @Guzu a TY na co czekasz-dawaj info o nicku .Bujo pochwalił się że kibicował Wielkiemu Realowi, ale jak był młody.Teraz już dojrzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 To zrodlo mojego nicku : Afrykanski GUZIEC : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Toć to Pumba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 @Guzu a TY na co czekasz-dawaj info o nicku .Bujo pochwalił się że kibicował Wielkiemu Realowi, ale jak był młody.Teraz już dojrzał Realowi oczywiście kibicuje nadal <_< Wątku w tym dziale o Barcelonie nie czytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 @Guzu a TY na co czekasz-dawaj info o nicku .Bujo pochwalił się że kibicował Wielkiemu Realowi, ale jak był młody.Teraz już dojrzał Realowi oczywiście kibicuje nadal <_< Wątku w tym dziale o Barcelonie nie czytam Wiadomo, czym skorupka za mlodu Znam to z autopsji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jamesty Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja wymyśliłem Sobie taki Nik od imienia i nazwiska Jakub - James Ty.....Czyli Jamesty i tak zostało Chłopaki po zlocie trochę zmienili i dostałem ksywę Jamik <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 U mnie będzie wyjątkowo mało oryginalnie... Trochę poprzekręcany człon nazwiska + 13 się pechowo przyczepiła, a to z tej racji, że mnie denerwowało, że często sam nick był zajęty. Jakoś to funkcjonuje na różnych forach chociaż znajomi mówią na mnie inaczej: od różnych wariacji na temat imienia po 'Gruzina' od mocno ciemnego i często trzydniowego zarostu Na tą okoliczność najlepszy przyjaciel, kiedy się do niego wybieram zapowiada znajomym, że przyjeżdża 'The Georgian One' a tak przy okazji - czy istnieje możliwość zmiany nicka? Bodaj Kuba Standera coś takiego wywinął ostatnio...hmmm... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 ,,Benek ,, Prosze bardzo. Jerkbait.pl to naprawde kopalnia wiedzy. Temacik z 2005r.Aczkolwiek ciagle mocno rozwojowy http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=103& start=0& Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Temat kiedyś był, ale teraz powraca i dobrze, bo ciekawy.Mój nick jest oczywisty i nie ma czego tłumaczyć. Może tylko ciekawostką jest pochodzenie skrótu mojego imienia. Otóż w czasie pierwszej wycieczki do Mongolii miejscowi skrócili moje imię, bo nijak nie radzili sobie z pełnym Bartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Marcel, w 2005r to się dopiero węgiel drzewny kształtował. Mnie tu jeszcze nie było więc nie wiedziałem o istnieniu tego tematu. Chętnie poczytam.Edit:Temat skoczył się na drugiej stronie i umarł. Od 2005 przybyło kilku użytkowników. Miło by było jakby się wypowiedzieli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 bo nijak nie radzili sobie z pełnym Bartek. To samo miałem w NL,również zwracali się do mnie vel Bart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Tez tak mysle, temat był wtedy skromny Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Mnie ,,Panek zaczęli nazywać moi znajomi dobre kilka lat temu i już zostało A skąd im się wziął ten pomysł? Z youtuba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gadget Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 tak właśnie myślałem:)) pozdro PANEK!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Maniak bo jestem maniakiem wędkarstwa, raczej proste do rozwiązania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Jak wymyślałem, popper był chyba jedyną przynętą, dostępną w kraju, którą nie łowiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Mój nick jest oryginalny ale nie wiem skąd się wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Waldek zawsz można Cię do wody wrzucić na suma . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Mój nick jest oryginalny ale nie wiem skąd się wziął Mój jest równie oryginalny i też nie mam pojęcia skąd się wziął Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Waldek zawsz można Cię do wody wrzucić na suma .Niestrawności by dostał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ale by pojadł . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Kiedyś na studiach zrobiłem browaro-manekinkę z kranikami w miejscu sutków,okazało się że coś takiego ileś tam lat temu wykombinował sobie też Władek Hasior artysta na wyjeździe ze znajomkami do Zakopca odkryliśmy w muzeum HASIORA mój/nie mój patent zostałem ochrzczony -hasiorem ot i tak się ciągnie to za mną <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 pozwolilem sobie połączyć wątki niech będą w jednym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Mifalu chwal się swoim nickiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
vitor Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja z początku miałem @jaxon, poniewarz nic innego mi nie przyszło do głowy przy rejestracji, ale że był obciachowy to poprosiłem @remka o zmiane nicku na @vitor,a to się wzięło dlatego bo kumpel tak na mnie mówił,od imienia wiktor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi