Skocz do zawartości

jednak nie wytrzymalem....

mifek

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowane grafiki

Mifku,

Szczerze gratuluję. Piękna ryba i piękny wynik. W Polsce 104cm to na prawdę powód do dumy! Gratulacje!

Poltora tygodnia ???...a pfuj :( ...no dobrze poczekam :mellow:

Jurku trzeba chwilkę poczekać bo mamy w kolejce jeszcze kilka tematów. Nie daję więcej art. niż jeden w tygodniu bo co za dużo to nie zdrowo :D

Pozdrawiam

Remek

No i bravo, i tak trzymać! Byłoby zaiste dziejową niesprawiedliwością gybyś @Mifku - piewco wód Zalewu Szczecińskiego - nie został obdarzony przez tą wodę w końcu jakimś kabanem... no i jest :mellow: tak że, można powiedzieć, Zalew Sprawiedliwy. Należała Ci się

Pozdrawiam

Kolega ostatnio nurkował w jakimś słowackim kamieniołomie i mówi że atakował go ok. metrowy szczupak. Atakował w cudzusłowie bo podpływał i stukał/szczypał dziobem w maskę, nie rzucał się z rozdziawioną paszczęką oczywiście. Zdaniem kolegi to dziwne zachowanie bo jak twierdzi do takich dużych ryb zazwyczaj można podpłynąć i dotknąć nawet, podobno nie wykazują obawy przed człowiekiem...

Oczywiscie zaraz zapytałem o namiary na ten kamieniołom <_< ale kolega twierdzi że ryb jest tam bardzo mało, tak że szczupak był rodzynek

no dobra, żeby nie było, że jestem świnia i nic nie chcę pokazać...

Oto zdjęcie... mniejszego... 92cm, który i tak zacnie wyglądał... Jak widać niewielki ubytek nie przeszkadzał mu zbytnio - a może po prostu nauczył się z nim żyć :mellow:

post-7-1348913310,0709_thumb.jpg

no dobra, żeby nie było, że jestem świnia i nic nie chcę pokazać...

Oto zdjęcie... mniejszego... 92cm, który i tak zacnie wyglądał... Jak widać niewielki ubytek nie przeszkadzał mu zbytnio - a może po prostu nauczył się z nim żyć :mellow:

No tak, uraczyles nas szczupaczym odbytem na dobranoc, ale to i tak milo z twojej strony ;)