Baloo Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 NO to chyba przyjdzie otworzyć wątek... Tylko niech moje dziecko pozwoli mi usiąść do kompa, albo Andrzej wywoła kilka fotek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Dawać, dawać Pewnie z pod lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 5 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Najtrudniej jest je znaleźć, ale jak już się uda.... to sami byliśmy zaskoczeni. Tym razem pierwszego złowił Andrzej... . a później dosłownie na zmianę, jeszcze 8 ryb, w tym kleń dnia... Andrzeja... 50+ Niech jednak Andrzej sam się chwali... więcej mu nie zdradzę dobrych miejsc, bo później marnie na tym wychodzę... Wyprawa bardzo udana i gratuluję świetnego rozpoczęcia sezonu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Pięknie Pany. Nawet bym nie pomyślał, że i klenie spod tafli bierom. A już takie 50+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniak Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Dawać, dawać Pewnie z pod lodu Upss Rozpędziłem się...naprawdę piękne rozpoczęcie sezonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Jak pozbieram opadła na podłoge szczęke to pogratuluje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 noooooooo, graty - SZIKLING Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Takie numery to mi sie w glowie nie mieszcza Gratuluje Panowie!Klenie kapitalne! Pozdrawiam Guzu P.S A roilem sobie nadzieje na otwarcie jakiegos watku w tym roku, po tym jak Claudio hattricka zasunal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Prawdę mówiąc nie wierzyłem że cokolwiek złowimy Temperatura -14 rano wcale nie zachęcała do wyjścia z auta...Ale się opłaciło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Lipiński Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Ale póki słoneczko świeciło coś się działo . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
superuszy Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Gratulacje Panowie. Super rybki. Ja dziś byłem na patrolu ale cienizna straszna i lód jakiś gęsty- strasznie ciężko wywiercić otwór. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Łeee takie spod lodu to się nie liczą <_< A tak poważnie, to gratki Panowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skalka Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Gratki ładne rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcelinho2204 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 gratulacje gratulacje:)piękne rybki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Łeee takie spod lodu to się nie liczą <_< A tak poważnie, to gratki Panowie. Dokładnie! Przy -14 w ogóle się nie liczą!Gratki. Ładne rybki i foty. Na Brombę nie gryzły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Piekne sztuki gratuluje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Super! Jak podchodziliście klenie na lodzie bez śniegu ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 To już chyba stanie się tradycją Fajne kluski ciekawe jak wygląda branie Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Na Brombę? Ładne rzeczy, gratuluję wytrwałości. Mi dzisiaj z auta do domu nie chciało się przejść, bo amplituda temperatur auto/dwór, jakieś 40*C <_< PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Super! Jak podchodziliście klenie na lodzie bez śniegu ?? no właśnie nie było łatwo... ale poza stadami uklei, inne rybki przy powierzchni nie pływały... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 6 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 To już chyba stanie się tradycją Fajne kluski ciekawe jak wygląda branie Gratulacje. Brania są różne, ale raczej delikatne. Delikatne drgnięcie kiwoka i bardziej zdecydowane zluzowanie lub przygięcie. Mam to nawet na filmie, tylko czasu brakuje aby jakąs wersję web zrobić. najtrudniej jest wpuścić brombe pod lód, trzeba rękę głęboko wsadzić. Jak już złapie nurt to tylko gra i zabawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek_W Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 -14 C, wkładanie ręki pod lód? Bardzo mi się, to podoba, najoryginalniejsze podchody na klenia ever . Gratuluję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polmar Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 gratulacje panowie klenie z pod lodu szczena opada piękni brawka czekam na film Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Kurde a Ja nie mam świdra :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Jak zobaczyłem nowy wątek to myślałem, że ktoś kluski po trociowemu z nawisów lodowych ciąga... Fajne fotki Panowie, gratuluję samozaparcia i znajomości upodobań tej pięknej rybki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi