leslaw Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Czy przynety gumowe o nazwach fosfo, luminescencyjne, Glow in the Dark, itd. przynosza oczekiwane wyniki ?.Jesli Ktos uzywal, chcialbym cos na ich temat.Dziekuje, Leslaw. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablom Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Kiedyś zawsze miałem jakieś fluorescencyjne gumy w pudełku na nocne i dzienne wyprawy. Chyba tylko jedną rybkę na nie pojmałem. Tych o kt?łrych piszesz nie miałem ale to pewnie taki sam bełkot marketingowy jak w ka?źdym innym przypadku. Od kilku lat rozru?źniam dwa kolory natura i oczojeb, do tego kilka gramatur gł?łwek i kilka rodzaj?łw prowadzenia - choć muszę sw?łj arsenał nieco wzbogacić po jesienno zimowych wyprawach. Jeden jegomość z forum pokazał mi co znaczy łowić wolniej ni?ź wolno, ?źe o gł?łwkach 0,3gr nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kwasik Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Jak się ma do tego ten zapis w RAPR, ?źe nie wolno:stosować sztucznego światła, słu?źącego lokalizowaniu bądź zwabianiu ryb? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Ma się to tak, ?źe jak taką gumę zostawisz na świetle dziennym, to pochłonie światło naturalne, kt?łre sztucznym nie jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomislawus Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 To tak jak naprawdę wg zapisu nie mo?źna łowić na nimfy oraz streamery, bo jedynie na imitacje owada oraz jego stadia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Kiedyś zawsze miałem jakieś fluorescencyjne gumy w pudełku na nocne i dzienne wyprawy. Chyba tylko jedną rybkę na nie pojmałem. Tych o kt?łrych piszesz nie miałem ale to pewnie taki sam bełkot marketingowy jak w ka?źdym innym przypadku. Od kilku lat rozru?źniam dwa kolory natura i oczojeb, do tego kilka gramatur gł?łwek i kilka rodzaj?łw prowadzenia - choć muszę sw?łj arsenał nieco wzbogacić po jesienno zimowych wyprawach. Jeden jegomość z forum pokazał mi co znaczy łowić wolniej ni?ź wolno, ?źe o gł?łwkach 0,3gr nie wspomnę. W kilku zdaniach zawarte kwintensencja lapania na gumowe przynety z obciazniem z przodu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Czy przynety gumowe o nazwach fosfo, luminescencyjne, Glow in the Dark, itd. przynosza oczekiwane wyniki ?.Jesli Ktos uzywal, chcialbym cos na ich temat.Dziekuje, Leslaw. Pewnie , ze przynosza , jak kazda inna, trafisz na dzien lub noc , rybska tylko na zarowe beda braly . Uzywam i mi sie sprawdzalo w polandii jak i teraz w jukej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Tomislawus, a właściwie o jaki zapis Ci chodzi, kt?łry by nimfy lub streamery zabraniał ? No a nimfy jakby nie patrzeć to jest odwzorowanie stadium owada, zresztą, jak nazwa na to wskazuje W sumie świecące przynęty typu fosfo chyba weszły u nas na rynek kilkanaście lat temu. Jakoś w nocy efekty na gumy tego typu mnie nie zachwycały. W dzień było lepiej, czyli por?łwnywalnie tak jak na inne. Og?łlnie dałem sobie spok?łj. W trąconej wodzie wolę oczojeby.A regulamin chyba teraz rzeczywiście zabrania fosfo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi