Slavobeer Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 i jeszcze portrecik z klenikiem 50+ . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Do zobaczenia !!! . Pozdrawiam Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Slavobeer nieziemski kleń! Gratulację,takie okazy to nie lada Gratka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jakubwr Opublikowano 25 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2012 Wspaniałe zdjęcia i tak to opisałeś że czułem jakbym był tam z Wami. Gratuluję.Cieszy oko taki klenik tym bardziej że uniknął śmierci - o czym czytamy w innym wątku. Widzę że woda faktycznie jakby z 3 metry niżej aż się wpatrywałem gdzie to taki stan bo jak byłem w czwartek to było dużo lepiej. No ale tu gdzie chadzam mam po drodze dwie śluzy to może tak nimi regulują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Sławo, juz Ci gratulowałem, rzeczywiście cieszylismy się obaj, ja nie mniej niż Sławek Fajnie podebrać koledze medalową rybkę, tym bardziej takiego grubasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Moje gratulacje Sławku Piękny Profesorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Piękna relacja Sławku, wielkie dzięki za nią. No i gratuluję konkretnego kabana Ziomek high five za foty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jaroslav Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Czekałem na te foty:] Gratulacje! Piękna ryba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dzięki Koledzy.Pozostaje starać się o więcej takich rybek. Już nawet jakieś plany na łowienie robimy z Ziomem Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Piekne kluski! Gratuluje wam wszytskim wspanialych ryb! U mnie klenie i jazie jada na sieczce wiec narazie daje im spokoj ( do niedzieli ) zdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 GRATULUJE! Ale klen! Piekny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Slavo i ode mnie przyjmij gratulacje ... czyżbyś zrobił konkurencję pittowi ? Ile miał dokładnie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 Dzięki,ponad 5 dych było.A Pitt-owi to ja raczej nie jestem w stanie zrobić konkurencji.... niestety. Nie łowię w akwarium U niego to jest pięknie !!! I jakie rybki !!! Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polmar Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 piękne klenisko gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 26 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2012 piękny kleniosz - gratki Ja wczoraj trafilem dwa przy boleniowaniu 39cm i 44cm. Pierwszy po raz kolejny złowiony na ukleje RH10 i drugi wieczorem poniżej na srebrna wahadłówkę. Bolka nie udało sie zlowić zadnego mimo ze zerowaly bardzo rozproszone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Ostatnio uczyłem się machać sznurem i choć nadal mi wiele rzutów nie wychodzi jakbym chciał pierwsze efekty są już za mną. Mucha wciąga zwłaszcza moment brania klenia na chrusta lub jętkę. P.S. @stella dzięki za super zestaw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tasiek321 Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Mucha wciąga zwłaszcza moment brania klenia na chrusta lub jętkę. Ja tam wole jak kleń zabiera woba z przelewu Gratulacje kleksa na chrusta/jętkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Kuba, skiepściłeś się...muszysz <_< ?? A tak serio, fajny muchoklex Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 28 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2012 Hehe aż tak źle nie jest. Nowe woblery też czekają na pomalowanie i testy. Ostatnio mało czasu mam więc szybko do was nie zawitam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Fajny muchowy grubas.Gratulacje !!! Ja też ostatnio muszyłem/uczyłem się tej sztuki, ale na pstrążkach. Fajna sprawa Jak już będę miał sprzęt muchowy, chętnie wypróbuję na kleniach. Chociaż jak Kolega wcześniej napisał, nie ma to jak branie klenia w przelewie... I to taki właśnie wczorajszy, przelewowy na Brombę. Slavobeer . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
stella Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Kuba gratulacje. Niezły klonek i to z marszu. Mnie ostatni na ten zestaw skusił się ...szczupak 46 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Warka - Ty sie dziwisz? Bo ja nie Piekny klen! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Slavobeer ładny kleń Gratulację Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 29 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2012 Hehe aż tak źle nie jest. Nowe woblery też czekają na pomalowanie i testy. Ostatnio mało czasu mam więc szybko do was nie zawitam.... do jesieni się ogarniesz i wpadniesz na apogeum <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 30 Czerwca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2012 gratuluje wszystkim lowcom, widze ze sie kreci ... niech sie kreci podsumowanie drugiego kwartalu (nie bede mial czasu polowic do konca czerwca) ... troche przedwczesnie ... taki lajf klamalem witam po wakacyjnej przerwie przedwczoraj powrot, wczoraj zakupy a dzisiaj krotkie wedkowanie przed burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi