Krismuaythai Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Koledzy ma ktoś może z was na zbyciu spust do Plutona 200SHL??Bo w moim modelu ta część jest uszkodzona Na schemacie część nr 34 http://www.sl-planets.co.jp/download/00613503.pdf Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzej Stanek Opublikowano 5 Lutego 2012 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Lutego 2012 Nooo - to masz problem na około 1 miesiąc. Zamów tą część u Mefisto i po kłopocie. Miałem kiedyś podobną sytuację z innym detalem, spisałem z schematu i zamówiłem. Teraz śpię spokojnie. Tego elementu akurat nie mam. Mam Ryoga 2020HL, części raczej te same. Na Twoim miejscu domówił bym kilka innych jeszcze pierdółek. Wartość nieznaczna a w razie awarii są pod ręką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi