jacavip Opublikowano 4 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Lutego 2012 Witam, co sądzicie o pomyśle takiego patyka na klenie i jazie? Miał ktoś mo?źe okazję łowić tym kijem? Pozdrawiam, jacavip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacavip Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Brak odpowiedzi w sprawie podanego modelu trochę mnie zaniepokoił więc postanowiłem poszukać te?ź czegoś innego i tym oto sposobem mam jeszcze pytanie o : Lamiglas Rouge River Special model RR90MLS St.Croix Wild River model WSW90L2 St.Croix Wild River model WS106MLMF2 - przy tym ju?ź obawiam się długości, chocia?ź część os?łb przekonuje mnie ?źe na warszawskiej wiśle mo?źe być to pomocne. Przeznaczenie - klenie, jazie. pzdr,jacavip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi