nowy Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Witam wszystkich portalowiczów!Poszukuję informacji na temat wędki St.Croix, model Avid AS66MLF. Wersja pod korbę. Dość przypadkowo stałem się posiadaczem tegoż kija (dostałem go w ramach rozliczenia) i nie bardzo wiem do jakich wabików/metod/rybek nadaje się najbardziej. Mam nadzieję, że ktoś z szanownych forumowiczów jest w stanie udzielić mi odpowiedzi. Oczywiście, najłatwiej i najprzyjemniej byłoby udać się z nim nad wodę i przetestować, ale niestety nie mam na razie na to czasu...Pozdrawiam serdecznie,nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerzy Opublikowano 17 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Listopada 2006 Witaj, Wejdż na strone www.zbik.pl tam uzyskasz dane na temat samego kija. możesz też zapytać W. Zbikowskiego osobiście, chociażby na tym forum. jest zarejestrowany jako @zbikpozd jerzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leluchy Opublikowano 18 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2006 witam @nowy ja mam tego kijka zbrojonego pod szpule stala ,ja lowie nim pstragi w malych rzeczkach na wobki do 4cm i obrotowki do dwojek.takze z powodzeniem stosuje go do polowu okni z lodzi na gumy . popzdrtawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi