BOB1 Opublikowano 25 Września 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Września 2018 Nie znalazłem wydzielonego wątku o tych echosondach a poszukuję informacji:czy wymienione echo ma możliwość podświetlenia klawiszy (czy tylko nie potrafię ustawić?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 13 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2021 Cześć, a można poprosić o ten numer na Litwę? Mam kłopot ze swoim takim samym. Pozdrawiam Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 perch22 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Witam tel. +370 687 84422 Serwis Minkoty_schosindy , emeil: service@outdoorsadventures.eu lub hb@normark.lt ja dzwoniłem na WhatsApp. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 14 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2021 Dzięki Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 perch22 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Witam , dzisiaj pierwsze pływanie po naprawie ,GPS działa ,echo dostało aktualizację 2.33 ,echo wysłane 08.12.2021 odebrane 16.12.2021. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 perch22 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Witam , dzisiaj pierwsze pływanie po naprawie ,GPS działa ,echo dostało aktualizację 2.33 ,echo wysłane 08.12.2021 odebrane 16.12.2021. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szuwar999 Opublikowano 17 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Grudnia 2021 Witam , dzisiaj pierwsze pływanie po naprawie ,GPS działa ,echo dostało aktualizację 2.33 ,echo wysłane 08.12.2021 odebrane 16.12.2021.Oj.... sprawdź czy przypadkiem nie masz teraz problemów z zoom na ekranach z SI (np mapa + 2d + si). Ja właśnie jestem nieszczęśliwym posiadaczem 2.33. Sposób na sprowokowanie błędu był opisany wcześniej. Otrzymałem potwierdzenie od osoby ze wsparcia HB (USA?) że problem został przekazany deweloperom ale nie określono kiedy pojawi się poprawka. PzdrMariusz. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 perch22 Opublikowano 19 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2021 Witam u mnie jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 perch22 Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Witam ,czy echo mogę podłączyć do akumulatora rozruchowego od spaliny bezpośrednio ,czy trzeba zastosować jakieś zabezpieczenie, mam echo w cowerze z akumulatorami 2x7Ah i nie chciał bym ich już nosić ,skoro mam 57 Ah na rozruch spaliny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 5 Marca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2022 Bezpiecznik napewno przyda się.Druga sprawa to echo może wyłączać się przy uruchamianiu silnika, a kolejna sprawa może Ci zakłócać echo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 Koledzy pomocy Humminbird helix Mega G2N się zawiesił. Pokazuje się ekran startowy i dalej nic. Nie reaguje na żadne przyciski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 1 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2022 OdlacZales zasilanie i włączyłeś od nowa ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Koza11 Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Koledzy pomocy Humminbird helix Mega G2N się zawiesił. Pokazuje się ekran startowy i dalej nic. Nie reaguje na żadne przyciski.Soft padł zapewne. Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Intro Opublikowano 2 Czerwca 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2022 Udało się uruchomić w końcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szuwar999 Opublikowano 5 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Października 2022 Witam Kolegów i Koleżanki,Czy ktoś dysponuje mapą bazową (basemap) dla urządzeń HELIX 5/7/8 (G2/G3) w wersji WCZEŚNIEJSZEJ niż 2.01 ?Potrzebuję zrobić downgrade do wersji softu 2.11, ale do tego potrzebna jest wcześniejsza wersja mapy. Z góry dziękuję,Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szuwar999 Opublikowano 6 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Października 2022 Witam Kolegów i Koleżanki,Czy ktoś dysponuje mapą bazową (basemap) dla urządzeń HELIX 5/7/8 (G2/G3) w wersji WCZEŚNIEJSZEJ niż 2.01 ?Potrzebuję zrobić downgrade do wersji softu 2.11, ale do tego potrzebna jest wcześniejsza wersja mapy. Z góry dziękuję,MariuszRównież jeśli ktoś ma soft do tego echa wcześniejszy niż 2.28 a nowszy niż 2.11 ( najlepiej w zestawiez mapą)Pozdrawiam Mariusz Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 piernik Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 (edytowane) Posiadam wersję (z kwietnia) wrzesnia 2017 nie wiem jaki to numer. Edytowane 7 Października 2022 przez piernik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 perch22 Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Witam ja aktualizowałem z tej strony ,powinieneś znaleźć tu to co cię interesujehttps://www.humminbird.com/support/software-updates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Marcin1991 Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Tyle ze autor chyba szuka starszej wersji żeby zrobić downgrade. A na stronie są tlyko aktualne update 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szuwar999 Opublikowano 7 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2022 Tyle ze autor chyba szuka starszej wersji żeby zrobić downgrade. A na stronie są tlyko aktualne updateDokładnie tak. Mam na swoim komputerze wersje 2.0, 2.11, 2.28 oraz 2.31. Niestety te wcześniejsze wersje mam bez odpowiedniej dla nich mapy bazowej. Liczę na to, że ktoś może w swoich archiwach posiadać wersje pośrednie i ma do nich mapę.Pozdrawiam Mariusz Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szuwar999 Opublikowano 21 Października 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2022 Dokładnie tak. Mam na swoim komputerze wersje 2.0, 2.11, 2.28 oraz 2.31. Niestety te wcześniejsze wersje mam bez odpowiedniej dla nich mapy bazowej. Liczę na to, że ktoś może w swoich archiwach posiadać wersje pośrednie i ma do nich mapę.PozdrawiamMariusz Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Raczej chyba pytanie nieaktualne: Nie wiem jak ja to przeoczyłem " Software Description Please Note:The defaults will be restored when 2.330 is installed.Once 2.330 is installed, you cannot downgrade to a version older than 2.330." :( PozdrawiamMariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Szuwar999 Opublikowano 5 Maja 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2023 Hej, Wszystkim potomnym ku przestrodze:Od kilkunastu miesięcy borykałEM się z problemem restartów podczas korzystania z zoom na ekranie SI. Z braku pomysłów jak to rozwiązać i perspektyw uzyskania pomocy w HB, ktorytylko obiecywał że tematem się zajmie zrobiłem coś takiego:Zrobiłem reset do ustawień fabrycznych a następnie restart urządzenia. Gdy mój Helix się uruchomił ponownie zrobiłem reset do ustawień fabrycznych i znowu restart urządzenia. Gdy Helix uruchomił się powtórzyłem sekwencję po raz trzeci tzn reset do ustawień fabrycznych i restart urządzenia.JASNY GWINT! Gdy po trzeciej sekwencji urządzenie się uruchomiło pojawiło się pytanie o język i rodzaj wody (słodka czy słona). Po wprowadzeniu swoich ustawień , a trochę ich bylo, korzystam z echa kilka miesięcy i Helix już się nie restartuje. Jak resetujecie Helix 7, a może i dotyczy to innych HB, reset fabryczny i restart wykonuje się minimum 3 razy, aż do uzyskania pytania o język i rodzaj wody. Pozdrawiam Mariusz. Wysłane z mojego SM-G970F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 kostom63 Opublikowano 13 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 Cześć, może ktoś wie, czy ten numer+370 687 84422 do serwisu huminbirda jest ciągle aktualny? Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 karkoszek Opublikowano 13 Września 2024 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Września 2024 Cześć, może ktoś wie, czy ten numer+370 687 84422 do serwisu huminbirda jest ciągle aktualny? TomekTak, aktualny. Możesz napisać na Whatsapp 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
BOB1
Nie znalazłem wydzielonego wątku o tych echosondach a poszukuję informacji:
czy wymienione echo ma możliwość podświetlenia klawiszy (czy tylko nie potrafię ustawić?)
Top użytkownicy dla tego pytania
28
20
12
8
Popularne dni
4 Wrz
9
25 Wrz
6
13 Gru
6
27 Lis
5
Top użytkownicy dla tego pytania
perch22 28 odpowiedzi
Szuwar999 20 odpowiedzi
Koza11 12 odpowiedzi
Paprykarz 8 odpowiedzi
Popularne dni
4 Wrz 2020
9 odpowiedzi
25 Wrz 2018
6 odpowiedzi
13 Gru 2021
6 odpowiedzi
27 Lis 2021
5 odpowiedzi
Popularne posty
Paprykarz
Dzwoniłem, pisałem. NIGDY nie dostałem żadnej odpowiedzi. Na telefon zgłaszał się automat, ble ble ble, zadzwoń pan jutro będziesz pan pierwszy.
perch22
Witam ,echo naprawione ,wysłałem do serwisu na Litwę ,08.12.2021r dotarło 10.12.2021r zapytałem czy jest opcja by wróciło do świąt , powiedział że się postara ,dzisiaj o 14,00 pan zadzwonił że echo
perch22
Witam tel. +370 687 84422 Serwis Minkoty_schosindy , emeil: service@outdoorsadventures.eu lub hb@normark.lt ja dzwoniłem na WhatsApp.
Opublikowane grafiki
98 odpowiedzi na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi