suli102 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Po tajemniczym zniknieciu mojej ostaniej wiadomosci na forum, ponownie wstawiam zdjecie jednej z moich ostatnich zdobyczy. Klenik, 58cm, przyneta Salmo Frisky 7cm. Co ciekawe udalo mu sie przezyc atak szczupaka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ale smok, gratki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Wczorajszy klen, 59.5cm. Zabraklo 1.5cm do pobicia PB, ale jeszcze do tego dojdziemy. Przyneta jak wyzej. Pozdro . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 Ten klenik 59,5cm przypomina mi lechola ! Piękna wykarmiona kluska! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 5 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2012 klucha na dziabonga od Tomiego - przeznaczona była na kropki ale kluchy też go raczą Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Suli nawet nie wiesz jak bym chciał chociaż godzinę połowić ryby tam gdzie Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Po tajemniczym zniknieciu mojej ostaniej wiadomosci na forum, ponownie wstawiam zdjecie jednej z moich ostatnich zdobyczy. Klenik, 58cm, przyneta Salmo Frisky 7cm. Co ciekawe udalo mu sie przezyc atak szczupaka . Chyba raczej wydry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 @Spinerman wydrowatych dzieki Bogu,przynajmniej na wodach w ktorych lowie nie ma!.Na dowod tego przedwczorajszy klen 51cm ktorego zaatakowala podczas cholowania metrowka+.Przy burcie puscil <_< .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 Tu przypadek z przed dwoch lat. Jak jeszcze mialem szalowe okulary podwojny hol. zdjęcie spoza sfery regulaminu... mifek 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 6 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lipca 2012 I z gory przepraszam wszystkich za to ustrojstwo niby do podbierania ryb,juz dawno sie z tego badziewia wyleczylem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punkfish Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 A tutaj coś ode mnie, że żyje jeszcze było ich kilka więcej większych i mniejszych Wyprawa o 2.30 do 8.30 San. A co najbardziej cieszy to fakt złowienia na własne wyroby żuka i stonkę . Zdjęcie spoza strefy regulaminowej... mifek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gorgol Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 To dwa na raz ci wzieły,na tego żuczka ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pyzdra Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Smacznego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Pewnie ten drugi chciał wyrwać stonkę z pyska temu pierwszemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stachu Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 A tutaj coś ode mnie, że żyje jeszcze raczej czas przeszły: żyło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Szczerze to zdjęcie nie pasuje do tej galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Ten wyżej wygląda jakby był sztywny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spinerman Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 @Spinerman wydrowatych dzieki Bogu,przynajmniej na wodach w ktorych lowie nie ma!.Na dowod tego przedwczorajszy klen 51cm ktorego zaatakowala podczas cholowania metrowka+.Przy burcie puscil <_< .Pozdrawiam @Suli, bez urazy, po co zawracasz se gitarę marnymi kleniami jak takie kabany masz w łowisku pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 bez komentarza na zdjecie z dwoma klenikami w podbieraku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Dla rozluźnienia atmosfery Panowie,miał być kleń na woblerka a okazało się,że skusiła się dorodna świnka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Świnka jak krowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARCIN FILIPOWICZ Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Piękny świniak. Koledzy:Jak można zjadać klenie? Horror. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Polak potrafi Przecie kartę opłacił,to się należy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Punkfish Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 A ja te wasze wszystkie docinki skomentuję w jeden sposób. C&R chorobą cywilizacji i śmieszy mnie postawa właśnie takich ludzi z zazdrości ? nie wiem sami sobie odpowiedzcie Aha zapomniał bym chorzy na C&R łowienie ryb też nie jest dobre bo je ranicie i męczycie czasem i zdarza się, że rybę która złowicie tak uszkodzicie, że pływa do góry brzuchem ! Pozdrawia dla chorych i ślepych na rzeczywistość <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ryjson Opublikowano 8 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lipca 2012 Jeżeli uważasz że C&R jest chorobą cywilizacji to nie wiem czego szukasz na tym forum bo z tego co wiem to jednym z jego głównych założeń jest właśnie promowanie C&R więc chyba pomyliłeś kolego strony Tyle z mojej strony, życzę smacznego klenia i zmiany podejścia do C&R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi