Skocz do zawartości

Gumy widoczne w ciemnosci

leslaw

Rekomendowane odpowiedzi

Kiedyś zawsze miałem jakieś fluorescencyjne gumy w pudełku na nocne i dzienne wyprawy. Chyba tylko jedną rybkę na nie pojmałem. Tych o kt?łrych piszesz nie miałem ale to pewnie taki sam bełkot marketingowy jak w ka?źdym innym przypadku. Od kilku lat rozru?źniam dwa kolory natura i oczojeb, do tego kilka gramatur gł?łwek i kilka rodzaj?łw prowadzenia - choć muszę sw?łj arsenał nieco wzbogacić po jesienno zimowych wyprawach. Jeden jegomość z forum pokazał mi co znaczy łowić wolniej ni?ź wolno, ?źe o gł?łwkach 0,3gr nie wspomnę.

Kiedyś zawsze miałem jakieś fluorescencyjne gumy w pudełku na nocne i dzienne wyprawy. Chyba tylko jedną rybkę na nie pojmałem. Tych o kt?łrych piszesz nie miałem ale to pewnie taki sam bełkot marketingowy jak w ka?źdym innym przypadku. Od kilku lat rozru?źniam dwa kolory natura i oczojeb, do tego kilka gramatur gł?łwek i kilka rodzaj?łw prowadzenia - choć muszę sw?łj arsenał nieco wzbogacić po jesienno zimowych wyprawach. Jeden jegomość z forum pokazał mi co znaczy łowić wolniej ni?ź wolno, ?źe o gł?łwkach 0,3gr nie wspomnę.

W kilku zdaniach zawarte kwintensencja lapania na gumowe przynety z obciazniem z przodu.

Pozdrawiam B)

Czy przynety gumowe o nazwach fosfo, luminescencyjne, Glow in the Dark, itd. przynosza oczekiwane wyniki ?.

Jesli Ktos uzywal, chcialbym cos na ich temat.

Dziekuje, Leslaw.

Pewnie , ze przynosza , jak kazda inna, trafisz na dzien lub noc , rybska tylko na zarowe beda braly . Uzywam i mi sie sprawdzalo w polandii jak i teraz w jukej :mellow:

Tomislawus, a właściwie o jaki zapis Ci chodzi, kt?łry by nimfy lub streamery zabraniał ? No a nimfy jakby nie patrzeć to jest odwzorowanie stadium owada, zresztą, jak nazwa na to wskazuje :D

W sumie świecące przynęty typu fosfo chyba weszły u nas na rynek kilkanaście lat temu. Jakoś w nocy efekty na gumy tego typu mnie nie zachwycały. W dzień było lepiej, czyli por?łwnywalnie tak jak na inne.

Og?łlnie dałem sobie spok?łj. W trąconej wodzie wolę oczojeby.

A regulamin chyba teraz rzeczywiście zabrania fosfo.