kksm Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Wróciłem z wakacji i znowu gnębię tutejsze-przydomowe klenie xD Dziś połowiłem tylko przez godzinę bo po stuknięciu w murek wypadła porcelanka w szczytowej przelotce xD Dobrze, że tylko porcelanka, bo już jeden kij czeka na serwis po złamaniu otwartym z przemieszczeniem i zostałbym bez wędki... Wynik: 2 kleniki - jeden podrostek i jeden czterdziestak. Po oczach kleksa szybko odczytałem: Ja pitole! On tu znowu jest!? :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 Mój styl łowienia kleni jest dość specyficzny, zwykle leżę na płasko..., tak było i nad Odrą (chociaż nie było konieczne ale już tak mam). Prowadzę wobla tam gdzie trzeba i już mam go wylobować na napływ, żeby mi się nie zakleszczył w kamlotach na szczycie główki, a tu z napływu zapier...a po głazach 70siątak, zanurzenie miał do połowy jak łosoś na tarle, a że swój nos miałem blisko podłoża to widziałem dokładnie cały jego złoty grzbiet tak blisko, że mało mi serce nie wypadło z klatki. pokonał tak dobre 3 metry i zniknął gdzieś w zapływie... nigdy tego nie zapomnę, mało brakowało, niech to szlag... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 30 Lipca 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Lipca 2012 RafałWrocław, guciolucky, Gruzin wielkie graty za piękne rybki.gucio graty za taką piękną foto-serię. Ja ostatnio jednego grubcia nad Odrą zaliczyłem. Tradycyjnie już połakomił się na Brombę podaną koło kamieni wystających z opaski. Slavobeer . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 . Pozdrowienia z nad Odry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Pozdrowienia z nad Odry Widać, że kawał klamota złowiłeś Gratulacje ! Napisz coś więcej o takiej pięknej rybie. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Nom piekny Klenik na co zlapany ? ja zaraz sie wybieram kalosze ubieram cos przeciw deszczowego na plecy i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Maciek, Sławek, Marek gratulacje pięknych kleni, zwłaszcza tych Odrzańskich , Sławo, fajnie wyszło to zdjęcie z phona pozdrawiamziom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2012 Dziękówa za graty Łowiłem z opaski,na smukły,płaski,lusterkujący wobler(firma shark lub rapa)prowadzony pod prąd średnim tempem z przystankami ok2.s.Branie ok godz.22,wcześniej sumek ok.60-70cm.Na szpulce żyłka dragon invisible 0,20mm.Kijek BatRX8 2,9 do 21gmłynek Stradic FJ4000.Dodam,że walka była hardcorowa,prał łbem po zacięciu jak dwukilowy zander,gruby był i silny,do tego wziął w silnym nurcie.Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Mój klenik co prawda wygląda mikro przy waszych,ale cieszy mnie ,gdyż to praktycznie pierwszy wyjazd w tym roku na klenie.Brań trochę było,ale tylko jeden się zapiął.Foto by Zanderix.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomi101 Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Sierpnia 2012 Gratuluję @Tomas,bardzo zgrabny klenik i przynęta bardzo adekwatna do pory roku,a ta woda w tle to....taka jak lubię najbardziej Niedługo znów ruszam na kabany. Pozdrawiam Tomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Gratuluję @Tomas,bardzo zgrabny klenik i przynęta bardzo adekwatna do pory roku,a ta woda w tle to....taka jak lubię najbardziej Niedługo znów ruszam na kabany. Pozdrawiam Tomi . Dzięki.Przynęta adekwatna do pory roku i chyba najskuteczniejsza teraz w tego typu rzekach.Wczoraj skusił też sie na nią mały bolenik,ale wcześniej brały na nią też klamoty.A woda...też ją uwielbiam.Niestety teraz jest tam niezły sajgon i na przykład wczoraj Arek klął niemiłosiernie i sam sie dziwił,że dał mi się namówic na wypad tam w sierpniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Gratki wszystkim schesliwcom! Piekne Kluski i super fotki. Ja wczoraj wymeczylem jednego z mojego Magicznego ciurka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darekspin Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Klenik syna Adriana z troszkę większego ciurka złowiony przy opasce na woblerek. P.S. Gratuluje wszystkim kleni i pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Gratulejszyn!Kawał kabana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wildriver Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 WOW ale kleks Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2012 Dziś wybrałem się nad ulubioną Widawę, ale żeby wytrzymać ten upał posadziłem dupsko w wodzie i się chłodziłem. Tylko browarka nie miał kto zapodać spragnionemu... Nawet ludzi, którzy robili spływ pontonem nie mieli O 20 godzinie było 30 stopni C. Masakra...Bardzo dużo wyjść kleni do smużaka było, ale tylko dwa zapięte (maluszki) i jeden 25cm zębaty na Brombę. Chodzenie w takiej temperaturze w gumowych spodniobutach przez pokrzywy do szyi to już jednak nie dla mnie... Męczy mnie to. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 .Odrzański dziąślak:) Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
milupa Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Jaco piękny kleń i ekstra fotka gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 pierwsza 60-tka w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 pierwsza 60-tka w tym roku Gratulacje za takiego KABANA !!! Nie masz więcej fotek? Na tej nie widać za wiele... Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Jaco78 Przepiękna ryba i fantastyczne zdjęcie. Nie przesadzone z podkręcaniem Taki lubię. Slavo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
suli102 Opublikowano 8 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2012 @Slavobeer niemam wiecej fotek bymem sam,a nie chcialem niepotrzebnie ryby meczyc.Dzieki za komentarz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Jaco słabo zrobione zdjęcie bo... ... miejscówkę można poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mifek Jaco nie jest chytry i nie ukrywa miejscówki .Pogratulować pięknego klonka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaco78 Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Sierpnia 2012 Mifek przecież one są wszędzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi