macieqbw Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 witam,kolegów,nie wiem moze juz był przerabiany taki wątek?,jesli tak moze którys kolega mnie na niego naprowadzi,jesli nie to prosze o opinie i porady z tym związane a najlepiej zeby jakis forumowicz podiął nsie tego zadania bo nie ukrywam zdolnosci manualne w takich sprawach mam .......jakby tu ując......marne.pozdrawiam z góry dziekuje za pomoc.maciej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hasior Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 wykonalne podobnie jak w Cardinalach.potrzebna są maszyny zazwyczaj frezarka koszt zabaw jednak może przekroczyć koszt kręćka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 A po co oporowka w whikserze ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 no w sumie sm nie wiem pomyslałem ze sie przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 3 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 w sumie tocząc wątek to jest tak........na dniach mam miec własnie wspomnianą wyżej daiweczke,i troche starałem sie o niej poczytac i gdzies wyczytałem czyjąs tam opinie ze kreciołek jest super tylko nie ma oporówki i stad moje pytanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 No i ten wkurzający lekki ruch korby do tyłu jak przy shimano serii 10 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 w sumie tocząc wątek to jest tak........na dniach mam miec własnie wspomnianą wyżej daiweczke,i troche starałem sie o niej poczytac i gdzies wyczytałem czyjąs tam opinie ze kreciołek jest super tylko nie ma oporówki i stad moje pytanie. Whisker nie ma oporowki. Wielopunktowa blokada wyklucza mozliwosc awarii, chyba ze korozja zje sprezynke w srodku. Pewniejsze i doskonalsze rozwiazanie maja Daiwy generacji IT,ale to juz inna liga i inne pieniadze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel75 Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Metaroyal VS3500ZM tez nie ma łożyska oporowego a japońce wyprodukowali go chyba97r .Co mieli za cel absolutna bez awaryjność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 3 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Lutego 2012 Metaroyal VS3500ZM tez nie ma łożyska oporowego a japońce wyprodukowali go chyba97r .Co mieli za cel absolutna bez awaryjność. Tez tak sadze. Byl niedawno watek o przepuszczajacych oporowkach w niskich temperaturach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Już wolę mieć oporówkę jak ten denerwujący stuk do tyłu bez oporówki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Już wolę mieć oporówkę jak ten denerwujący stuk do tyłu bez oporówki .Aleś Pan delekatny... <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 no i stało się......przyszedl kołowrotek...po rozpakowaniu paczki,mysle sobie co to jest takie małe pudełko?przecież to ma byc rozmiar kole 30tki,otwieram.......ale to maluchne....ale jakie piekne.....odrazu smarowanie......chodzi ładnie jak na swoje latka zreszta to japoniec,no i rzecz dla mnie bardzo ważna ma zapas szpulke.........ale jest jeden szpecący jak dla mnie szczegół a mianowicie nie ma dekielka korbki z prawej strony i tu nasówa sie moje pytanie do kolegów-gdzie można dokupic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Mefisto ma takie delielki do daiw ale nie wiem czy będzie pasowało bo to do certatek.Looknij do Niego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 12 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 dzieki,widziałem cos takiego u mefisto-wystawia na alledrogo,ale nie wiem czy to bedzie pasowało,jesli nie uda sie dokupic mam kolege który mi dotoczy ale to tylko w ostatecznośći wole orginalny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 Już wolę mieć oporówkę jak ten denerwujący stuk do tyłu bez oporówki .Aleś Pan delekatny... <_< Dokładnie, mam parę klasycznych kręćków gdzie oporówki nie uświadczysz i jakoś nie kojarzę tego stuku, o którym pisze Jozi. Może ja do tyłu nie kręcę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 ...........nie kojarzę tego stuku, o którym pisze Jozi. Może ja do tyłu nie kręcę. Janusz, bo Ty praktyk jesteś, to i wiesz, że w trakcie holu do tyłu się nie kręci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Lutego 2012 To tak jak w shimaniakach 1010,3010,4010 denerwujący luz do tyłu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Wielgus Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 dzieki,widziałem cos takiego u mefisto-wystawia na alledrogo,ale nie wiem czy to bedzie pasowało,jesli nie uda sie dokupic mam kolege który mi dotoczy ale to tylko w ostatecznośći wole orginalny pozdrawiam Poszukaj na e-bayu , jast tam sporo części do Daiw wszelakich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2012 Taka czesc - dekielek do korbki na ebay kosztuje 1.99 USD.Wysylka zwyklym listem z USA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi