Skocz do zawartości

oporówka do daiwa tournament ss 1300?

Rekomendowane odpowiedzi

witam,kolegów,nie wiem moze juz był przerabiany taki wątek?,jesli tak moze którys kolega mnie na niego naprowadzi,jesli nie to prosze o opinie i porady z tym związane a najlepiej zeby jakis forumowicz podiął nsie tego zadania bo nie ukrywam zdolnosci manualne w takich sprawach mam .......jakby tu ując......marne.pozdrawiam z góry dziekuje za pomoc.maciej

w sumie tocząc wątek to jest tak........na dniach mam miec własnie wspomnianą wyżej daiweczke,i troche starałem sie o niej poczytac i gdzies wyczytałem czyjąs tam opinie ze kreciołek jest super tylko nie ma oporówki i stad moje pytanie.

w sumie tocząc wątek to jest tak........na dniach mam miec własnie wspomnianą wyżej daiweczke,i troche starałem sie o niej poczytac i gdzies wyczytałem czyjąs tam opinie ze kreciołek jest super tylko nie ma oporówki i stad moje pytanie.

Whisker nie ma oporowki. Wielopunktowa blokada wyklucza mozliwosc awarii, chyba ze korozja zje sprezynke w srodku.

Pewniejsze i doskonalsze rozwiazanie maja Daiwy generacji IT,ale to juz inna liga i inne pieniadze...

• 2 tygodnie później...

no i stało się......przyszedl kołowrotek...po rozpakowaniu paczki,mysle sobie co to jest takie małe pudełko?przecież to ma byc rozmiar kole 30tki,otwieram.......ale to maluchne....ale jakie piekne.....odrazu smarowanie......chodzi ładnie jak na swoje latka zreszta to japoniec,no i rzecz dla mnie bardzo ważna ma zapas szpulke.........ale jest jeden szpecący jak dla mnie szczegół a mianowicie nie ma dekielka korbki z prawej strony i tu nasówa sie moje pytanie do kolegów-gdzie można dokupic?

Już wolę mieć oporówkę jak ten denerwujący stuk do tyłu bez oporówki ;) .

Aleś Pan delekatny... <_< :lol:

Dokładnie, mam parę klasycznych kręćków gdzie oporówki nie uświadczysz i jakoś nie kojarzę tego stuku, o którym pisze Jozi. Może ja do tyłu nie kręcę. ;)

:lol: :lol:

dzieki,widziałem cos takiego u mefisto-wystawia na alledrogo,ale nie wiem czy to bedzie pasowało,jesli nie uda sie dokupic mam kolege który mi dotoczy ale to tylko w ostatecznośći wole orginalny :mellow: pozdrawiam

Poszukaj na e-bayu , jast tam sporo części do Daiw wszelakich