andego Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 wyskoczyłem dzisiaj po 15-ej na kilka godzin... no i sie w końcu udało cos złowic... gruby 48 cm klenio zapiety na tonacego horneta 3,5 cm kolor black tiger prowadzonego przy opasce powoli z przestojami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ładniutki,jaką grubość żyłki zastosowałeś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artek Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ładniutki,jaką grubość żyłki zastosowałeś ?Zapytaj jeszcze jaki kolor ta żyłka miała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 zylka 0.16 kijek team dragon 2.7m c.w. 3-14 g młynek shimano aero gt 3000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Ładniutki,jaką grubość żyłki zastosowałeś ? Nie rozumiem Twojej dziwacznej odpowiedzi,jakbym miał zamiar spytać o kolor bez wahania bym to zrobił na tym polega publiczne forum pozdr. Dzięki za odp andego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2012 Majówkę czas zacząć: . Wziął dziś na wobka @fishbartka postawionego na przelewie główki wieńczącej kilkudziesięciometrową opaskę. Brania zaczęły się koło 20.00. Kijek to MHX złożony przez Kamila, kołowrotek TP2500F i żyłka stroft 0.18. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 czwartkowy:) 50+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2012 Ładna klucha jeśli można wiedzieć na co wziął ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rapia Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 No no Irek niezły prosiaczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 TMedic3hs napisał Ładna klucha jeśli można wiedzieć na co wziął ? jeżeli pytanie było do mnie to zagryzł na mojego wobka tak że miał go całego w pysku czyli mało marketingowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 czwartkowy:) 50+ Piękna rybka, gratuluję, ale miejsce chyba jeszcze piękniejsze! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myku1987 Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Miał być pstrąg . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2012 Majówka - numero duo. Pięknie wyzłocony kleń z Odry. Wziął na sieka bzyka malowanego na oskę. Wziął to mało powiedziane. Wobek szedł bardzo płytko wachlarzem przez przelew, a on chwycił go z wyskokiem, jak żarłacz biały fokę! Myślałem, że się nie zapiął, ale był i dał się grzecznie doprowadzić do brzegu. . Fota niestety prześwietlona. Jeszcze muszę popracować nad fotkami z samowyzwalacza. Zestaw jak wyżej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 1 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2012 Dziś wybrałem się na rybki,upał był piekielny ale nie złamałem się i walczyłem dzielnie.W rezultacie udało mi się złowić dwa przyzwoite klenie,reszta sztuk miała średnio 25-30cm.Rybki reagowały tylko i wyłącznie na małe przynęty. . nie publikujemy zdjęć ryb leżacych na suchym podłozu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 c.d . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 c.d. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 c.d . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 No napisze koledze,że przepiękne klony,ładne ujęcia i ciekawa rzeka.Ale co inna rzeka to inne upodobania smakowe ,u mnie na obrotówkę klenie uciekają gdzie pieprz rośnie Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 W tej rzeczce a raczej kanale plywaja piekne klenie stadami po kilkanascie sztuk ale biora tylko te mniejsze,klocki stoja i sie za niczym nie ruszaja.Przeszkoda sa tez nagminnie przeplywajace barki ktore strasznie mieszaja wode i plosza rybki.Zdziwilo mnie to ,ze nie reaguja na bromby Lipinskiego ani zadne rzeczy ktora jego jest ;p mam nadzieje ze padnie jakies 60+ bo bede tu do przyszlego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Pamiętaj że żadna masówka nie zastąpi prawdziwego hand mada wystruganego przez doświadczonego profesjonalistę Tak czy owak gratulacje bo klenie piękne ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krys Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 łowisz na muchę ? ja w kanale - wolno płynaca woda łowie na muche:) duzy chrust, zuk itd. brania zaraz po wpadnieciu muchy do wody...klocki sie ruszaja:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 2 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2012 Tylko spining.Mialbys tu ubaw z muchowka, to jest prawdziwy raj zobaczyc jak plywaja takie gigantyczne kleniska.Szacuje ze niektore z nich maja okolo 70cm.Pozdrawiam wszytskich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 3 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2012 Dziś kluseczka 48cm, zdjęcie słabo artystyczne, bladym świtem i to telefonem. i szybki Release Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 widze ze na rapalke tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kriss Opublikowano 4 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2012 Na focie pysk wyszedł prawie jak u brzany. BTW fajny klenio, mi już dawno nie udało się takiego złowić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi