Skocz do zawartości
  • 0

Król Dętki

wojti80

Pytanie

KRÓL DĘTKI 2012

Cześć!

W okolicach kwietnia odbeda sie pierwsze (nieoficjalne) zawody w polowie z detki czyli BELLY BOAT w słonej wodzie, o formule jeszcze nieznanej ale na pewno fajnej .

Wszystkich detkowych zapaleńc?łw juz zapraszamy choc termin jeszcze r?łwnie?ź nie jest znany (raczej druga polowa kwietnia)- zobaczymy jak z pogodą będzie.

Miejsce – zobaczymy bli?źej kwietnia gdzie trocie gryzą najbardziej.

Pisze juz teraz zeby kazdy kto planuje zakup dętki mogl to zrobic odpowiednio wczesniej.

Szczegoly dopracujemy blizej kwietnia ale wszelkie sugestie śmialo wpisujcie.

Na razie jest dw?łch sponsor?łw, oraz 5 litr?łw piwa dla twardziela, kt?łry najdłu?źej na dętce bez sikania wytrzyma - więc nagrody będą.

Jesli ktoś chciałby r?łwniez poczuć się sponsorem to tez mo?źe się jakoś dorzucić.

Patronat medialny jest zatwierdzony- Kuba.

Wpisowego nie ma – zawody o charakterze spotkaniowo-spontanicznym ale gdyby ktos miał zamiar stanąć w szranki niech sie dopisuje w tym wątku.

Pzdr,

Stanley

Osiemdziesiona

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

To ja mam od razu propozycję - konkurencja trollingowa - ruszamy z pla?źy w Międzyzdrojach - płyniemy trolując do wraku betonowca i z powrotem. Nagroda - du?źa puszka red-bula :mellow:

A tak na serio - niesłychanie się ciesze, ze wreszcie odbędzie się taka impreza, sądzę ?źe poziomem świra moze rozło?źyć wszystkie pozostale <_< <_<

• 0

Waldziu Ty sie nie nabijaj tylko ju?ź szukaj jakiejś dętki od traktora B)

Kuba troll z detki? :lol: hahah o tytuł mistrza stalowych łydek.

Kolejne osoby sie dopisują. Wygląda na to ?źe będzie nas kilkunastu mo?źe i więcej.

Fajnie bedzie wyglądała flota wychodząca w morze :o

Niebawem podamy teramin i miejsce spotkania.

80

• 0

A dlaczego tylko na łydki liczyć, jak dobrze pokombinować, to jakąś małą Minn Kote między jajka mo?źna zmieścić a i malutkie akku te?ź się upchnie. ;)

:lol:

Pracuje nad tym ju?ź jakiś czas, zostało wyeliminować kilka błęd?łw i myślę, ?źe wiosna będę m?łgł się pochwalić.

• 0

Inspektor gadget. Zbyniu ja tam wierze ?źe uda Ci sie skompletować wszystko mimo przeciwności losu i hahaha fajnych drwin koleg?łw :lol:

Je?źeli nie dasz jednak rady( w co wątpię ) będziemy pływali na zmianę na moim. Godzinkę przy grillu ja godzinkę Ty.

Co do spraw organizacyjnych i ?źeby rozwiać niepewności czy da się radę. Ju?ź teraz wiem ?źe będzie nad nami czuwał co najmniej jeden du?źy ponton i łodka wrazie co ?źeby pom?łc wr?łcic do brzegu czy tez odebrac nadmiar połowu :lol: :lol:

• 0

Grześ ja mam nadzieje ?źe to bedzie cykliczna impreza. Zobaczymy.

Wstępny termin 21 kwietnia. Miejsce bedzie podane w ostatniej chwili( max 3 dni przed) jak bedzie wiadome z jakim wiatrem mamy do czynienia oraz gdzie bedzie szansa rzeczywiście złowić trotke .Tak czy siak łowiska sa od siebie oddalone o g?łra 50km więc nie problem przejechac z miejsca na miejsce-tak mysle.

Rafał nie masz sie czego obawiac damy ci kapok jakiś i najwy?źej na łodke wsadzimy jak sie boisz z pływadła.

Stoner to nie są durexy :mellow:

Pozdrawiam 80

• 0

Siemanko

Zapowiada sie ?źe wiatr pozwoli nam na otwarte morze:)

Startujemy o 07.00 z plazy w Jastrzębiej G?łrze. Wjescie chyba 25 ale nie mamy pewności.Kilka aut stojących na poboczu to bedziemy my :mellow:

Kilka os?łb bedzie łowiło z brzegu wiec brak dętki nie przeszkadza w obecności.

Jakby co, dzwonić :D

604 275 548

Pozdro 80

aha

Myślimy e jakies małe ognisko zrobimy wiec jakąs padline ze sobą zabierzcie.

to chyba tyle

• 0

No to pierwszy Kr?łl Detkiza nami.

Na miejsce zbi?łrki przybyło a?ź 5 zawodnik?łw ;)

Połowiliśmy sobie belony a p?łźniej odstawiliśmy się od brzegu na głebokość 10-12m i łowiliśmy dorsze na leciutkie(25-30g) pikerki oraz cię?źsze wahadełka.Zabawa przednia.

http://images37.fotosik.pl/1545/29f39bb4738299cbmed.jpg

Rybę dnia a zarazem dającą mistrzostwo złowił sam organizator- Stanley. Dorszyk 65cm :mellow:.Na lekkim zestawie i dość płytkiej wodzie fajny przeciwnik.

http://images41.fotosik.pl/1528/52922c32e6733a80med.jpg

Dzięki za miło spędzony dzień i do zobaczenia jesienią na kolejnej edycji, na kt?łrej być mo?źe padnie jakaś szlachetna ryba.

Pozdro 80

• 0

Hej

Pierwsze koty za płoty, mam nadzieję ze na drugiej edycji bedzie 15, a mo?źe 50?

Grunt, ze kolejny raz okazalo się, ?źe mo?źna, Bałtyk nie po?źarł, ale pewnie tez i syreny nie robią... no tego co miały robic i dlaczego produkuja śpiochy z zamkiem :mellow:

Gratulacje dla dorszołowcy!