marcin.f Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 W końcu połowiłem Razem z kuzynem przez 5 dni złowiliśmy ponad 60 kleni Nie były może za wielkie( najwiekszy 46cm, dużo 40taków) ale było ich tyle że wyjazd można uważać za udany . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 6 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2012 dzisiejszy klonek 2h popołudniowo wieczornych zmagań na.... ukleje rh8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Przeciętny kleń z mojej rzeki - 55cm te najwieksze w tym roku niestety nie weszły, także 60-taki pozostaną tylko we wspomnieniach z ubiegłego roku i nadzieji na przyszły rok . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Arku gratulacje, ładne klenisko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 Dzieki Jaśku,- to nie moja zasługa,- tu po prostu mniejszych nie ma przeciętnie jak w sezonie lowię 2 może 3 ponizj 50 to wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 No ładnie, nie wspomnę już o jaziach z sąsiedniego wątku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 8 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2012 żałuję bardzo, że nie zrobiłem zdjęcia tej 80 o którj pisałem ale ta ryba by tego nie przeżyła i było mi jej poprostu szkoda... ale wiem ze są takie w mojej rzeczce i mam nadzieję, ze jeszcze takie połowię jesienią, kiedy wchodzą na zime z renu do mojej rzeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Arku, ale masz tam eldorado.Pozazdrościć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
and67 Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Tylko czekać Jak Arek wstawi bolenia mutanta:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 żałuję bardzo, że nie zrobiłem zdjęcia tej 80 o którj pisałem ale ta ryba by tego nie przeżyła i było mi jej poprostu szkoda... ale wiem ze są takie w mojej rzeczce i mam nadzieję, ze jeszcze takie połowię jesienią, kiedy wchodzą na zime z renu do mojej rzeczki ten 80tak pewnie dostał zawału ze starości po holu...nie potrafię sobie wyobrazić takiego kleniska Gratuluję pięknie rozpracowanego łowiska i zazdroszczę, zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Geuzin,- to określenie 80 nie odnosiło sie do klenia tylko do końcówki wypowiedzi Jaśka o jaziach, najwiekszy kleń jakiego tu złowiłem miał 63cm... ale wieksze widziałem może przyjdzie jeszcze na nie pora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Ach, to sorki. Niemniej trzymam kciuki - chętnie zobaczę fotę takiego kleniska w tymże wątku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 Trochę OT, ale miałem okazję podbierać klenia złowionego na Parsęcie, końcówka lat 70-tych ubiegłego wieku. Nie pamiętam dokładnie długości, ale miałem taką wagę z miarką marki TOKOZ i tam max to było 6kg, no i oczywiście strzałka poszła do końca. I nikt nie powie, że to był amur, bo lata nie te no i woda amurów nietolerująca, czy raczej odwrotnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 9 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2012 No tak takich kleni to u mnie nie ma na pocieszenie dzisiejszy nawet nie mierzony.By kilerpulawy at 2012-05-09 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hobbyspin78 Opublikowano 13 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2012 skromne klenie zamiast pstrąga na nimfe ale forumowy wymiar trzymają . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobol18 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Wczorajszy klenik 43 cm z miejskiego odcinka pewnej podlaskiej rzeczki. Zassał żuczka z powierzchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 14 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2012 Ostatnio złapany klenik . mam nadzieje że zroszona nocna trawa nie podchodzi pod suche podłoże - jestem tu nowy i próbuje sie dostosować... przede wszytskim gratuluje ryby oraz zapoznania sie z zasadami publiacji zdjec gneralnie poza jakmis absolutnymi wyjatkami (albo przeoczeniami przy moderacji) fotek w stylu 'ryba na glebie' staramy sie unikac - zarowno w trosce o zdrowie ryb, jak i wizualna oprawe portalu. Pozdrawiam, Friko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 15 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2012 Czasem coś i mnie bierze . Przyszło ochłodzenie i po kleniach. Teraz trzeba brać się za inne ryby. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 16 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2012 Piekne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sławek Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 A miał być pstrąg... (pierwsze zdjęcie samodzielne - ryba w wodzie czakała w nurcie i się nie wypięła a ja rozkładałem statyw )..Sorki nie mam jak zdjęcia poedytować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Pięknie Sławku. Fotka też niczego sobie, a klenio ładnie wypozował do foty.Gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 A miał być pstrąg... (pierwsze zdjęcie samodzielne - ryba w wodzie czakała w nurcie i się nie wypięła a ja rozkładałem statyw ). Sorki nie mam jak zdjęcia poedytować... A widzisz brachu, trzeba było paciorków szklanych nabrać, zaprosić kompadre ze Żuławów - to by było łatwiej foty szczelać i pogadać o starych karabinach byłoby z kim GRATULACJE SŁAWKU !!! PZdRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CLAUDIO Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Pieknie Slawku,Graty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 Czterdziestaczek z Wkry .Pierwszy przyzwoity,Złowiony na sprzęt zakupiony od forumowiczów-spinning ..CTS Elite LR SD960-2 2,9m, 5-15g,...Daiwa Tournament Z 2500SiA, pletka PP 4lb ,Wziął na 5cm salmo executora po nawisem drzew.Szybko wrócił do wody bo to mleczak!Złowiłem jeszcze kilka okonków i przyzwoitego szczupaka (71cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 17 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2012 gratki chłopacy. U mnie dzisiaj w hucie kapeńke wiało na przełęczy i lipa była do czasu aż ustał wiatr. Klonik z opadu na Tomiego Leviathana - standardowo ulubione combo Zillion + Ryoga Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi