pitt Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 masakra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 Są rzeczy, które się fizjologom nie śniły <_< Bromba w przeręblu....trzeba to opatentować Brawo Panowie za piękne rybska i super zdjęcia PozdrawiamKamil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 6 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Lutego 2012 gratuluję pięknych, prekursorskich, profesorskich Kleni, ale Jazi to na pewno nie złapiecie spod lodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja pierdziu... W taką pogodę i to jeszcze na klenie i to jeszcze na brombę z przerębli i to jeszcze z takim powodzeniem... Gratuluję fachowości i ułańskiej fantazji. Dawno czegoś takiego nie widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darek1972 Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 Ja pierdziu... W taką pogodę i to jeszcze na klenie i to jeszcze na brombę z przerębli i to jeszcze z takim powodzeniem... Gratuluję fachowości i ułańskiej fantazji. Dawno czegoś takiego nie widziałem klenie i jazie to wciąż jeszcze dla mnie czarna magia,a jeszcze z pod lodu gratuliję panowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibbi Opublikowano 7 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Lutego 2012 No szacun Panowie, a myślałem że to ja miewam nieraz zwariowane pomysly -no ale przy was wymiekam zdecydowanie. Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 8 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 gratuluję pięknych, prekursorskich, profesorskich Kleni, ale Jazi to na pewno nie złapiecie spod lodu nie kuś kolego... jazie wchodzą w gre. Póki co klenie są szybsze... gdyby tak mieć więcej wolnego czasu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MichałR Opublikowano 8 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2012 hehe no kurde nie mam cienia wątpliwości, że Jazie macie w zasięgu , pozdrawiam serdecznie i jeszcze raz gratulacje 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saalar Opublikowano 20 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lutego 2012 Piękne ryby i zdjęcia. Z czego były zrobione, że śmiem zapytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Baloo Opublikowano 21 Lutego 2012 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2012 Piękne ryby i zdjęcia. Z czego były zrobione, że śmiem zapytać? Ryby - z morskiej pianki. Ale jeśli pytasz o zdjęcia, to moje Nikosiem D90, a Andrzeja jeśli mnie pamięć nie myli Conanem 20D czy jakoś tak... (myliła i Andrew mnie poprawił) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Okoń Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Dzisiejszy +-50tak paprochowy bo z pośpiechu pudełka z wobkami nie zabrałem z domu Ale nareszcie lód pomału odpuszcza i można z patykiem o normalnej długości chodzić Były tylko 2szt i jedna fajniejsza rybka zeszła niestety. Sorry za fotkę ale aparat umarł.Sprzęt Canadian 2,4m do 14g i Twin Power XTR. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Brawo! Jest i pierwszy 'po Bożemu'. Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomasz K Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 To już czas???, Chyba się starzeję.., gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Fajny kleksik. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 25 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2012 Dobra ryba - gratulacje! Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marcel Opublikowano 26 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2012 Wspanialy kleniak. Oj jask Ty zes operowal w tych nawisach lodowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejK18 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 Wreszcie dzisiaj pobiegłem nad wieprzem ot takie coś zameldowało się na brzegu byłe jeszcze jasio ale spadł i przyłów szczupak pod 60 cm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaS 1 Opublikowano 10 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2012 ładny, ładny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
macieqbw Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 witam,kolegów po kiju taki oto mysle dobrze ponad 40tak z podlaskiej rzeczki,wyjęty z długiej rynny, walka jeszcze bardzo niemrawa,rybki chyba są jeszcze w zimowym letargu:lol: wedka szekspir match 390cm,kołowrotek shimano aero gt,zyłka 0,16 wobek 3cm, własnego wyrobu . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 wedka szekspir match 390cm,kołowrotek shimano aero gt,zyłka 0,16 wobek 3cm, własnego wyrobu Toś Waćpan dizajnerski zestaw spinningowy stworzył! Kluska oczywiście gratuluję, bardzo fajny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 wedka szekspir match 390cm,kołowrotek shimano aero gt,zyłka 0,16 wobek 3cm, własnego wyrobu Toś Waćpan dizajnerski zestaw spinningowy stworzył! Kluska oczywiście gratuluję, bardzo fajny A co złego (jeśli w ogóle) w tym dizajnerskim zestawie. Tak się łowiło kiedyś i nie było w tym nic dziwnego. Nawet dzisiaj klenio-jazie można lepiej obsłużyć dobrą odległościówką niż wydumką z pracowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FidoAngel Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Też mi odległościówka ostatnio po głowie chodzi bo Odra ogromna a wszystkie kleniowo-jaziowe lajty góra trzy metry z hakiem a to jakby mało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hoin Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 A co złego (jeśli w ogóle) w tym dizajnerskim zestawie. Tak się łowiło kiedyś i nie było w tym nic dziwnego. Nawet dzisiaj klenio-jazie można lepiej obsłużyć dobrą odległościówką niż wydumką z pracowni. Złego nie ma nic. Wszystko zależy od wody i upodobań. W moich krzakach krzywdę bym sobie zrobił próbując łowić na coś tak długiego. Inna sprawa że jakoś blisko 4 metrowy kij średnio mi leży do spina. Rzecz gustu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
janusz.walaszewski Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 To fakt, że taki długi kij to może być rzecz gustu, szcególnie w krzaczorach. Jednak ja łowiłem odległościówką, taką jak ta; http://www.jerkbait.pl/forum/index.php?t=msg&th=27768&am p;start=0& w czasach kiedy brałem udział w różnych zawodach. I powiem tak, nawet dzisiaj taki patyk bije na głowę większość dedykowanych do klenio-jazi i nie tylko. Fktem jest, że trzeba się tego nauczyć (choć to bardzo proste) ale możliwości poprowadzenia przynęty jakie daje taki długi kij są wielokrotnie większe niż te wszystkie standardowe patyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 20 Marca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2012 Jest to swego rodzaju ewenement w dzisiejszych czasach w moich łowiskach takim patykiem wydłubałbym oko koledze na drugim brzegu Moim zdaniem to bardziej rzecz gustu niż faktycznej potrzeby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi