Skalniak Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Witam.Gratuluję wszystkim pięknych klusków,to mój ostatnio złowiony. Czy często zdarzają się wam obcinki przez szczupaka i jak się przed tym bronicie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 wczorajsze wiślane kluchy zamiast boleni na które tak się nastawialiśmy z kumplem... Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us te dwa to z pewnością samce bo ejakulowały na lewo i prawo. Ciekawe czy to z nadmiaru czy po prostu tak się cieszyły na nasz widok ..to kleogeje ...sorki, nie mogłem się powstrzymać...Ładne klony na nietypowe co do rozmiaru dla nich wabiki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 hehehe - kleniogej zastanawiający fakt z tym wabikiem... pytanie czy żerował czy tylko odganiał konkurencje na tarle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 10 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2012 Piątkowe rodzynki. I beznogi przyjaciel. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 trzymamy sie regulaminu Całe 33cm... Może nie jest to potwór jak Kolegów wyżej ( gratulacje i szacun ) , to moje początki z lekkim spinem- odrazu Krakowa nie zbudowali . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bielik Opublikowano 11 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2012 , taka oto kluske dzis trafilem wieksza poszla rozgiela kotwiczke niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 12 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2012 pogratulował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Super Arek GT Opublikowano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2012 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 16 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2012 Wczoraj (piatek) udalo mi sie namierzyc fajne zgrupowanie ryb na mojej wodzie. Zaawocowowalo to wieloma braniami i siedmioma kleniami miedzy 48 a 53 cm podebranymi skutecznie w nurcie.Wstawiam fotki 2 sztuk. Ryby zgrupowaly sie na ostatnim plynacym odcinku rzeki, przed cofka zbiornika zaporowego. Glebokosc do 80 cm, w miare rowne dno z niewielkimi rynienkami i pojedynczymi wiekszymi kamieniami. Dno zwirowe.W ciagu 3 godzin aktywnego wedkowania udalo mi sie poza kleniami zlapac kilka (6) brzan (to w watku brzanowym), trafil sie tez teczak, sandacz... Ryby zlowione na lunatica 8,5 cm. Wedka Loomis gl3 260, 12 lb, Daiwa 2500 i plecionka Stren 14 lb. Przypon z FC. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xavier Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Na prośbę kolegi wstawiam 59cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Super Klucha Gratulację !Pozazdrościć takiego okazu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 xavier--> piękna gruba kluska, z trola ?Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gregory Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Oderkowy prawie 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinm Opublikowano 17 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2012 Kleń 59cm złapany przez Janusza na wobler Bonito 3,5 cm F kolor czarny w pomarańczowe paski. Siedział na napływie rozmytego, kamienistego przelewu, wziął w drugim rzucie ( mojego wobka nie chciał posmakować). Na wyprawie padło jeszcze kilka jazi 45-50,dwa szczupaki 70,2 bolki 50, kilka okoni. Ogólnie się działo, dużo spadów. Większość rybek na Bonito i Hornety. Zakładaliśmy przypony stalowym 35cm bo szczupłe często gryzły. pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Gratulacje dla wszystkich łowców kleni U mnie na Oder przewaga jazi ale jeden fotośny kleks się trafił: Uploaded with ImageShack.usP.S. fota z samowyzwalacza więc szału nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Brawo dla odrzańskich kleniołowców... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 o rany - tasiek po brzegu smyczy... a ja kurka tymrazem (REMONT) musialem niestety odpuscic... :// Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Chyba już za leniwy jesem na brzegowe wędrówki pontonem dupsko se woziłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Brawo dla odrzańskich kleniołowców......no i tych z Kataloni .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 18 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2012 Gratki panowie. Posypalo pieknymi kluskami. Ja juz po urlopie i na kleniach bylem jak szybko sie dalo. W piatek z kumplem skoczylem w nieznane i wyjalem kluche 47cm, niestety uciekl zanim EOS zlapal ostrosc No i dzisiaj w ost. dzien urlopu wybralismy sie z kumplem rowniez na nieznana nam Rzeczke. Wyjelem 3 kluski a najwiekszy mial 44cm. Oprocz tego Kumpel wyjal kropka 51cm i tym sammy wyrownal zyciowke z piatku . zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Brawo dla odrzańskich kleniołowców......no i tych z Kataloni .... Dzieki Patu Poprzedniego klenia u siebie zlapalem w marcu. Wiec radosc w piatek byla potezna...prawie taka jak przy brzanach Niestety, te co u mnie wystepuja czerwony kolor pletw wypalilo im chyba slonce.Zadnej ryby nie widzialem w takich ladnych kolorach jak te Wasze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 podsumowanie drugiego kwartalu (nie bede mial czasu polowic do konca czerwca) ... troche przedwczesnie ... taki lajf w rolach glownych caster 6-tka, zaby rafala i smuzaki tomiego - te ostatnie nazywam pieszczotliwie the flying flatulence to fantastyczne kosiarki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Ciekawy ten smużak, można wiedzieć gdzie można zobaczyć tego smużaka? oraz warianty kolorystyczne? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 O tak ta mróweczka jest niezła,daje kluchom popalic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciek_7 Opublikowano 19 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2012 Tylko szkoda, że tak ciężko (nie)dostępna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi