Guzu Opublikowano 19 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Listopada 2006 Szczere gratulacje Rafal! Nie ma to jak kolejny czlonek w Klubie Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Mifku,Szczerze gratuluję. Piękna ryba i piękny wynik. W Polsce 104cm to na prawdę powód do dumy! Gratulacje! Poltora tygodnia ???...a pfuj ...no dobrze poczekam Jurku trzeba chwilkę poczekać bo mamy w kolejce jeszcze kilka tematów. Nie daję więcej art. niż jeden w tygodniu bo co za dużo to nie zdrowo PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gromit Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Mifek,gratulacje z całego serducha .A chciałeś tylko 50 Pozdrawiam Gromit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Mifek,gratulacje z całego serducha .A chciałeś tylko 50 Pozdrawiam Gromit 50 to nadal chce... ale CALI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 No i bravo, i tak trzymać! Byłoby zaiste dziejową niesprawiedliwością gybyś @Mifku - piewco wód Zalewu Szczecińskiego - nie został obdarzony przez tą wodę w końcu jakimś kabanem... no i jest tak że, można powiedzieć, Zalew Sprawiedliwy. Należała Ci się Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 50 to nadal chce... ale CALI No, tylko sie za bardzo nie rozpedzaj bo tafisz na wersje: LUDOJAD... Bravo, zlaszzca ze jak wiesc gminna niosla to nie byl jedyny tego dnia szczupak, ktory cos wazyl...Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 no przy takim 50taku to juz mialbym obawy czy wystawiac reke w jego strone bo jeszcze mu cos glupiego do lba strzeli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Friko Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Kolega ostatnio nurkował w jakimś słowackim kamieniołomie i mówi że atakował go ok. metrowy szczupak. Atakował w cudzusłowie bo podpływał i stukał/szczypał dziobem w maskę, nie rzucał się z rozdziawioną paszczęką oczywiście. Zdaniem kolegi to dziwne zachowanie bo jak twierdzi do takich dużych ryb zazwyczaj można podpłynąć i dotknąć nawet, podobno nie wykazują obawy przed człowiekiem... Oczywiscie zaraz zapytałem o namiary na ten kamieniołom <_< ale kolega twierdzi że ryb jest tam bardzo mało, tak że szczupak był rodzynek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinesz Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 GRATULACJE !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
markus Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Mifek, gratulacje a ja mialem duze plany i moja dziewczna mi je skreslila !!! super wynik !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 @FrikoMało to pojęcie względne... . Ciekaw jestem, na co wskazywałoby nurkowanie w ogólnie znanych zbiornikach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 @Mifek gratulacje!Nie badz zgred i pokaz chociaz jedna fotke, tylko z ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yeah Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 @Mifek a na co ugryzl?gratuluje swoja droga... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artech Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Gratulacje, a patrz przed wyjazdem życzyłem Tobie metrówki i się sprawdziło Jak możesz prześlij mi fotę na maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 no dobra, żeby nie było, że jestem świnia i nic nie chcę pokazać... Oto zdjęcie... mniejszego... 92cm, który i tak zacnie wyglądał... Jak widać niewielki ubytek nie przeszkadzał mu zbytnio - a może po prostu nauczył się z nim żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rognis_oko Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 @Mifas, powtórzę się kolejny raz... Gratuluję! Piękny szczupły Wiedziałem, że go złowisz i trzymałem kciuki.Czekam na kolejne dobre wieści. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniutek Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 cicha woda !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 no dobra, żeby nie było, że jestem świnia i nic nie chcę pokazać... Oto zdjęcie... mniejszego... 92cm, który i tak zacnie wyglądał... Jak widać niewielki ubytek nie przeszkadzał mu zbytnio - a może po prostu nauczył się z nim żyć No tak, uraczyles nas szczupaczym odbytem na dobranoc, ale to i tak milo z twojej strony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 No co wy przecież to od razu widać że to szczupak o dł 47,29cm w rozdzielczości 2272x1704 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 20 Listopada 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 a kolega tommeczek widze na ambicje mi wjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 20 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2006 Bo mnie skręca jak sobie pomyśle że na zdjęcia i relację będe musiał czekać tydzień Ale jak ktoś mądrze powiedział twardym trza być POzdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Piękny ogon @Mifek, gratuluję ryby i czekam na relację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Pisz, pisz - bo bedziemy szybsi, mimo ze jeszcze nie zaczelismy sie pakowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOMANCZ Opublikowano 22 Listopada 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2006 Tylko czyja relacja bedzie pierwsza na stronie .. niebieskiego jerkbajta? Mifkowa czy Remkowa ?Jak coś to mogę za drobnąopłatą wysłac na PRIV kilka zdjęć i filmik Mifka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi