Jaculek Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Cześć. Ruszacie gdzieś jutro i w niedzielę? Ciepełko się zapowiada Może bolenie będę się jeszcze ruszać? Bo szczupaki i sandacze na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Mistrzu drogi - ORAVA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaculek Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 @Mateuszu.Też się zastanawialiśmy Ale nurt Odry jakoś bardziej mnie ciągnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Baloo Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Słyszałem, słyszałem... gadałem z Tomkiem. Zdzwońmy się na początku tygodnia i zdamy relację co się działo. Zaciekawiły mnie te nowe doły poniżej Janówka. Poza tym z łódką i mocą tomkowego silnika to możecie obskoczyć cały odcinek, aż po Wały Śląskie. Połamania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Jaculek przyznam się szczerze, że mnie nurt Odry interesuje. ALe i duze ryby się marzą. W efekcie tego misz maszu wychodzi zakonczenie Odry,, czyli ... ZALEW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaculek Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Jutro łowimy z brzegu. W niedzielę pobuszujemy powyżej zapory w Wałach. Ze mną Tomek nie popływa. Ja potrzebuję czasu na... łowienie Zwiedzanie mnie nie interesuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 My też jedziemy. Tym razem na szczupaki. pozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaculek Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 @MifekA Zalew z łodzi, czy brzegu? Na co będziesz polował. Sandacz, sumek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 cezorator Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 A ja się wybieram na spotkanie integracyjne Galicyjsko, Śląsko, Zagłębiowskie WCWI na Parocany w Tychach :D Oj będzie miło Wspólne wędkowanie z 5 łódek. :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaculek Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Remku, zdziwiłbym się, gdybyś napisał, że jedziecie na sandacze Tylko szczupaki Wam w głowie. I pewnie na dżerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 zdecydowanie z lodzi. lajba zarezerwowana, silniczek tez... zobaczymy co z tego wyjdzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Jaculek Opublikowano 17 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Mifa - nawet jak nie wyjdzie, to... ciepełko będzie Wygrzejemy gnaty, nacieszymy oczy jesienią - u nas normalnie jeszcze liście są. Aż nie mogę się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 chłopaki tak czy siak POWODZENIA 4 ALL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Yeah Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 no ja dzisiaj zaczalem, poplywalem troche po Zalewie Rzeszowskim, 4 szczupaczki wpadly, ale takie od 35 do 50 cm, przestaje wierzyc w ryby w tych wodach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 phalacrocorax Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Ja mam nadzieję, że uda mi się wyrwać nad wisełkę albo narew. Fajnie byłoby jakiegoś konkretnego bolesława złowić. Może się uda. Tak czy inaczej wszystkim życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 Kuba Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Mistrzu drogi - ORAVA!!! Brawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 lukomat Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 No a ja chyba skisne w domu i nigdzie nie pojade nad wode. To bedzie pierwszy niewedkarski tydzien od nie pamietam kiedy. Super... Niemniej jednak zycze wszystkim polamania kija i zatopienia lodki. Z niecierpliwoscia bede czekal na rezulataty!Pozdrawia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Dzis bylo niezle ... lowilismy w pięciu i każdy złowił swoja rybke , niestety nic konkretnego sandaczyki i szczupaczki 50-65cm.. jutro płyniemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 czyli cosik sie Wam udało tomku... Gratuluje. Widze, że model jak zawsze chętny do współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Miałem jechać na jakąś dobrą wodę szczupakową z kumplem, ale przesuniemy to na przyszły tydzień. Jutro poszukam mojej ulubionej ryby czyli bolenia, może rzeczywiście się ruszą? Już podrasowałem głębiej chodzące przynęty bo nie sądzę żeby chodziły wierzchem.Pozdrawiam W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 My co nieco polowilismy , ale dzwonil Mateusz z Oravy , dzis zlowili 1 słownie jedną sztuke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 ooo, a to Ci dopiero niespodzianka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 leluchy Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Witam @jaculek@Baloo Mietkow Okon ladnie cisnie wczoraj bylo rewelacyjnie jak na ta wode w tym roku dzisiaj nie plywalem ale Heniu z Raji cos tam polowil czyli jutro ciag dalszy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 My co nieco polowilismy , ale dzwonil Mateusz z Oravy , dzis zlowili 1 słownie jedną sztuke... pewnie dlatego na moje telefony nie odpowiadal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 ginel Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 Miałem jechać na jakąś dobrą wodę szczupakową z kumplem, ale przesuniemy to na przyszły tydzień. Jutro poszukam mojej ulubionej ryby czyli bolenia, może rzeczywiście się ruszą? Już podrasowałem głębiej chodzące przynęty bo nie sądzę żeby chodziły wierzchem.Pozdrawiam W Chodzą wierzchem. Jeszcze nie przymroziło dobrze, a i ukleja trzyma się brzegów i pływa tuż pod powierzchnią:)Jedyny minus to nagły skok wody:(. Ale i to da się przerobićpozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Miałem jechać na jakąś dobrą wodę szczupakową z kumplem, ale przesuniemy to na przyszły tydzień. Jutro poszukam mojej ulubionej ryby czyli bolenia, może rzeczywiście się ruszą? Już podrasowałem głębiej chodzące przynęty bo nie sądzę żeby chodziły wierzchem.Pozdrawiam W Chodzą wierzchem. Jeszcze nie przymroziło dobrze, a i ukleja trzyma się brzegów i pływa tuż pod powierzchnią:)Jedyny minus to nagły skok wody:(. Ale i to da się przerobićpozdr. U mnie już nie, może przez tą mglicę, a zapowiadali dzisiaj słońce <_< Z 5 razy coś się przewinęło pod wierzchem a le niechętne do współpracy.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jaculek
Cześć. Ruszacie gdzieś jutro i w niedzielę? Ciepełko się zapowiada
Może bolenie będę się jeszcze ruszać? Bo szczupaki i sandacze na pewno 
Top użytkownicy dla tego pytania
11
9
7
7
Popularne dni
17 Lis
17