Forecast Opublikowano 28 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2012 Dziś poustawiałem trochę woblerów. Na cuda nie liczyłem bo czasu operacyjnego było mało lecz parę ryb się zlitowało. Fotka rodzynka. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gobio Gobio Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 z dzisiaj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Dziś poustawiałem trochę woblerów. Na cuda nie liczyłem bo czasu operacyjnego było mało lecz parę ryb się zlitowało. Fotka rodzynka. PozdrawiamKubuś, jak wpadniesz do nas to takich rodzynków będzie garstka <_< ...tylko zmajstruj cosik pod 4centy ze sterem na 1-2metry wody Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 31 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Maja 2012 Patu nie wiem czy jestem godzien Ostatnio praca mnie przytłacza ale kleniom nie odpuszczam. Chcę złowić 59+ i będę spełniony tylko trudne to jest gdy po pracy masz 2 godziny luzu na łowienie. Do tego dochodzą wobki i padam na pysk. Ale ja uparta bestia więc wkrótce się zobaczymy w końcu i może jakiegoś aspiusa wymęczymy na RH. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 połowiłem wczoraj przed załamaniem pogody testując nowe woblerki w efekcie 5 klusek wyjętych (35,49,37,34,44) ... zaczałem od klenika na brombe.... pozniej kilka pustych pobić i długo długo nic. Zmiana miejsca na końcu salmo hornet black tiger dalekie wypuszczanie i bardzo wolne prowadzenie z przestojami wzdłuż rynny. No i za którymś rzutem z kolei branie i ostry odjazd murowanie do dna ... pewnie drugi raz brzana w tym roku . Próba podciągnięcia i wyciągam sam przypon wolframowy bez agrafki... (przedwczoraj kupione 15cm cieniutkie 2,5 kg wytrzymałośći co by zachować neutralność do kleniowania heh..) Po tym miałem troche dość i chciałem już odpuścic, ale dobrze ze zostalem. Zaczalem obławiać systematycznie opaskę nowymi woblerkami i w końcu przywalil mi gruby klenior 49 na championa imitującego małego pstrąga. Jest to moja życiówka więc nie powiem było sie z czego cieszyć Pózniej kilka pustch brań i siadł następny na tą samą przynęte. W końcu zaczałem rzucać za bolkami i kolejny kleń uderzył na siudaka w opadzie w sumie przez przypadek bo zaczalem poprawiac coś przy torbie zeby stabilnie stała na kamieniach i zdziwilem sie ze cos tam wisi Bylo jakos po 19-ej i ze bolkow jeszcze ni widu ni slychu skupilem sie na kleniach które cały czas aktywnie zbierały z powierzchni i znow pare pustych pobić... w końcu założyłem salmo minnow green tiger i przywalil gruby kleń 44 cm. Po tym zobaczyłem ze bolki sie ruszyły więc w ruch poszedł mocniejszy kij i tak udało mi sie w końcu jeszcze wyłuskać na sam koniec bolka 60+ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 1 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2012 Gratki andego, ładnie połowiłeś. No i życiówka - oby nie czekała długo na pobicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Kleń na zielonego 3cm chrabąszcza o agresywnej pracy,branie nastąpiło przy podnoszącej się wodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 (edytowane) Efekty z 2 wypadów, wczoraj i dziś. Wczorajszy 41cm na obrotówke i dzisiejsze 45cm i 42cm . Sory za jakość fotek ale marny ze mnie fotograf... Miałem na kiju przez chwilę jeszcze większego klenia ale żyłka przetarła się o kamienie i odpłynął z przynętą, mam nadzieję że sobie da radę....42cm Edytowane 11 Lutego 2013 przez kubaS 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 .45cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
frytek103 Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 No ładnie ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 No ładnie ładnie Ale co ładnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Witajcie, Ok 14 wrocilem z 1 czesci urlopu, zaliczylem drzemke i mysle sobie zanim pojade zatankowac na wyjazd do ojczyzny moze porzegnac sie z kleniami? Zona ku mojemu zdziwieniu powiedziala no to jedz wiec smigam. Glupi objazd sprawia ze jestm 20 po 9 na miejscu ale co tam. juz chyba w 5 rzucie siada 1 kluska. Mierzymy foteczka (srednia bo zapomnialem lustra i robil mi inny wedkarz co siedzial obok) i do wody. Znow 50tak, cholera nie pobije swojego PB chyba Potem przychodzi jakas rodzinka i rzucaja kamieniami wiec czekam az pojda. Jak wkoncu poszli to bylo po 22 i dolapuje tylko 30taczka a +40 spina sie pod nogami bo chcialem wszystko na szybko. Takze teraz pozegnalem sie z Menem na 2 tygodnie i licze ze klenie w ojczyznie tez mnie nie zawioda . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 2 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2012 Gratulacje i polamania kija w Polsce! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Ładne klenisko ale najbardziej intryguje mnie ten krajobraz za plecami przepięknie to wygląda Graty! U mnie kleń na własnego wobka 43,5cm . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałSt Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Witam. Przelewowe 48cm o świcie z zeszłej niedzieli na sieka :)ogółem tego dnia 4 sztuki od 45cm do 49cm i kilka mniejszych ale niestety pięćdziesiątki nie udało się przekroczyć. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Piękny Gratulacje,jeśli można wiedzieć jaka to rzeka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałSt Opublikowano 3 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2012 Od zawsze na zawsze-Odra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 U mnie czerwiec rozpoczął się pięćdziesiątką trójką. . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pampi Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 nice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 4 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2012 Ale kabany łowicie Koledzy Gratuluję ! Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 5 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2012 ładne kleksy łowicie chłopacy. Ja ostatnio nie moge przekroczyć 40stki - chyba jeszcze się trą... Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Czterdziestka ósemka z poranka.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 To one za mlekiem na drogę wyłażą? <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darecki Opublikowano 8 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2012 Rzeka jest za plecami, taka wielka że jej z trawy nie widać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 wczorajsze wiślane kluchy zamiast boleni na które tak się nastawialiśmy z kumplem... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us te dwa to z pewnością samce bo ejakulowały na lewo i prawo. Ciekawe czy to z nadmiaru czy po prostu tak się cieszyły na nasz widok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi