Baloo Opublikowano 18 Maja 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 A miał być pstrąg... (pierwsze zdjęcie samodzielne - ryba w wodzie czakała w nurcie i się nie wypięła a ja rozkładałem statyw ). Można? ... Można! Gratuluję, choć to nie pstrąg to i tak ładna rybka! Fotka barzo fajna. teraz trochę praktyki, ćwiczeń z ostrością i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Pięknie maek zamelduje się tam u was na rybki niebawem,u mnie lipa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kajtelek2 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Piękne Klenie dawno nie byłem na takich rybkach,kiedyś się uganialem za tą rybką najwiekszy złapany to 44cm na Solinie na czereśnie i kiełbase hehe ,chodz za szafa stoi nowy AVID jakoś wolę ponton i Szczupaki,Sandacze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 @Tomy daj znać jak będzie koło KRK, to można się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 ...w sumie to ja jestem zawsze blisko Krakowa jakieś 50km.ale jak tylko przejdą te zimne Zośki itp.to jadę tam do was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 No to chłopacy zapowiada się ciekawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bluzer Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Gdyby sie znalazło jeszcze jedno wolne miejsce.... A w temacie:-ostatnimi czasy Kijek Batson IST1141F z kreciołkiem Catana2500 (tak wiem,wiem,to jak założenie gumieków do garnituru ),0,16 Ownera,a na agrafce Juniorki (Hunter), Gębale i woblerki p. Kazka Badana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mariano Italiano Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Gratki za piękne kleksy.Sprzęt nie lowi ryb tylko wędkarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 No Bluzer klenie robią wrażenie,gratulację,jaka długość tego Batsona IST1141F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
skius Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 2,9 Sprzedałem takiego z dwa tyg. temu. Ideał,ale tylko na klenio-jazie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Gratulacje ziomek, ładnie połowiłeś, i fajny odcinek rzeki masz , lubie taki plejsik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Ale wysypalo ladnych kleni! Gratulacje dla Lowcow! Pozdrawiam i powodzenia w weekend ! Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Pstragi jakos nie chcialy brac a jak braly to sredniaki. Klenie natomiast byly glodne. 4 szt wyjalem, 2 x 45cm, 49cm i 52cm. Do tego kilka pukniec. SPRZET: Moj Custom (WFT Penzill do 5gr)Megabass Zonda 68LVarivas Bass pride soft 8LbImakatsu Riprizer 60sp . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Kolejne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Gratulacje dla wszystkich co plapali Klusek, Lubie ta rybke ale nie mam mozliwosci na regularne wypady . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 @Guqcio, @Bluzer - piękne klony. Wraz z @taskiem321 w niedzielę zaczynamy polowanie na odrzańskie kleofasy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 no stary, kapitalne ryby i dobre zdjecia az chyba jutro tez wyskocze nad wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Piekne ryby Kamil! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 18 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2012 Piękne kleksy Panowie, tylko pogratulować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Gratulacje pięknych kluch. Uwielbiam tę rybę. Ja chyba muszę popracować nad prezentacją, bo pięćdziesiątaki przeszły bez echa. A może dlatego, że weekend majowy był i wszyscy jarali się rapami i szczupłymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 PB pobity. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Kuwa, Jakub, załóż z powrotem tę wydrę bo Cię nie poznałem! A tak poważnie to przepiękny kleks. Zresztą te wyżej też cudne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 bylem nad woda i juz dawno takiej pustyni nie przezylem ... jak to mowil mateusz: es gibt kein fische in diesem schwimmbad a tak na powaznie, tra sie juz u was? bo u mnie mysla juz tylko o jednym i niekoniecznie o moich wabikach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Ja dziś z Zanderixem chodziliśmy za kleniem.I był okoń,szczupak,boleń,jaz,a kleni ani widu,ani słuchu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Kuba gratulacje za Osobisty rekord. To zawsze jest wyczyn i powod do wielkiej radosci. Pozdrawiam i oby ten nie za dlugo z Toba ,, byl ,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi