Kostek Kleń Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 dzisiejszy odrzański profesor całe 57 cm Przynęta niezawodny mikro chrząszczsprzet cormoran black star cm 270/18gdaiwa caldia 2500x i żyłeczka yorka 0,14mmbył jeszcze jeden ok 45 cm;> zdjęcie niestety słabej jakości ale widać co nieco ;p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 20 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2012 Sypnęło konkretnymi rybami. Gratulację dla wszystkich łowców Piątka z przodu to już zupełnie inny wymiar kleksa, nieważne czy później jest jeszcze czter... czy sześć centów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 Klen z 5tka z przodu. Najwiekszy z kilku zlapanych na wieczorno - porannej wyprawie. Zjadl HJ8 prowadzonego sandaczowo. Wczesniej bylo kilka sandaczy, ale to juz w innym watku Ciekawostka : Dzis rano mialem okazje polowic klenie na predkosci niemal boleniowe.Podrywaly sie spomiedzy kamieni rozrzuconych ponizej niewielkiego progu z kamieni.Najskuteczniejsze bylo szybkie prowadzenie woblera z nurtem.Brania regularne, ale ryby bardzo slabo zaciete.Kilka spadow. Ale jeden 50tak i jeden mniejszy wyjete A potem zza gor wyszlo slonce i skonczylo sie zycie w wodzie Pozdrawiam Guzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 21 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2012 DUBEL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 WitamOstatnio jak szedłem na miejscówkę to 2 metry ode mnie z roślinnośći przy rzece wyjechała taka świnia ..rozmiarowo aż mnie przeraziła:DW pierwszym momencie nogi mi się cofnęły.No,ale ja akurat miałem to szczęście,że ona nie miała w głowię mnie pogonić tylko sama poszłaaaa w pole aż się kurzyło...Drugiej przeciąłem przypadkowo drogę i biegała przestraszona brzegiem Warty.Szarówa była..niby ciemno ale już widno:)Żerowały przy Warcie:P Tu klenio z Warty ..Wziął na samoróbkę 3cm o pracy agressiw zamiatająco-denerwującej.Czatował niedaleko mostu:)Branie w bodajże w trzecim rzucie wachlarzykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Na żuczka 2,5cm się skusił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 22 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2012 Witam przy traconej wodzie udalo sie cos skusic chociaz bran nie wiele.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypike Opublikowano 23 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lipca 2012 Szczere gratulacje dla łowców kleni.Guzu gratki śliczny klenik i łowiony tak jak lubię - czyli po zmroku.Patryk - co tu dużo pisać piękny klenik na pięknej fotce. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 24 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2012 Oczywiście te minimum nie łamiące regulaminu,podeśle fotę na mejla z lepszego ujęcia długości bo tu się cały wygiął ogonem do tyłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Wczoraj z kol.PAMPUCHEM łowiliśmy z powierzchni nad krystaliczną i mocno zarośniętą Biebrzą.Ryby ponownie dopisały i bardzo chętnie podnosiły się do serwowanych żuków.Złowiliśmy w sumie ponad dwadzieścia jazi i kleni,wśród których kilka ryb było 50+,kilkanaście prześlicznie wybarwionych wzdręg 25-33cm, jednego okonia i jednego bolenia 74cm.W dobrych miejscach holowaliśmy i fotografowaliśmy dublety.Kilka moich fotek z wypadu (Adam pewnie wstawi swoje).,,,.Przy dużej ilości fotografowanych ryb nie obyło się bez wpadek,więc kilka fotek trafi do działu mistrz statywu. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 A Ci znowu swoje. Ten wątek też będę chyba omijał. Gratuluje chłopaki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 26 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2012 Gratulacje Panowie super rybki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lester Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Takie ryby to dobra zachęta do wyjazdu.Trzeba planowac wyjazd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PAMPUCH71 Opublikowano 27 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lipca 2012 Takie ryby to dobra zachęta do wyjazdu.Trzeba planowac wyjazd Nie trzeba planować, tylko jechać <_< . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Brawo - dublety ładnych ryb, jak w reklamach zagranicznych łowisk komercyjnych. Pozostałym Kolegom, łowiącym pojedyncze ryby, również gratulacje. Pobyt w Bieszczadach pozwolił mi bardzo stęsknić się za moją rzeką. Zresztą i ona chyba się za mną nieco stęskniła Byłem zmaltretowany przez upał, owady i krzaki, ale zadowolony. To jeszcze nie taki dino-kleń na jakiego poluję, ale 5 z grubym plusem bardzo cieszy.Wyjątkowo nie byłem sam, więc i zdjęcie mam całkiem niezłe, przeciwnie do większości koszmarków jakie robię z samowyzwalacza To był ewidentnie dzień na rybę, miałem jeszcze dwa brania i trzy wyjścia, ale bez konkretnych efektów, poza tętnem 200 Widzę też, że co nieco pozmieniało się na forum jak mnie nie było. Obiecuję już więcej nie wyjeżdżać na tak długo Trzymajcie się Koledzy na zewnątrz i połamania! PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Maynard na Sanie grasujesz?Ładny klonek . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Był i taki plan, żeby obok wypadu nad Soliński, zaliczyć San, ale nie wypaliło tym razem.Klonek warciański, wiem że nie wygląda PozdrawiamGrzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobesku Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Klonek warciański, wiem że nie wygląda PozdrawiamGrzesiek Dobry ryb...Kaban z naszej Warty zawsze cieszy.Tutaj 45cm..ładny ,tłuściutki -tym razem już środkowa Warta:)Branie na moją glape 3...potem oprócz agresiw krąpi nic ciekawego się nie działo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 Gratuluje Wszystkim pieknych rybek!Dzisiejsza kluska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RafałWrocław Opublikowano 29 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2012 No to ja też się pochwale - wczorajszy Kleń 50 cm z kawałkiem : No i rybka miala być kleniem a okazało sie niestety że to nie kleń : Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WOBI Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Kuba chyba wszystkie klenie w odrze pokłułeś B) Gratsy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Gdybym miał możliwość przeprowadzenia się nad Odrę to zastanawiał bym się 0,001 sekundy, nie potrzebna żadna Szwecja, Irlandia czy Australia. Wróciłem dziś o pierwszej nad ranem a już tęsknię, że hej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Ja bym się nawet nie zastanawiał,od razu odparł bym Taaak ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gruzin Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Gdybym miał możliwość przeprowadzenia się nad Odrę to zastanawiał bym się 0,001 sekundy, nie potrzebna żadna Szwecja, Irlandia czy Australia. Wróciłem dziś o pierwszej nad ranem a już tęsknię, że hej. Doskonale rozumiem, szkoda, że się nie spotkaliśmy nad wodą, bo zdaje się byliśmy w tych samych okolicach w weekend. Świetne klenie Gratuluję wszystkim, którzy tak pięknie połowili, a szczególnie chłopakom z nad Warty, wydłubać u nas takie rybki to już coś. Mój weekendowy, odrzański na bzyka z przelewu: Był jeszcze mniejszy, parę dni wcześniej na tą samą przynętę, tak samo omiatającą przelew. Jeśli przeszła po odpowiedniej 'trajektorii' nie było bata, brały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi