Oleix Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Dla tych co lubią nocne amury zapraszam za jakieś 20 minut skromne 20 minut na rybach wystarcza zeby naładować baterie do dalszej nudnej dziennej egzystencji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andego Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 Dla tych co lubią nocne amury zapraszam za jakieś 20 minut skromne 20 minut na rybach wystarcza zeby naładować baterie do dalszej nudnej dziennej egzystencji najs łan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 13 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Lipca 2012 @suli102 ładnie poławiasz w kraju? Piatek 13 Klenie 58cm i 53cm, szczupaki 100 i 102cmChyba @suli cofnał sie w czasie nad ktorąs z Polskich rzeczek. Poza tym, kapitalne ryby @suli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 @Wildriver i @Marcel ryby nie są Polskie.Pozdrawiam i dziękuje za komentarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Dla tych co lubią nocne amury zapraszam za jakieś 20 minut skromne 20 minut na rybach wystarcza zeby naładować baterie do dalszej nudnej dziennej egzystencji Oleix fajna robota no i niezły prostownik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 @Wildriver i @Marcel ryby nie są Polskie.Pozdrawiam i dziękuje za komentarze. @suli Ty masz prywatną rzekę do której nie pada i da się wędkować rybki ładne - taki standard na wyspie , gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
analityk Opublikowano 14 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Lipca 2012 Oleix brawo,szacun,zdziwko - jak ty to robisz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Z piatkowo - sobotniego wedkowania fotka wieczornego klenia.Wzial tuz po zmierzchu na gume prowadzona na obrzezu kamienistej rafy. Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 ... a jak sie uda, to i ja wyskocze wieczorem nad wode Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 15 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2012 Mimo iż nie jestem etatowym łowcą dziąślaków wczoraj zdarzyło mi się znaleźć rafkę zasiedloną przez kilka rybek.Pierwsza była największa,55+ spięty tuż przy dłoni rozczarował ale dał też kopa do dalszego działania. jeszcze przed burzą wyjęty 30+ ,potem przerwa i czekanie pod drzewkiem kiedy żywioł przejdzie. W kilka minut po deszczu łowię takiego 40-42cm.Na zakończenie przygoda,z której śmieję się cały czas : stojąc poniżej piaszczystej skarpy obficie zarośniętej wysokim zielskiem usłyszałem jakiś ruch nad głową,oglądam się za siebie i widzę prosiaka ,kawałek dalej jego wk...wiona mamusia już bierze rozpęd w kierunku mnie,jedyna droga ucieczki to-skok do rzeki. wylądowałem do pasa w wodzie i naginam w dół rzeki,najpierw piasek,potem wspomniana już rafa i tak do następnego napływu.świnia biegnie brzegiem i asekuruje mnie żebym nie wyszedł zbyt wcześnie z wody. się kurde zdziwiłem że to może być tak agresywne zwierzę,wielkość zębów i dźwięki zrobiły na mnie wrażenie. Rybki wzięły na na JAZ-owego żółtobrzeszka samca,spławianego wachlarzem nad kamienistą rafą. kijek to Lami XL 782,multi okuma komodo,linka sufix 832 8kg,agrafka spinwal nr14. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Dwie sztuki z dzisiaj lało jak sam sk....syn <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Druga sztuka 59cm rekord wciaz nie pobity zabraklo 2 centy + Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Bardzo dobra ta druga sztuka!Kapitalny KLEN! Gratuluje ! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oleix Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 kapitalny kleniuch ale tak jakby w karku to on wąski jest mój ostatni w okolicach 55 cm był jak amur a twoje sa takie wyższe może inna woda dlatego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Dziekuje za komentarze @Guzu wolalbym lowic brzany tylko te zarazy nie chca wspolpracowac!@Oleix to zalezy niektore tez sa grube tylko ten taki jakis wychudzony pozdrawiam Wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek B. Opublikowano 18 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2012 Ładna pyta Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Gratuluję łowcom.Poniżej dwa klonki 50+ z ostatniego rekonesansu po dłuższej przerwie w kleniowaniu. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Booseib Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Gratuluję łowcom.Poniżej dwa klonki 50+ z ostatniego rekonesansu po dłuższej przerwie w kleniowaniu. Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Piękne kleksy jak malowane ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 awesome, nice i w ogóle gratulacje Patryk, widzę, że wiało troszkę pozdroziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Piekne Profesory! Pozdrawiam i polamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Jak zwykle fajne rybki i foto super.Gratki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 awesome, nice i w ogóle gratulacje Patryk, widzę, że wiało troszkę pozdroziomPogoda zmieniała się jak w kalejdoskopie, co widać po mojej powykręcanej papie od wiatru i deszczu <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dero1990 Opublikowano 19 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2012 Kleksy pierwsza Liga Gratulejszyn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jack__Daniels Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Ja to myślałem, że moje 54cm zrobią wrażenie, a tu się nie ma czym chwalić choć to mój PB . Zdjęcia nie wrzucam bo brzydactwo straszne mi wyszło, a i kleń wymęczony to nie chciałem mu robić dłuższej sesji. Co do dzików, wystarczy gadać, czasami się odezwać, pogwizdać, czy narobić innego nienaturalnego* hałasu i żadna zwierzyna nie podejdzie. Locha potraktowała wędkarza jako zagrożenie, a mała świnka chciała wiedzieć kto Ty bo pewnie jej mama nie mówiła, że do obcych się nie podchodzi . Dobrze, że malucha nie wystraszyłeś bo jakby kwiknął to loszka mogłaby się bardziej podkur... zdenerwować. * nie mam na myśli łamania gałęzi, czy szurania bo tak i zwierzyna robi. Można nawet puścić sobie muzyczkę przez komórkę, choć pewnie wielu z nas właśnie po to chodzi na ryby, żeby nie słuchać niczego innego niż dźwięków natury. Oleix a ten Twój film to tak utrzymuje klimat jak Blair Witch Project Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 @Jack Daniels, 54 centy to już kawał kleksa. Dawaj fotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi