cezorator Opublikowano 16 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Listopada 2006 Na allegro pojawiło się coś takiego: http://www.allegro.pl/item140654545_multiplikator_shimano_ch romica_wedka.htmlCzy warto kupić i jaka jest jakość takowego sprzętu ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 cezorator@Wyobraź sobie, że tam nie ma napisu shimano. Popatrz na jakość zdjęć, popatrz na pisownię słowa hamulec i rzutowy i popatrz sobie na cenę produktu.Wnioski wyciągnij sobie sam. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Nie ma A co pisze na wodzikiem?? Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Jak na moje oko SWIMANO Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Ty widziałeś w ogóle jakikolwiek produkt shimano Tak piszą H. To napewno nie jest W Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radeqs Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Wole Daiwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salmo_Salar Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Pozdr. Salmo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 cezorator@Wyobraź sobie, że tam nie ma napisu shimano. Popatrz na jakość zdjęć, popatrz na pisownię słowa hamulec i rzutowy i popatrz sobie na cenę produktu.Wnioski wyciągnij sobie sam.pozdrawiamAle to dalej nie jest dla mnie odpowiedź. Tam nie ma ceny tylko wylicytowana na chwilę obecną kowta. Ostateczna cena to może być i nawet 1000 zł. Czyli nie można się kierować ceną. Poza tym na Allegro to nawet nowego Penna można okazyjnie kupić za 100 zł. Czasami się trafiają takie okazje.Jakość zdjęć świadczy wyłącznie o tym, że sprzedający nie umie ich robić, a poza tym jest dyslektykiem (gramatyka). Takie informacje nie mogą świadczyć niczego o jakości tego multika. A jednak jest na nim napis shimano (tak mi si? przynajmniej wydaje. Dlatego się zainteresowałem tym kołowrotkiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 No coż Kolego internetowy. Rozumię. Dla wielu napis shimano to jest wystarczający powód do kupna. Nawet gdyby to była stara zardzewiała śruba, ale z napisem Shimano. Pytałeś o opinię to ci napisałem.Demokracja ma to do siebie, że każdy może robić co uważa. Moje zdanie jest za niekupowaniem tej zabawki. Ty zrobisz jak będziesz uważał. To twoje prawo. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cezorator Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Andrzeju napis SHIMANO nie jest jedynym kryterium przy próbie zakupu multika. Dlatego zapytałem i poprosiłem o opinię.Ale nie mogę się zgodzić z opinią napisana na podstawie gramatyki opisu tego kołowrotka lub jakości jego zdjęcia. To przypomina raczej wróżenie z fusów, a nie fachową ocenę. Antaresa DC także można koślawo opisać i zrobić mu lichej jakości fotkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi