pitt Opublikowano 2 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Września 2012 posumowanie 3 kwartalu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RedruM Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 43 cm z mojego ciurka Branie z powierzchni - wobler owad Wobi PSC. Podbierak z gumowa siatka bezwęzłowa Szybkie zdjęcie i do wody - do następnego spotkania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 posumowanie 3 kwartalu Ładne podsumowanie. Nie wiedziałem, że u Ciebie klenie wyskakują z wody za leżącym na brzegu wabikiem, jak orka za uchatką Ja ten kwartał miałem kleniowo przeciętny i kleniowe woblerki na razie już mi się nie przydadzą, chyba że z boleniowej rozpaczy zaczną łowić okonie <_< PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 43 cm z mojego ciurka Branie z powierzchni - wobler owad Wobi PSC. Podbierak z gumowa siatka bezwęzłowa Szybkie zdjęcie i do wody - do następnego spotkania Gratki za ładnego klenika.Taki podbierak to chyba będzie mój następny zakup. Już dość mam wyplątywania kotwic z siatkowego. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 3 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Września 2012 PITT,przecież mamy dopiero 2/3 trzeciego kwartału, a Ty już podsumowania robisz ????? Embargo na klenie wprowadzili u Ciebie w CH od września czy jak? Dawaj więcej swoich fotek, pikne som Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 4 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Września 2012 Embargo na klenie wprowadzili u Ciebie w CH od września czy jak?embargo na wolny czas mi wprowadzili ... taki lajf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Wody brak ale klonkom to nie przeszkadza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 wyjec ładny kleniuch musiał mieć sporo centów bo widać długi,gratulacje pozdrawiam ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Embargo na klenie wprowadzili u Ciebie w CH od września czy jak?embargo na wolny czas mi wprowadzili ... taki lajf A to przykre... Nie zazdroszczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Wyjec super klucha..pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fajlip Opublikowano 5 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Września 2012 Piękny Tomek, piękny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joker Opublikowano 6 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Września 2012 posumowanie 3 kwartalu Prawie wyjechał mi na klawiaturę Pitt, ładnie tam sobie poczynasz z tymi kleniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 7 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2012 u mnie się taki wczoraj trafił żarołoczny grubasek 46 cm przy wieczorno nocnym opaskowaniu hermesem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wyjec Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 A no dziękuję ! Filip mam nadzieję że jeszcze zdążymy w tym sezonie na klony wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
J A Z Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 Kolega w pracy mi przeszkadzał, bo co chwilę wyjmował ryby. Trzy pierwsze jazioklenie w ciągu 6min Ten z pierwszego rzutu: Po 5min kolejny: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 8 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Września 2012 I to się nazywa UDANY dzień na rybkach Gratulacje...Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybcok11 Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Taki klenio połakomił się na 10 cm tarnusa z dna.Branie tak mocne,że wędka prawie wyleciała z rąk http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b4137613a0279d3e.html http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/d0af3cee8c50d21c.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 Konkretna przynęta to i kleń konkretny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Września 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Września 2012 ..ostatnio trafiłem jednego na Widła 9tkę podczas porannego rezania opaski...całe 30cm .Jak są w amoku nie ma za dużych przynęt... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Taps Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 weekendowy klenik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Taki tam z Obry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 A kolega to już widzę nie wie gdzie ma łowić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 A kolega to już widzę nie wie gdzie ma łowić Hehe Dziś Obra jutro Patagonia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 No to 3mam kciuki za realizacje ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 2 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Października 2012 Moje rodzinne miasto Kościan jest nad kanałem Obrą ale Obra nie jest tak szeroka jak na fotce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi