pitt Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 mialy byc bolki z renu a wyszly klenie z jeziora zug ... dobrze i tak, bo wogle ryb nie mialo byc w tym czasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zorro Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Wisełka w Warszawie, wody co kot napłakał, sobota - 7 szt, niedziela - 2 grubsze + jazik, wczoraj 6... Połowy tak z grubsza, między 19-tą a 21-szą...Czyli czy woda jest czy ni ma, to i tak wyłażą "na płytkie" i o tej samej z grubsza porze.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 4 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Października 2012 Taki tam z Obry .. i pokaz takiemu kawałek rzeki to będzie chciał zostać na stałe...do następnego za jakies 2 tygodnie...3mam ręke na pulsie :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czermin Opublikowano 21 Października 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2012 Hej, Mnie jakoś tak naszło na wspomnienia. Letnie klenie złowione na suchą muchę. Kij i sznurek w klasie 4. Jest też nieco mniejszy, ale paradoksalnie bardziej waleczny W sumie w tym roku nałowiłem się ich, kilka umknęło sprzed obiektywu. Każdy wrócił do wody (jak wszystkie gatunki u mnie). Teraz ganiam za pasiakami ze spinem, ale póki co bez rewelacji. Jak takowa się zdarzy poinformuję na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Przy polowaniu na przydenne okonie,trafiła się niespodzianka przepiękny przedzimowy klenik w super kondycji 44cm C&RGumka Mensika na główce 3gr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
obcy91 Opublikowano 18 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Listopada 2012 Ładny Medic zdrowiutki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Brawo czermin,klenie na muchę to jest coś co bardzo mi się podoba. Jak nauczę się lepiej wywijać muchówką, na pewno spróbuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 20 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Listopada 2012 Brawo czermin,klenie na muchę to jest coś co bardzo mi się podoba. Jak nauczę się lepiej wywijać muchówką, na pewno spróbuję Już w przyszłym roku mam na kleniory nadzieję...Kilka razy w tym roku na pstrążkach trenowałem i teraz czas na kleksy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 22 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2012 Ja też dwa razy (pierwsze dwa razy) byłem na muchowaniu i baaaardzo mi si to spodobało. Najważniejsze, że mam nauczyciela, który cierpliwie wszystko mi tłumaczy, pokazuje.Drżyjcie klenie 2013 Czas kompletować sprzęt do nauki muchowania. Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 23 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2012 Pierwsze próby już za mną..Sprzęt naszykowany, a do wiosny pewnie jeszcze coś przybędzie.. Kleniki w pstrągowych ciurkach się już trafiały, ale to nie to samo, co odrzański kleniozaur... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Parka przedzimowych kleni,wszystkie ponad 4dziestaki . okoniówka i delikutaśny opad w toni. http://www.youtube.com/watch?v=wStLvBVZ0po http://www.youtube.com/watch?v=DmXQVCn3Kh4 http://www.youtube.com/watch?v=5uVmtOZb2ew Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
donkicha Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Gratulacje fajne kleksy coś mi się zdaje że trzeba będzie się ruszyć . to chyba rzeka biała ?Jeszcze raz graty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TMedic3hs Opublikowano 26 Listopada 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2012 Tak Biała w okolicach Tarnowa,pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kielo Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 Piękne rybki i jakie żwawe :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jacekp29 Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 czy ktos łowi jeszcze klonki w grudniu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michcio Opublikowano 3 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2012 łowi łowi nic powyżej forumowego minimum, ale 1 grudnia padło 8 sztuk, a we wczesniejszych dniach po 10 sztuk na dzien ( między 20 a 37 cm) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcin.f Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Jak widać klenie nie grudniowe, ale letnieZdjęcia z wakacji w Bieszczadach O ile dobrze pamietam 54cm I powrót do Sanu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafaelo1996 Opublikowano 5 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2012 Piekne Kleksy Gratulacje ;] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konio79 Opublikowano 13 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2012 Piękny bieszczadzki klocek, szczere gratulacje. Tez łowiłem w tych okolicach pod koniec wakacji, złowiłem sporo kleni ale największe poniżej 50cm.Od wiosny jak tylko śniegi zejdą trzeba będzie się wybrać w te strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 19 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Grudnia 2012 widze ze na rapalke tak??Tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slavobeer Opublikowano 20 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Grudnia 2012 (edytowane) A czy w tym watku wolno zamieszczac fotki ryb ponizej forumowego wymiaru?Ryb, ktore byly przylowem. edit.przepraszam, pomyliłem miejsce na takie pytanie Edytowane 1 Stycznia 2013 przez Slavobeer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zanderix Opublikowano 21 Grudnia 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Grudnia 2012 Jako ciekawostkę, ładna prezentacja, nie banalna - i owszem PZDRZanderix Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi