popper Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Haha nie no Panowie..jedne to : Ale jajcarz z Ciebie. Jak już jesteśmy przy motoryzacji..... Mój ci to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Chyba Twojej wnusi lub wnusia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Zresztą niech to będzie tajemnica...ustalmy , że mam 4 czoperki w garażu i tyle jednym już sie pochwaliłem wyżej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czoper Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 na razie to jest mojaaa maszyna do choppera jej brakuje ..ale i tak jest git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 A mój się wziął od skrótu od imienia Sławek/Sław/Saw a Olsztyn że from Olsztyn, to tyle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 A mój się wziął od skrótu od imienia Sławek/Sław/Saw a Olsztyn że from Olsztyn, to tyle a ja myslalem ze chodzi o SAW z ang. PILA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Piłuje co prawda a jakże, cały rok bez przerwy, ale nick skądinąd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 A mój to najprostszy pomysł jaki mógł paść kuba bo tak mam na imię a S bo moje nazwisko zaczyna się na S Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maja 2 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Maja od nazwiska- Majewski, a 2 bo już ktoś był na jb.pl o takim nicku. A tak na marginesie ta ksywa to przekleństwo mojego dzieciństwa, przez znaną pszczołę wyśpiewaną przez pana Wodeckiego. Dzisiaj się już z nią zrosłem i nawet polubiłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam,Moje wytłumaczenie jest proste: http://www.youtube.com/watch?v=82AglHKyJYo&http://www.youtube.com/watch?v=P01iYBjwyiI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zybi Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 W moim przypadku było to tak,pod imieniem Zbigniew było już zajęte Zbyszek też,a że wcześniej pracowałem z koleżką który był swego czasu w USA i to on zwracał się do mnie w ten sposób.No i tak spontanicznie wpisałem Zybi,ot i wszystko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Witam,Moje wytłumaczenie jest proste: http://www.youtube.com/watch?v=82AglHKyJYo&http://www.youtube.com/watch?v=P01iYBjwyiI Rademenes spełniasz życzenia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Tak, żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Tak, żony ok - nie mam wiecej pytan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Tak, żony ok - nie mam wiecej pytan Rafał, jak to nie masz pytań, przecież nie napisał, czyjej żony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Tak, żony ok - nie mam wiecej pytan Rafał, jak to nie masz pytań, przecież nie napisał, czyjej żony no ja mam nadzieje ze nie mojej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Rafał, Twoja, moja, nasza toż to jeden czort <_< Całe szczęście, że ja już swojej nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rademenes Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Dokładnie!Bo wiecie, żona nie musi być ładna seksowna nie musi umieć gotować, żona musi byś WYROZUMIAŁA! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Dokładnie!Bo wiecie, żona nie musi być ładna seksowna nie musi umieć gotować, żona musi byś WYROZUMIAŁA! Dokładnie, tylko powiedz mi gdzie kupić taką świeczkę co by rzeczoną znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Z ta swieczka to ciezko...Ja swoja Zonke ujałem swa szczeroscia juz na pierwszej randce......,, bo wiesz Monisiu, mam jeszcze jedna wedke . I bedziemy musieli jakos z tym zyc ,,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 Z ta swieczka to ciezko...Ja swoja Zonke ujałem swa szczeroscia juz na pierwszej randce......,, bo wiesz Monisiu, mam jeszcze jedna wedke . I bedziemy musieli jakos z tym zyc ,,. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krisu23 Opublikowano 27 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2012 Krisu bo Jerkbait nie łykał Kris a a 23 od numeru Michaela Jordana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi