Jaculek Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Cześć. Ruszacie gdzieś jutro i w niedzielę? Ciepełko się zapowiada Może bolenie będę się jeszcze ruszać? Bo szczupaki i sandacze na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomek_w Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Dzis rano pobudka o 5.00 mamy zamiar polowic godzinke lub dwie przed praca , niestety mimo , że Jacek dwoił się i troił nic nie chciało brać <_< <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 pitt Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 chyba przestane pic rumianek, cos mi sie w oczach miesza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 przypomniala mi sie piosenka.... ...atakuja klony.... będą nas miliony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Dzis rano pobudka o 5.00 mamy zamiar polowic godzinke lub dwie przed praca , niestety mimo , że Jacek dwoił się i troił nic nie chciało brać <_< <_< Hmmm ... odsłona kolejnej tajemnicy sukcesów Jacka Hmmm ... nie jest gościu sam. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 klon Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 przypomniala mi sie piosenka.... ...atakuja klony.... będą nas miliony... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 No i zbliża się następny weekend,pewnie macie jakieś ciekawe plany,bo mnie rozgrzały wyprawy mifka i pewnie natknę się na niego na wodzie.hihihi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 admin Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 No i zbliża się następny weekend,pewnie macie jakieś ciekawe plany,bo mnie rozgrzały wyprawy mifka i pewnie natknę się na niego na wodzie.hihihi. Zaczyna się tam gęsto robić. Coś mi się wydaje, że w ten weekend będzie tyle ludzi z jerkbait'a, że można by to zlotem nazwać PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Pytanie brzmi ...czy proporcjonalnie do ilosci naszych chlopakow padnie [ znaczy sie zostanie zlowionych i wypuszczonych ] metrowych szczupakow ??? . Bardzo ciekawie sie zapowiada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 trzeba bedzie sie bardziej postarac o dobro szczupakow... moze by tak im troche zarcia podsypac... jakies woblerkigumki cy-cuś jesli chodzi o mnie to z mojej strony calkowity C&R wiec mi moga brac nawet 50 po paru chwilach wroca do wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 jerry hzs Opublikowano 23 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2006 Gumki cy-cus ...Mifek a pfuj!!! O C.R. to tylko wspomnialem bo uzylem slowa -padnie- , tu nawet nie ma cienia domyslu ze metrowe mozna by zabrac psia jego mac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 heniutek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Zamierzam zabrać cyfraka,zwykle kiedy to robię niemogę nic złowić.Jeśli ta regóła się potwierdzi,to rybki będą bezpieczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 mifek Opublikowano 24 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2006 Jerry wiesz, jak to jest, dla Ciebie czy dla mnie jest to niemal oczywiste. U mnie w pracy jest inny Rafał, który po tym jak zobaczył nasze fotki ze szczupakami nie moze przezyc ze my taaaaaakie ryby wypuszczamy no i oczywiscie ciagle jeczy ze moglbym zrobic wyjatek dla kolegi i zabrac jednego (chociaz)takiego bo by swietnie na stole wigilijnym wygladam... Ręce opadają, nawet komentować się nie chce... Kolejny przypadek pod co jeździsz na ryby jak je wypuszczasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 tomi78 Opublikowano 26 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2006 Za kilka godzin skończy się kolejny ciepły weekend który był dla mnie bardzo łaskawy mianowicie pierwszy raz w tym sezonie zrobiłem wynik dwócyfrowy .W cztery godziny złowiłem jedenaście szczupaków w przedziale od 55 do 65 dziewięć na wachadło Alge 3 a dwa na zieloną sandre 12 cm .Zwykle na ryby wyjeżdzałem wcześnie rano ale rybki tego nie doceniały więc postanowiłem się wyspać i na miejscówce byłem dopiero o 10 ,przy tafli głatkiej jak stół w pełnym słońcu szczupaki brały aż miło .Mimo bardzo zimnej wody wytrzymałem całe cztery godziny.Zdziwiło mnie to że szczupaki stoją jeszcze na płyciznach na głębokości max trzy metry.Jest też inna strona ciepłych niedziel mianowicie totalne oblężenie jeziora przez psełdo spinningistów na najlepszych miejscówkach stoją co dwa metry i młucą wszystko co popadnie .Z czterema kolesiami z Bielska miałem ostre spięcie i gdyby nie to że mieli przewage liczebną miałby jeden koleś w morde. Nawet w bardzo odludnych miejscach muszę się wkurzać no ale to jest polska zero kontroli i kolesie robią rzeżnie.Obawiam się że jeszcze z rok i będzie po szczupakach na Goczałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 wujek Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Ja w niedzielę byłem na szczupakach na nowym miejscu i miałem niezłą zabawę. Przez cały dzień na sliderka 7cm wyjąłem 18 szczupaków. Największe do 60cm, ale są ponoć i większe.Pozdrawiam W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 27 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Listopada 2006 Piękne wyniki. Brawo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
Jaculek
Cześć. Ruszacie gdzieś jutro i w niedzielę? Ciepełko się zapowiada
Może bolenie będę się jeszcze ruszać? Bo szczupaki i sandacze na pewno 
Top użytkownicy dla tego pytania
11
9
7
7
Popularne dni
17 Lis
17