warpa81 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Dodatkowa przelotka podejrzewam że tylko utrudni jej prace, ponieważ przy podbieraniu ryby ta ostatnia przelotka prawie dotyka drugiej i wtedy ta szczytówka może się poddać. Końcówka z dwiema przelotkami występowała w dragon sensitive zander i na te rozwiązanie jeszcze bardziej narzekali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
slawek_2348 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Myślę że te wymienne szczytówki są z założenia "do odstrzału". lepiej jak masz możliwość to zaopatrz się "w zapas na zapas" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warpa81 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Może dać do pracowni, w której dobiorą i wkleją pełno-węglową szczytówkę i wtedy zrobi się typowa kosa sandaczowa. Ktoś tak zrobił? Edytowane 12 Października 2015 przez warpa81 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Myślę że te wymienne szczytówki są z założenia "do odstrzału". lepiej jak masz możliwość to zaopatrz się "w zapas na zapas"To jest raczej pewniak w powyższym temacie. Może dać do pracowni, w której dobiorą i wkleją pełno-węglową szczytówkę i wtedy zrobi się typowa kosa sandaczowa. Ktoś tak zrobił?Bez sensu, bo z tą szklaną końcówką chodzi o to, że ma działać jak kiwok w podlodówce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 (edytowane) Najlepiej sprzedać i kupić inny kij... jeżeli już musi być wklejka to coś zmontowanego na stałe Edytowane 13 Października 2015 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
warpa81 Opublikowano 12 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Października 2015 Tylko koszt robocizny w pracowni pewnie przewyższy wartość kija. Jednak kierowałbym się w kierunku wklejenie na stałe szczytówki z pełnego węgla, bądź sprzedaży kija.dzięki za pomoc. pozd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 właśnie złamałem wkleję ,po podgrzaniu blanku szczytówka fajnie wyszła . teraz pytanie do was jakiego kleju użyć do wklejenia drugiej szczytówki ? podkreślę że nie chcę użyć jakiegoś dwuskładnikowego kleju ,gdyż boję się późniejszych napraw związanych naprawą felernych nowych szczytówek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marecki1983 Opublikowano 29 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Marca 2018 W razie kolejnego tego typu"wypadku",dwuskładnikowy po podgrzaniu raczej już nie puści. Ja wklejkę dałem na klej na "gorąco". Nie pamiętam tylko czy zwykły taki z marketu,czy do wklejania przelotek szczytowych. Nie wiem też czy to było rozsądne,ale trzymało/trzyma bardzo dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 Też tak myślałem, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery L.E. Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 http://www.zbik.pl/wedkarstwo/budowa-wedzisk/kleje/flex-coat-klej-termiczny-do-przelotek-szczytowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SlawekNikt Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Całkiem ciekawy wątek, ale fotek całe zero ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boczek322 Opublikowano 4 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2018 znalazłem tutaj http://jerkbait.pl/topic/20082-jak-zrobi%C4%87-wklejk%C4%99-ze-z%C5%82amanej-w%C4%99dki/page-3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2018 Watki polaczone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzych98 Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 WitamMam do wymiany szczytówkę w wędce jigowej 2 - 15gr. Jest tego dużo na allegro, ale nie wiem jaką wybrać, żeby nie zmieniła akcji wędki. Czy ktoś mógłby mi coś poradzić? Za wszelką pomoc dziękuję.PozdrawiamKrzysztof Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Przedewszystkim dobierasz srednice do montażu i długość do wędki... wegiel/szkło możesz doszlifować do odpowiedniej akcji jeżeli będzie na mocna Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzych98 Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Znalazłem na allegro szczytówka pełna włókno węglowe z Mikado powinna pasować.Jeszcze tylko czym wkleić szczytówkę, mam klej dwuskładnikowy 5 minutowy, uniwersalny klej epoksydowy przezroczysty czy będzie się nadawał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
etherni Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 @krzych98 , szkoda samemu kombinować - wyślij kijek do @Mekamil i będziesz miał zrobiony jak nowy tanio i solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Z drugiej strony czemu nie kombinować zawsze to coś nowego tak klej ten będzie ok Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzych98 Opublikowano 15 Października 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Października 2021 Dziękuje za wiadomości i wyślę koledze Mekamil.Pozdrawiam Krzysztof. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi