Skocz do zawartości
  • 0

WŚ 12/2006

admin

Pytanie

Cześć,

Chciałbym Was zaprosić do lektury Wędkarskiego Świata 12/2006. W nim między innymi krótka relacja na temat naszego zlotu (autor: Marek Szymański) oraz artykuł mojego autorstwa (Remek chwalipięta :D) na temat TOP multików. W nim informacje o Conquest DC, Antares DC, Daiwa Steez oraz ZPI AE74. Poza tym wiele innych ciekawostek.

http://www.wedkarskiswiat.pl/okladka_12_2006.jpg

Pozdrawiam

Remek

23 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Jurku,

Tak jak powiedziałem ja na takie szczegóły nie zwracam uwagi. Lubię sobie wskoczyć do kiosku i zobaczyć jak coś co napisało się elektronicznie wygląda w gazecie po składzie. Za każdym razem jestem zaskakiwany na plus.

Poza tym w WŚ jest art Marka Szymańskiego na temat boleni z zaporówek. Oj ... podniosło to moje ciśnienie. Bolki, trolling ... przemawia do mojej wyobraźni.

Pozdrawiam

Remek

• 0

WŚ to najciekawsza gazetka mam wszystkie numwry od 1 ŚMiS do aktualnego.co nie znaczy ,że innych nie kupóje,no bo kupóje i to wszystkie :mellow: nie mówiąc o filmach wedkarskich mam chyba z 50.

moja dziewczyna mówi ,ze jestem nienormalny,ale co ona wie o zabijaniu. wedkarstwo to moj jedyny nałóg :mellow:

• 0

Czy ktoś z tego forum kupuje prasę wędkarską? <_<

Net jest kopalnią wiedzy.........

Ja kupuje, najczęściej WP i Wś.

Kiedyś nie kupywałem Wś bo twierdziłem, że mają zboczenie w kierunku wędkarstwa wielkorzecznego, a ja wtedy łowiłem tylko w jeziorach i rzezkach pstrągowych. Gdy zacząłem łowić w Odrze powracam do starych numerów i odkrywam je na nowo, i nie ukrywam że z dużą przyjemnością :lol:

• 0

U nas na południu to WŚ jest 2-3 dni później niż w Warszawie. :( :( :( :(

Widocznie nas gorzej traktują :( :(( :( :( :(

Wczoraj w kioskach jeszcze nie widziałem grudniowego numeru. :( :( :(

A ja kupiłem WŚ przedwczoraj w Trafice w Rudzie Śląskiej.... więc Twoja teoria obalona. No chyba, że tylko Zaglębie jest dyskryminowane

PS. Żeby nie wywołać nieporozumień jestem rasowym Gorolem :D

• 0

@ Jerzy

No To widzę, że Ruda Śląska przoduje :D :D :D :D

Bo nawet do tej pory w kiosku na moim osiedlu w Sosnowcu(Zagłębie), ani w pracy w Katowicach (Śląsk) nie było WŚ. Kupiłem natomiast WW.

A do Rudy Śl.pewnie nawet po gazetę bez paszportu by mnie nie wpuścili :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: