Wojtek B. Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Cześć! Przedwczoraj padł mi akumulator. Wymieniłem baterię na nową, ale...tym samym rozkodowałem swoje radio. Kod oczywiście gdy jest najbardziej potrzebny- przepadł Czy ktoś z Was ma dostęp do kalkulatora kodów, żeby wygenerować zagubiony kod po numerze seryjnym radia lub odnaleźć go w jakiejś bazie danych ? Ostatecznie udam się do ASO VW. Pozostawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 (edytowane) Miałem podobną sytuację.Zalogowałem się na jakimś forum o tej tematyce i gościu w ciągu kilku minut przesłał kod.Niestety nazwy tego forum nie pamiętam.Szukaj...Mam.mail: Lynx222(malpa)tlen.pl numer gg 4627003A tu jest forum...https://www.forumsamochodowe.pl/search.php Napisz jak się uda... Edytowane 7 Października 2018 przez chlodnica 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 7 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Dziękuję Dariusz Radyjko już hula! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 7 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Października 2018 Nie ma za co...Niech gra!!! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Podłącze się pod temat, mam inny problem z fabrycznym radiem w moim scenicu.Przestał działać bluetooth ot tak z dnia na dzień, przez co nie mam jak korzystać z zestawu głośnomówiącego, macie może jakiś pomysł co się stało, jak to naprawić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartsiedlce Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Spróbuj zrobić twardy reset, czyli odpiąć radio od zasilania. Jeśli nie da się łatwo tego zrobić, zdejmij klemę na kilka minut.Spróbuj jeszcze poszukać w menu przywrócenia do ustawień fabrycznych. Jeśli nie ma takiej opcji, to może masz kogoś z komputerkiem diagnostycznym, najczęściej radio fabryczne da się przywrócić do ustawień fabrycznych przez złącze OBD. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 8 Października 2018 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Spróbuj zrobić twardy reset, czyli odpiąć radio od zasilania. Jeśli nie da się łatwo tego zrobić, zdejmij klemę na kilka minut.Spróbuj jeszcze poszukać w menu przywrócenia do ustawień fabrycznych. Jeśli nie ma takiej opcji, to może masz kogoś z komputerkiem diagnostycznym, najczęściej radio fabryczne da się przywrócić do ustawień fabrycznych przez złącze OBD.Piotrek, zanim zdejmiesz klemy, upewnij się, że masz kod do zakodowania Jesteś pewien, że to wina BT w radiu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Piotrek, zanim zdejmiesz klemy, upewnij się, że masz kod do zakodowania Jesteś pewien, że to wina BT w radiu?Tak, nie da się nawet wejść w ustawienia BT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Nie straszcie! Bywało odłączyć mi klemy i co najwyżej musiałem od nowa stroić fale radiowe i automatykę opuszczania szyb!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 ja kilka razy odłączałem na kilkanaście sekund żeby skasować błędy i... nic się nie działo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 Klemy nieraz odłączałem i nic się nie rozkodowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 8 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Października 2018 To w jakich okolicznościach może powstać taki kłopot? Dla mnie samochód bez radia ... to karawan 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Jeśli masz fabryczne radio i odołączysz na dłużej akumulator . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Jeśli masz fabryczne radio i odołączysz na dłużej akumulator .Wyjąłem zeszłej zimy akumulator na tydzień i nic się wtedy nie stało, więc nie we wszystkich samochodach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert.B Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Niektóre mają dwa akumulatory albo podtrzymanie na takie właśnie wypadki żeby elektroniki nie terzeba było od nowa programować. Z ciekawości zapytam jaki to samochód był? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 9 Października 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Października 2018 Renault Scenic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi