Zwierzu Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Kilka dni przed zalogowaniem się na forum, oglądałem film na National Geographic o gorylach, w pamięć zapadło mi piękne głębokie spojrzenie tego Zwierza - no i powstał Zwierzu.Osobiście nie przywiązuje do nicka żadnej wagi - dzisiaj Zwierzu, jutro gdzie indziej pod wpływem jakiegoś impulsu 9Qtx...coś tam coś tam, jeszcze gdzie indziej marsowe_oblicza itd dla mnie to żadna różnica i nie mam tu żadnych sentymentów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smokwelski Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Ja od pacholęcia związany jestem z Welem i jako że jestem tam najstraszniejszym dla wszelkiej żywizny prześladowcą padło na smoka, poza tym oczywiście takie tam kojarzenie smok wawelski - smok welski. Apropos wawelskiego - zawsze muszę 10 razy np. przez telefon uczulać że welski ja smok, nie wawelski. Raz nawet jak dałem opis na kiju zrobić to podkreślałem 3 razy WELSKI i zadzwoniłem nawet i jak sołtys krowie... Oczywiście kij przyjechał i krzysiu smok wawelski Musieli lakier zdzierać i na pięknej głębokiej zieleni mam teraz kawałek grafitowy, z napisem jednak jedynie słusznym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dąbek 111 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Od dziecka Dąbek, TaTa też całe lata młodzieńcze Dąbek. A że Dąbrowskich jak psów, więc przy rejestracji tak na wszelki wypadek 111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Mifalu chwal się swoim nickiem . zronilem to - prawdopodobni epare dni przed pojawieniem się Twojej zacnej osoby na tym zacnym forum... przewin sobie pare postow... moge tylko dodac ze polatach uzywania nicka ... jurek z oman oswiecil mnie ze w jezyku tambylcow mifek = srubokret... a ze ja weicznie cos krece... to widac ze ktos nade mna czuwal gdy powstawal moj nick... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Przewinąłem, racja już jest wyjaśnienie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 To samo miałem w NL,również zwracali się do mnie vel Bart To znaczy, że w wielu miejscach na świecie język polski jest zbyt trudny. Od kilku lat za granicą posługuję się tylko skrótem, poza Rosją, tam radzą sobie bez problemu. O dziwo Latynosi też bez bólu wymawiali pełne imię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 Z imieniem było trudno,ale jak ktoś chciał i się postarał to powiedział nawet i Bartosz. Gorzej było z nazwiskiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 2 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Lutego 2012 To jesteśmy imiennikami, nie jest to bardzo popularne imię, przynajmniej w moim pokoleniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 FRIKO RObalu migasz sie od odpowiedzi Mifek, skoro już połączyłeś, to miło będzie pomęczyć Friko, bo ja np. nie wiem skąd się wziął ten nick. Friko? Mój wziąłem od imienia muzyka Maynarda Jamesa Keenana, grającego z biegiem lat w kilku większych projektach, które lubię. Zwłaszcza ten (tu link do nieco hałaśliwego kawałka, ale wielu klipów nie nagrali) szczególnie pierwsza i druga płyta, ale i dokonania lat '90 w zespole Tool, za to najnowsze produkcje już mniej. Bardzo nie lubię ksywek, które wylatują z głowy, czyli m.in. takie z numerkami, np Grzesiek3958, albo wędkarzyk101001 są dla mnie utrapieniem, bo nie do końca kojarzę to od razu z daną osobą. Maynard uznałem za łatwo kojarzące się, nie tylko dla lubiących rocka PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 FRIKO RObalu migasz sie od odpowiedzi Mifek, skoro już połączyłeś, to miło będzie pomęczyć Friko, bo ja np. nie wiem skąd się wziął ten nick. Friko? Mój wziąłem od imienia muzyka Maynarda Jamesa Keenana, grającego z biegiem lat w kilku większych projektach, które lubię. Zwłaszcza ten (tu link do nieco hałaśliwego kawałka, ale wielu klipów nie nagrali) szczególnie pierwsza i druga płyta, ale i dokonania lat '90 w zespole Tool, za to najnowsze produkcje już mniej. Bardzo nie lubię ksywek, które wylatują z głowy, czyli m.in. takie z numerkami, np Grzesiek3958, albo wędkarzyk101001 są dla mnie utrapieniem, bo nie do końca kojarzę to od razu z daną osobą. Maynard uznałem za łatwo kojarzące się, nie tylko dla lubiących rocka PozdrawiamGrzesiek A ja myślałem, ze tam ci piwo posmakowało http://www.flickr.com/photos/55935853@N00/2911081027/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Może przy jakiejś okazji zasmakuje, ale nick wziąłem od Keenana Jako dziecko bylem bardzo dobrym bramkarzem, kibicowaliśmy oczywiście Realowi Madryt(...)Serio? No to być może z Tobą Mou już byłby trenerem wszechczasów, Real od kilku lat nie przegrałby z Barcą Pepa, a Cristiano brakowało by miejsca na złote piłki. Messi grałby z kompleksami, Guardiole dawno by zwolnili, a to tylko przez jednego bramkarza i taki z Ciebie kibic Realu PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Mój nick wymyśliła kiedyś kumpela z pracy.Któregoś roku wróciłem z wakacji mocno opalony,mam zresztą taka tendencje,że łapie szybko opalenizne i wymyśłiła Italiano a w połączeniu z imieniem Mariusz wyszło Mariano Italiano No i tak zostało chociaż wiele ksywek już mi dawali od tamtej chwili hehe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Mariano Italiano Był też taki jeden w filmie Poranek Kojota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 a w sumie czemu nie.... baloo - czytaj BALU Kiedyś dużo grałem w kosza... dobrze mi sie skakało... przy 1,86cm potrafiłem to i tamto.... i był też taki miś w bajkach Disneya co latał czerwonym samolotem... Dostałem taką ksywkę na koszulkę i tak już jakoś zostało. dziś już tak nie latam, ale pędzel został... Gdybym miał wzrostowe warunki Remka.... hmmmm..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 aha... zapomniałem... NIE LUBIĘ REALU MADRYT! Bujo - pozdrawiam. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzepetto Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Na studiach mieszkałem na stancji, gdzie na kilkanaście osób zdarzył się jeden skończony kretyn, który nie powinien przyjmować procentów, bo mu szkodzą. Po jednej imprezie połamał biurko. Pozbyliśmy się idioty, ale stan mebli przy zdawaniu lokum zgadzać się musiał. A że lubię w drewnie grzebać, więc stwierdziłem, że naprawię to ustroistwo. Wszyscy skończyli już sprzątanie, piwo się niepotrzebnie grzeje, blaty po sklejeniu nie dawały poznać, że były połamane, a mi ... zabrakło jednego kołeczka, żeby złożyć do kupy mebel. Postanowiłem wystrugać tego kołka z kawałka deski. W pewnym momencie usłyszałem: kończ to struganie, bo sie kur.. piwo grzeje. Znalazł się, dzepetto jeb... . I tak zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wędkarz87 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Fajna historia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shorty Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Mój generalnie od wzrostu i znajomym znudziło się mówienie Nowak od nazwiska wiec ktoś mi przykleił shorty A tu daje link pasujący do tematu :http://www.youtube.com/watch?v=-FQIqIiABoU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 FRIKO RObalu migasz sie od odpowiedzi Mifek, skoro już połączyłeś, to miło będzie pomęczyć Friko, bo ja np. nie wiem skąd się wziął ten nick. Friko? Faktycznie, teraz wyjaśnienie sprzed lat niewiele wnosi. Ale bardzo bardzo długo mój avatar wyglądał w ten sposób: ... i był fragmentem wyciętym większej całości; właśnie ta nieodsłoniętą reszta zawiera informację o pochodzeniu mojego nicka ale od lat nikomu nie udaje się rozwiązać tej zagadki jak się komuś uda - może liczyć ode mnie na wędkarski upominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Faktycznie, teraz wyjaśnienie sprzed lat niewiele wnosi. Ale bardzo bardzo długo mój avatar wyglądał w ten sposób: ... i był fragmentem wyciętym większej całości; właśnie ta nieodsłoniętą reszta zawiera informację o pochodzeniu mojego nicka ale od lat nikomu nie udaje się rozwiązać tej zagadki jak się komuś uda - może liczyć ode mnie na wędkarski upominek Wpadnij do mnie Friko, musimy porozmawiać o pewnych nieprzekraczalnych granicach dowcipu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 @chub norris - uprzedziłeś mnie o 5 sekund Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Mamy Cię Faktycznie, przypomniał mi się Twój stary avatar. http://imageshack.us/photo/my-images/692/0102060301700.jpg/s r=1 No to teraz dopiero się tłumacz P.S. Ale Wy jesteście Panowie, normalnie jak błyskawice PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chub norris Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 @chub norris - uprzedziłeś mnie o 5 sekund Norris w nicku do czegoś zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 @chub norris - uprzedziłeś mnie o 5 sekund Norris w nicku do czegoś zobowiązuje Srasz deskami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Dobra Friko to jak zagadka rozwiazana to opowiadaj nam tutaj kto był królem i kto królową :)no i czy wyleciałeś z zamku? hahaha Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi