Tomek_N Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Forecast, piekny! Ile mial? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 ehh pozazdrościć u mnie dzisiaj kilkanaście maluchów i jeden czterdziestaczek i multum brań których nie mogłem zaciąć By kilerpulawy at 2012-05-19 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 19 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2012 Dzieki Panowie @Forecast, piekny kleks w pieknej sceneri. Fotka tez super! Pochwal sie swoim nowym PB na moje oko to 55 mial @Kilerpulawy Gratki. Wyglada jak bys lapal w szklance wody swietna fotencja w takiej czystej wodzie to jeszcze nie lapalem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 A najlepsze jest to że to Wisła na moim odcinku a zdjęcie robione tel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Nie wiem czy wolno chwalić się bez fotki, ale wczoraj wieczorem zaliczyłem nowy PB klenia. Całe 54 cm. Fotki brak ponieważ na miejscówkę trzeba maszerować kilkadziesiąt metrów wodą i stać w niej sporo powyżej kolan, a samemu trzymać wędkę, rybę i telefon (aparat) - to przekracza moje możliwości .Z oczywistych zaś względów, powrót na brzeg z rybą, w celu zrobienia fotki - nie wchodzi w grę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek_N Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Gratuluje! 54cm to piekna sztuka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
doktorek Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Gratuluje! 54cm to piekna sztuka!Podziękował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 No i u mnie dzisiaj całe 51cm mnie przywitało na pisankę Woda podniesiona, brudna ale rybki dopisały kilkanaście brań, kilkanaście okonków. By kilerpulawy at 2012-05-20By kilerpulawy at 2012-05-20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Wreszcie trafił się pierwszy fajniejszy kleń w sezonie na moim bezrybiu.Zagryzł chrabąszcza underwater od Lipina prowadzonego pod prąd w 40 cm rynnie hehe Zdjęcie niestety kalkulatorem, bo nic innego nie było pod ręką, a po za tym było już ciemno xD Ale mniejsza z tym - coś tam widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manonegra13 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Taki klenik który się trafił na wczorajszym popołudniowym wypadzie z Danielem @Guzu oczywiście na pięknej , malowniczej mającej duży potencjał rzeczce cały przebieg opisany przez Daniela w wątku sandacze . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 A gdzie kolega manonegra13 tego klenia trzymał/złowił?Czyżby zamiast wody płynął tam wybielacz ACE ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 A gdzie kolega manonegra13 tego klenia trzymał/złowił?Czyżby zamiast wody płynął tam wybielacz ACE ? U nas one takie kompletnie blade. I tez niezbyt wiele ich.Ale dobrze ze sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spidi Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 no to coś kolorowego na odmiane 50= Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 20 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2012 Ładny atak kloniów na forum ostatnio. Gratki chłopacy!Na Wiśle też nieźle dają ostatnimi czasy zarówno dzienniki jak i nocniki Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Nieźle Maek i przestań bezcześcić te moje Boleniówki i nie wyrywaj sterów.Bezsterowce już schną-cierpliwości,a swoja drogą Wisłę bez steru należało by chyba zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 21 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2012 Wisełka 6 bez steru idealnie sobie radzi z kleksami na wolnym uciągu. Przy wolnym prowadzeniu przy dnie co chwile jest podskubywana. Wczoraj nawet kilka sandaczy sie pokusiło o atak więc na sezon zanderowy pasuje faktycznie zrobić te bezsterowce - Tomy do roboty !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gugcio Opublikowano 22 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2012 Gratki wszystkim pieknych klusek! Watek sie super rozwija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Wczorajsze po wieczorynkowe xD. Było wiecej ale bardzo podobne rozmiarowo. Fajnie, że juz tak dobrze żrą i umnie hehe. Przynęta: Insect 26 mm A. L Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziom7 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Gratulacje Maciek, ładne kluski widzę, że nad fotografią popracowałes:d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 xD No popracowałem i w starym aparacie obczaiłem lampę błyskową i teraz tak zdjęcia wychodzą, że widać nawet i mnie i rybę xD, a nie jakieś ciemne kontury. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kilerpulawy Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 No gratuluje ale po co wsadzasz im paluchy do pyszczków. W czym ci to pomaga ? Nie rozumiem takie postępowania wsadzę palca uszkodzę pyszczek to będzie lepsze foto ehh Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 Oj tam szukanie czegoś złego od razu... Tak jakoś zauważyłem, że wtedy ryba jest spokojniejsza gdy pewnie chwycę ją jedną ręką a drugą przytrzymam właśnie kciukiem w buzi. Jestem pewny, że w niczym to jej nie przeszkadza, jestem przy tym bardzo ostrożny i chyba lepiej, żeby była stabilnie chwycona - dostała fotkę i wróciła do wody niż żebym się z nią motał na brzegu. Wiec się nie spinaj i idź na ryby xD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maek7 Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 nie żebym się czepiał, ale takie pytanie Kierpulawy... na zdjęciu twojego awatara to co niby robisz? Kksm - gratuluje kleksików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kksm Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 hehe trafne spostrzezenie oj killer killer...koniec off-topa dzieki maek za graty, dzisiaj powtorka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 23 Maja 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2012 a tak na powaznie, tra sie juz u was? bo u mnie mysla juz tylko o jednym i niekoniecznie o moich wabikach Na odcinku 50 metrów sieczka lata w powietrze, zbiórki jakichś większych robali, a pomiędzy harcujący delikwenci Chciałem nawet dla Ciebie to nagrać, bo fajny widok, ale klenie okazały się pruderyjne i na obiektyw kamery reagowały przestawieniem się na żerowanie. Chwycenie za wędkę kończyło się oczywiście reakcją odwrotną i po 15 minutach się poddałem. Ale jak biorą to nawet nie wiem, bo założyłem największe boleniówki jakie mam, żeby się kleniom nie chciało ganiać. Pewnie też dlatego żadnego bolka nie złowiłem, bo każdy atak był na drobiazgu 1-3-5cm z przewagą tych najmniejszych, bo było ich na gęsto. Bardzo dynamicznie i zależnie od konkretnego odcinka zmienia się żerowanie drapieżnego białorybu. Połamania! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi