Skocz do zawartości
  • 0

Co w ciepły weekend

Jaculek

Pytanie

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy dla tego pytania

Top użytkownicy dla tego pytania

Opublikowane grafiki

Rekomendowane odpowiedzi

• 0

Dzis rano pobudka o 5.00 mamy zamiar polowic godzinke lub dwie przed praca , niestety mimo , że Jacek dwoił się i troił nic nie chciało brać <_< <_<

Hmmm ... odsłona kolejnej tajemnicy sukcesów Jacka :D Hmmm ... nie jest gościu sam.

Pozdrawiam

Remek

• 0

No i zbliża się następny weekend,pewnie macie jakieś ciekawe plany,bo mnie rozgrzały wyprawy mifka i pewnie natknę się na niego na wodzie.hihihi. :mellow: :mellow:

Zaczyna się tam gęsto robić. Coś mi się wydaje, że w ten weekend będzie tyle ludzi z jerkbait'a, że można by to zlotem nazwać :D

Pozdrawiam

Remek

• 0

trzeba bedzie sie bardziej postarac o dobro szczupakow... moze by tak im troche zarcia podsypac...

jakies woblerki

gumki cy-cuś :mellow:

jesli chodzi o mnie to z mojej strony calkowity C&R wiec mi moga brac nawet 50 po paru chwilach wroca do wody :mellow:

• 0

Jerry wiesz, jak to jest, dla Ciebie czy dla mnie jest to niemal oczywiste. U mnie w pracy jest inny Rafał, który po tym jak zobaczył nasze fotki ze szczupakami nie moze przezyc ze my taaaaaakie ryby wypuszczamy no i oczywiscie ciagle jeczy ze moglbym zrobic wyjatek dla kolegi i zabrac jednego (chociaz)takiego bo by swietnie na stole wigilijnym wygladam... Ręce opadają, nawet komentować się nie chce... Kolejny przypadek pod co jeździsz na ryby jak je wypuszczasz :mellow:

• 0

Za kilka godzin skończy się kolejny ciepły weekend który był dla mnie bardzo łaskawy :mellow: mianowicie pierwszy raz w tym sezonie zrobiłem wynik dwócyfrowy .W cztery godziny złowiłem jedenaście szczupaków w przedziale od 55 do 65 dziewięć na wachadło Alge 3 a dwa na zieloną sandre 12 cm .Zwykle na ryby wyjeżdzałem wcześnie rano ale rybki tego nie doceniały więc postanowiłem się wyspać i na miejscówce byłem dopiero o 10 ,przy tafli głatkiej jak stół w pełnym słońcu szczupaki brały aż miło :D .Mimo bardzo zimnej wody wytrzymałem całe cztery godziny.Zdziwiło mnie to że szczupaki stoją jeszcze na płyciznach na głębokości max trzy metry.

Jest też inna strona ciepłych niedziel mianowicie totalne oblężenie jeziora przez psełdo spinningistów na najlepszych miejscówkach stoją co dwa metry i młucą wszystko co popadnie .Z czterema kolesiami z Bielska miałem ostre spięcie i gdyby nie to że mieli przewage liczebną miałby jeden koleś w morde. :angry:

Nawet w bardzo odludnych miejscach muszę się wkurzać no ale to jest polska zero kontroli i kolesie robią rzeżnie.

Obawiam się że jeszcze z rok i będzie po szczupakach na Goczałach.