Jeziorm 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Witam, mam pytanie - jaka firma weźmie w normalnej cenie tubę 2 metry ? Pilna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 GLS około 50zł od indywidualnego klienta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pingvinas Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 https://www.apaczka.pl/selectForm.htm 35zł wysyłałem kij 205 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ostatnio zamawiałem kuriera poprzez stronke kurjerzy.pl i wysyłka jednoskłada do 220cm wyszła 41zł firmą UPS.Opcja premium. https://www.kurjerzy.pl/wyslij_przesylke/oferta 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ostatnio zamawiałem kuriera poprzez stronke kurjerzy.pl i wysyłka jednoskłada do 220cm wyszła 41zł firmą UPS.Opcja premium. https://www.kurjerzy.pl/wyslij_przesylke/ofertaA mnie UPS skasowali za wysyłkę kija 190cm w kartonowej tubie 64zł bo niby taka przesyłka wymaga indywidualnego,ręcznego sortowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Pewnie Bartek zamawiałeś bezposrednio u nich.Faktycznie taka cena jak najbardziej realna.Poprzez stronke kurjerzy.pl w opcji PREMIUM można wysłać patyka do 270cm i do 30kg wagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Nawet im ją zawiozłem do siedziby głównej na drugi koniec Szczecina. Przez te wysyłki odechciało mi się opylać kije na odległość i we wtorek wstawiłem 32 badyle w komis do sklepów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Dzięki serdeczne koledzy !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 No tak porządna firma to o klienta dba ale żeby im wozić patyki masakra Fakt jak bym miał pakować i wysyłać tyle patyków to można oszaleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja wysyłałem przez ostatnie 8 lat kijki 2 - 2,15 naszą pocztą polską w sumie ponad 30 razy w tubie hydraulicznej pcv ( fi 7,5cm) przedział 1 - 2 kg koszt 21 zł tylko w soboty takich nie przyjmują 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kunasz63 Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 moze kiedys bylo inaczej ale teraz poczta przyjmuje 150cm max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Ja wysyłałem przez ostatnie 8 lat kijki 2 - 2,15 naszą pocztą polską w sumie ponad 30 razy w tubie hydraulicznej pcv ( fi 7,5cm) przedział 1 - 2 kg koszt 21 zł tylko w soboty takich nie przyjmująTeraz możesz o tym zapomnieć 150cm max . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 (edytowane) Zależy co znaczy teraz ? Czy pod koniec lutego to nie jest teraz ? Aż sie "kopnę" na pocztę i zapytam Edytowane 4 Kwietnia 2013 przez stugrzeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 A ja w styczniu i też limit do 150cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2013 Od tamtego roku już jest 150cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomaszek11 Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Na podobnych zasadach do kurierzy.pl działa wysylajtaniej.plW zależności od wyboru firmy, bieżących promocji i itd.... można wybrac gdzie taniej. Ostatnio wysyłałem tubę 220cm za 19,99 brutto, z odbiorem w domu w wyznaczonych godzinach. Tomaszek11 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sylweczek Opublikowano 5 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Kwietnia 2013 https://www.stskurier.com/ Bardzo fajna, czytelna i prosta w obsłudze stronka. Nie ma potrzeby się logować. Ceny OK. Wystarczy zasiąść do kompa na kilka minut, tj. wypełnić kilka rubryk, zrobić przelewik, wydrukować etykietę, nakleić i "wio". Tuby wraz z kijami o długości 220-250cm wysyłam wraz z ubezpieczeniem w cenie 30-33zł z odbiorem paczki przez kuriera u mnie w domu POLECAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abugosh Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 wysłałem dzisiaj paczką pocztową z zadeklarowaną zawartością kijek 198 cm, nawet nie marudziły panie w okienku.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stugrzeg Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Pytałem dziewczyny na poczcie, niema żadnych problemów z wysyłką 2 -2,20 czyli bez zmian.Ale nie mówię że na innych pocztach jest taksamo, przecież znamy określenie "państwo w państwie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Pytałem dziewczyny na poczcie, niema żadnych problemów z wysyłką 2 -2,20 czyli bez zmian.Ale nie mówię że na innych pocztach jest taksamo, przecież znamy określenie "państwo w państwie" No to jakieś jaja są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Jozi to nie są jaja tylko kinder niespodzianka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Kwietnia 2013 Limit 1,5m u mnie....... od dawna. Korzystam kurierów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
abugosh Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Wczoraj jak stałem w kolejce z tą długą paczka to w regulaminie na tablicy ogłoszeń tez było że max długość boku przesyłki to 150cm..... może one po prostu nie czytają tych regulaminów i dlatego jeszcze przyjmują do wysyłki takie wędki....Na ich stronie internetowej brzmi to:"WymiaryMinimum – wymiary strony adresowej nie mogą być mniejsze niż 90×140 mm z tolerancją +/-2 mm.Maksimum – suma długości i największego obwodu mierzonego w innym kierunku niż długość nie może przekroczyć 3000 mm, przy czym największy wymiar nie może przekroczyć 1500 mm." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcy- Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Dokładnie. Raz się uda, raz nie. Kiedyś mnie na tej samej poczcie kobita cofnęła za 4cm, a innym razem 170cm przeszło lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Kwietnia 2013 Wczoraj jak stałem w kolejce z tą długą paczka to w regulaminie na tablicy ogłoszeń tez było że max długość boku przesyłki to 150cm..... Zawsze jest szansa, że...... wróci do nadawcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi