patu Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 ...i bierą nawet na kukurydzę ze sterem <_< ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mifek przecież one są wszędzie:)Aaa tam. Takich kleniów nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Nad wodą cichutko, tylko wiatr mocno wieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 ...i bierą nawet na kukurydzę ze sterem <_< ...Waniliową:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 ...i sprzedałeś patent... ja zamiast dociążających śrucin na kotwicach wobów montuję bonduelkę z waniliowym atraktorem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2012 Nad wodą cichutko, tylko wiatr mocno wieje. Kurde, już znowu chciałbym tam być... tutaj to miałem zabawę hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Szerokość mojej Warty jest mniejsza niż długość tych główek:)Inny świat:D gratki za klenie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 @Bobesku, przez 4lata mieszkałem w Pyrlandii i nad Oderkę wracałem tylko na week, jak były niedzielne zawody. Mam porównanie i takie też ma @guciolucky, który po załapaniu się na trening z chłopakami (I Liga), przyjechał zaraz po tygodniu na weekendowe łowy, bo wie że się opłaca .Oderka teraz pięknie darzy jaziokleniami, grubymi kluchami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychun Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2012 Ja kilka dni temu wróciłem z 3-dnioego wyjazdu nad Odrę. Tyle sensownych jazi/kleni i boleni to na Warcie złowiłem przez ostatnie 4 lata. Przesadziłem z tymi 4 latami. Powiedzmy, że w 3 - po odjęciu bieżącego, który jest na Warcie nawet niezły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Sobotni podeszczowy 56cm.Wobek Ferox 4, kij batson 28g, plecionka i wolfram.Były jeszcze 35,40,45 i kolega 48cm. By pepa73 at 2012-08-13 By pepa73 at 2012-08-13 Nowa odrzańska miejscówka. Dostęp masakryczny szczególnie po deszczu. By pepa73 at 2012-08-13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Warto było przedzierac się przez takie haszcze dla takiego kleksa.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Sajgon niezły,ale klenisko piękne.Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Piękny amurek , gratulacje Warto było przedzierac się przez takie haszcze dla takiego kleksa.Gratulacje. My coś wiemy na ten temat . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Dzięki za gratulację.PAMPUCH piękny zwierzak, gratuluję regularności. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Czasem trzeba odpocząć od ciężkiej sumowej orki i się wylajtować Klenik złowiony na małego 3cm woblera. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Pepa, Pampuch i hlehle piękne rybki. Gratuluję i ryb i samozaparcia chłopakom za przedzieranie się w takim sajgonie. Zwierzyny w tych krzakach nie trafiacie? Dzików, saren... Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pszemo Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2012 Piękne ryby Panowie łowicie Daniel jeszcze raz moje gratulacje. Szkoda, że nie nowe PB ale mimo to kaban nieziemski.Samo podebranie ręką takiej ryby to wspaniałe uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Slavo, tym razem nie trafiliśmy na dziki ale wszystko przed nami. Obserwowaliśmy je zeszłej jesieni z bezpiecznego drugiego brzegu praktycznie co wyjazd. A w tym sezonie mamy zamiar przypilnować tamten dzikowy brzeg, tak że na pewno je spotkamy.Jedna kieszeń w kamizelce wypełniona petardami, łatwo się nie poddamy. <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SHIT_TLER Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ja z dzikami nad Sanem to mam przyjemność codziennie A klenie dały wczoraj taki popis, że nie wierzyłem w to co się dzieje, 7 takich 40+, dwa spięte i żaden maluch nawet nie wyszedł do 5 cm wobka! Wszystko na podnoszącej się wodzie w 2,5h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Widzę, że na kilera na podkarpaciu, u mnie też się sprawdza Gratulacje, takich wyników Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Gratulacje Panowie! Ja dzisiaj też chciałem zapolować na klenia, ale nie żeby się wylajtować jak @hlehle, ale żeby wyrównać rachunki. Na niskiej i nadal opadającej wodzie, przy spadku ciśnienia zaliczyłem najbardziej jesienny wypad w tym sezonie. Bez kontaktu z kleniem i zero widoku bolka Nawet w najgłębszej dziurze połowiłem godzinkę po jesiennemu dla pewności, ale żadnych zębów, żadnych Bolów, żadnych odjazdów w kierunku Gorzowa Wlkp. Chyba dla odstresowania zrobię sobie następnym razem sumową dniówkę PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pepa73 Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Maynard weź poprawkę na to,że łowiłeś na Warcie,a sam wiesz jak wygląda rybostan naszej rzeki. Moje ostatnie trzy warciane wyjazdy wieczorno nocne bez dotknięcia, bez trącenia, bez wyjścia, bez... itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Smutna warciana rzeczywistość Grzesiek Miałem kilka tygodni w tym roku, że myślałem, że już, rozumiem, mam, wypracowałem metodę. Na każdej wyprawie chociaż jeden klenik był. Nic powyżej 40cm, ale wierzyłem, że jak są takie to będą większe. Niestety, urwało się, teraz w Warcie jest dla mnie kleniowa studnia. W weekend byłem za to 'na chwilę' na Odrze. Efekt - jeden pięćdziesiątak i dwa brania podobnych, wszystko z powierzchni. Każda w miarę ładnie przelana główka to obietnica grubej kluski. A ryby? Bezkompromisowe. Nie ma skubania, pukania zamkniętym pyskiem. Dobrze podany wobek i albo pierdalnie aż miło, albo nie zwróci uwagi, nie ma cackania się. Muszę poszukać na Warcie miejsc z takimi kleniami, chociaż to pewnie będzie wymagało zrobienia kilometrów brzegiem i dalszej wyprawy poza Poznań. Edit: zapomniałem pogratulować łowcom pięknych klusek. Wszystko z 5 z przodu to już 'vivat academia vivant professores'. Brawo panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ładne klenie koledzy. Daniel, świetna fota. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2012 Ładne klenie koledzy. Daniel, świetna fota. @Pszemo cykał Kadr obejmował za dużo okolicy według mnie, ale dociąłem w gimpie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi